Bivši sudija i danas instruktor suđenja.
Nije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:09 pmMa kakav penal.. Ja juče kad sam ušo na forum i vidio kuknjavu u toku utakmice pa pogledo snimak neko je postavio, kontam u čemu je problem.. Druga je stvar što se Zrinjskom bez ikakvog kontakta svira penal, e u tom slučaju je ovdje trebao biti penal + crveni karton.
U BN je greška,ono jučer nije bila jer sudija nije svirao.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pmNije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:09 pmMa kakav penal.. Ja juče kad sam ušo na forum i vidio kuknjavu u toku utakmice pa pogledo snimak neko je postavio, kontam u čemu je problem.. Druga je stvar što se Zrinjskom bez ikakvog kontakta svira penal, e u tom slučaju je ovdje trebao biti penal + crveni karton.
I da, posto poredite ovo sa onim u Bijeljini. Ne zaboravite da je taj u Bijeljini sviran.
Nije greska nego namjera. Razlika je...kremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:17 pmU BN greška,ono jučer nije bila.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pmNije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:09 pmMa kakav penal.. Ja juče kad sam ušo na forum i vidio kuknjavu u toku utakmice pa pogledo snimak neko je postavio, kontam u čemu je problem.. Druga je stvar što se Zrinjskom bez ikakvog kontakta svira penal, e u tom slučaju je ovdje trebao biti penal + crveni karton.
I da, posto poredite ovo sa onim u Bijeljini. Ne zaboravite da je taj u Bijeljini sviran.
![]()
Jel bio penal u BN? Nije,sudija pogrešno dosudio i kažnjen.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:18 pmNije greska nego namjera. Razlika je...kremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:17 pmU BN greška,ono jučer nije bila.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pm
Nije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.
![]()
Samo sto je razlika sto je penal u Bijeljini donio 3 boda Zrinjskom (i titulu) a ovaj sto nije sviran na Kosevu nije donio Radniku 3 boda. E sada je li bio, nije li bio, nije bitno. Bitno je da je sviran i da je rezultat po nas bio los. Ono sto ja kazem je da je razlika u kriterijumu. Ako je sviran u BN, trebao je biti i na Kosevu.kremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:20 pmJel bio penal u BN? Nije,sudija pogrešno dosudio i kažnjen.
Jučer penal nije bio i sudija pravilno dosudio.
Sve isto je to i Boro rekao. Nije penal u BN,nije penal na Koševu.
Pa sad,ako si imao priliku gledati tu utakmicu onda znaš da je zrinjskom isključen igrač na 1-0 za radnik,te da je radnik do izjednačujućeg gola imao 3-4 šanse koje je bilo teže promašiti,sudija sudio regularno sve do tog penala,ne mogu reći da li je podmazan ili nije,možda prvo nije htio pa je pred kraj utakmice odlučio da ipak pogura zrinjski tim penalom,a možda je i mislio da je penal,sad možemo samo nagađati,ali ja opet kažem da smo mi jedini krivci za prošlu sezonu.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:18 pmNije greska nego namjera. Razlika je...kremenko je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:17 pmU BN greška,ono jučer nije bila.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pm
Nije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.
![]()
O kojem kriteriju mi govorimo druže? O onom istom kojem nam nije svirano bar sedam-osam čistih penala do polovine prošle sezone? Bekrić Zrinjski, Bekrić Metalege.. Evo na prvu.storm_raider je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:15 pmNije poenta u penalu kao penalu, vec u kriteriju kao kriteriju. Sarajevu se ovo ne svira, Zelji bi se sviralo.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 4:09 pmMa kakav penal.. Ja juče kad sam ušo na forum i vidio kuknjavu u toku utakmice pa pogledo snimak neko je postavio, kontam u čemu je problem.. Druga je stvar što se Zrinjskom bez ikakvog kontakta svira penal, e u tom slučaju je ovdje trebao biti penal + crveni karton.