Ja smatram da se drzim fakti. Da smo mi igrali sampionski, nismo. Da mi se dopadala nasa igra i fudbalska filozofije, nisu. Ali to nije ni relevantno. Ja se samo drzim cinjenica, da je omjer koji smo imali sa njim bio na nasoj strani, i te zadnje utakmice gdje smo propustili bodove nije da se nemoze desiti, dva teska gostovanja. Tako su i oni trebali izgubiti bodove u zadnjoj utakmici da je regularno. Ako se to uzme u obzir, zasluzili smo titulu. Meni se dosta vise dopada fudbal koji igramo sa Adzemom i sve sto se desava oko kluba. Ali nije to dio ove diskusije.ISB87 je napisao/la: ↑ned feb 18, 2018 2:32 pmOmar500 je napisao/la: ↑ned feb 18, 2018 1:27 pmIspravno razmisljanjeLeBlue je napisao/la: ↑ned feb 18, 2018 1:23 pmVezano isto za Zrinjski i uticaja na sudije. Pa i prosle godine smo izgubili tako titulu, nismo mi sami. Lako je reci, sto nismo pobjedili Krupu. Kao da se samo tako ucekuje da se Krupa uzme na strani. Oni su dosta nezgodan protivnik na domacem terenu. Ove sezone do sada su samo izgubili protiv Sirokog. Ako nam opet bude falilo bodova na kraju, opet cemo govoriti sami smo krivi, sto nismo nekoga dobili a zaboraviti ce se ova utakmica protiv GOSK. Prosle sezone smo zasluzili titulu, igrali smo 4 utakmice protiv njih i imali bolji score. Dvije pobjede, jedan remi, i jedan poraz.![]()
jesi ozbiljan? vrlo brzo zaboravljatate onu kurc.obolju.
sami sebi krivi, sami sebi izbili titulu iz ruku.
Nije sve regularno. Penal je bio. Igrač koji je dao gol je utrcao na vrijeme. Medjutim, igrac sa broj 2 (Galesic) je znatno ranije utrcao u 16, što se vidi na svim videima.Leon_Professional je napisao/la:Regularno je sve, ne treba ciganciti. Igrac uopce ranije nije usao u kazneni, takodjer i penal cist ko suza Adi rukama za nogu pa za rame ( jes da se cinilo prestrogo i da ga je Fajic na iskustvo uzeo, ali iz ovog ugla cisto ko suza )
Al se Bogi izdera na Hajdarevica sto nije izasao na vrijeme.
Tako je. Mi prelako stvari zaboravljamo. Sta je sa onim penalom u Mostaru kad je offside bio, ali ih mi iznenadili i potopili ih, pa se to i ne broji. Da smo tu izgubili Bog zna gdje bi nas klub bio sada.
tada je bekrić postavljo taktiku, ni sudije nam nisu mogle ništa
63..64 min pogledaj.
pa nismo Bayern pa da ne zavidimo od sudija u svom prvenstvu, jesmo i mi usrali na kraju, ali da su nam svirali penal u Tuzli koji je bio i vise nego ocigledan, ili recimo da nisu svinjskom svirali smijesni penal u Bijeljini, bili bi prvaci, to je tako, sto znaci da smo zbog sudija (izmedju ostalog) izgubili titulu, i treba sve uraditi da se to ne ponovi ove godineISB87 je napisao/la: ↑ned feb 18, 2018 3:41 pmNiko, sam, nije sposoban da se bori protiv tih lobija.
Drzava nije sposobna a tek mi.. jedino mozda uefa, li...
striktno tu titulu smo sami sebi izbili iz ruku i na tome trebamo raditi. graditi tim koji nece zavisiti od sudija, a ne sakupljati neke mentalne patuljke ili uvrijedjene mlade u svoje redove.
Titula se ne daje onome ko ima sve pobjede već ko skupi najviše bodova u 32.utakmice.