Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned feb 18, 2018 12:40 pm

Glasanje za igrace je i dalje aktuelno, glasajte za vasa dva najbolja igraca u utakmici protiv Krupe:

viewtopic.php?f=73&p=296828#p296828
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 18, 2018 12:42 pm

Vojo mašinerija !
Da je kakve sreće potpisati sa njim na još godinu..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 18, 2018 12:47 pm

Vojo u ligi 7 nastupa 4 gola i 2 asistencije.

Dok je s druge strane mnogo veca njegova korist za ekipu u sistemu kojeg mi igramo, od kretanja, presinga, kombinovanja ...
Lijepo bi bilo kad bi produzili s njim, ali tesko je to za ocekivati.

salle86
Kontakt:

ned feb 18, 2018 12:48 pm

Samo onaj sitni vez cijelih zadnjih 20-ak minuta rijetko se viđao...
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

LeBlue
Kontakt:

ned feb 18, 2018 12:49 pm

Pogledao i drugo poluvrijeme sinoc tako da imam citavu sliku nasu igre. Vojo dva gola i asistencija. Znali smo svi da je Vojo odlican napadac, ali mene je brinulo nase skromno postizanje golova u prvom dijelu sezone. Bas mi je drago da je upravo on postigao golove. Hajdarevic poslije njega meni najbolji igrac utakmice, odigrao bez greske na sredini. I kad se treba naprijed, i kad se treba da sprijeci formiranje njihovog napada. Siguran u dodavanju. Ocekujem poziv u u21 rep. Vranjes, cini mi se prosle sedmice ga je neko proglasio kao novi Markovic. Svasta, nemogu da razumim po cemu on da bude novi Markovic. Mozda jedino po brzini. Ali covjek zato dosta brze i bolje razmislja, kreator igre, tako da sve to nadoknadi. Uostalom dva puta je sprijecio Krupu oko naseg sensesterca gdje bi moglo da bude opasno. Mehremic, bio sam skeptican prije njegovog dolaska, jer sam se bojao novog slucaja Bevaba ili Husica, ali vec se ranije u prijateljskim utakmicama vidilo da ce biti pojacanje. Sa druge strane Stevanovic je isto odigrao dobro, plus jedna asistencija. Vidilo se da je Krupa mislila da je nasa lijeva strana standardno kriticna pa su preko nje krenuli da napadaju. Kad su skontali da ide tesko, onda su presli na Sinisinu stranu, gdje ih je i on dobro zatvarao. Kasnije su isli onim dugim loptama koje su nam par puta stvarale probleme kad je Kjosevski morao da izlazi. Kjosevski je dva puta odlicno izletio, pogotovo ona u prvo poluvremenu. Standardno dobar, ali je on pogrijesio kod penala, ono je njegova lopta bila. Ramovic nije imao puno prostora, mislio da ga je isto Vukotic cuvao? Konacno imamo pravu sirinu u ekipi. Evo npr juce Ramovic nije mogao doci do izrazaja, a to je u nekim utakmicama u prvom dijelu sezone bilo presudno. Sada imamo vise opcija sto je velik plus. Isto tako mislim da mi mozemo i bolje od ovoga kad se novi igraci jos vise uigraju. Slijedi teska utakmica protiv Slobode, koja je nezgodan protivnika, i samo sa punom koncentracijom na terenu mozemo do tri boda.

Plava Porodica
Kontakt:

ned feb 18, 2018 12:54 pm

Može li ko napraviti par gifova mehremićevih prodora, pogotovo onaj oko 90te..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 18, 2018 12:59 pm

Ma nije ni Markovic krampa kakvom se predstavlja, daleko od toga. Postigao je vaznih golova, ali nije mogao igrati svaku utakmicu, i nije bas najbolje izgledao tandem Blagojevic - Markovic. A jos je neko rekao da je pred kraj sezone vukao neku i povredu. Solidan igrac koji nam je pogotovo pomogao u prvoj polusezoni. A Vranjes je po CV-u i po pokazanom u utakmici protiv Krupe vrhunski igrac za nasu ligu. I ne treba sada ni Blagojevica pljuvati, da bi Vranjesa uzdizali. Mene samo zanima hoce li se uspjeti zadrzati kolika-tolika motivacija i zelja kod Blagojevica, bas kao sto je @Leon spominjao. Ali bit ce utakmica gdje ce on igrati, to je sigurno, raspored je gust, bit ce tu kup, tako da nema brige sto se toga tice.
I jos nesto za Markovica, mi smo i previse dizelasa imali u ekipi, a on je jedan takav, tako da je to kobno bilo. Sada imamo trkacki superiornu ekipu, koja se dosta vise krece bez lopte, koja takticki ima vise opcija u svakom momentu, a zna se kako smo prije imali.

Sto se Voje tice, ja samo znam da smo se mi patili u igri sve dok on nije dosao u ekipu. Prvo je igrao Nikolic, znamo na sta je to licilo, jos da se doda tu stavljanje Ramovica na lijevo krilo, Zec bio na klupi, Zeba igrao. Onda je dosao Kajkut, covjek zabija golove, i to veoma krucijalne, ali nema bas uticaj na igru kao sto ima Ubiparip, i meni je nekako Kajkut vise opcija sa klupe, joker, iako je startao nekad utakmice, tipa protiv Sirokog pa zabi gol, ili protiv Radnika, i zabi prvi gol u nizu od ona tri kad smo dosli do preokreta. Sada je i procepio s golovima, sto je veoma bitno, ali ono sto je zanimljivo, nece se jednom Ubiparip vidjeti na centru igralista, i dosta nam se igraci krecu, nisu staticni, juce Hajdar ode do sesnaesterca, Zeba se odmah vraca na njegovo mjesto, pa neko spomenu promjenu mjesta Ramovica i Ubiparipa, gdje se odlicno koriste osobine Ramovica kao lazne devetke, Ubiparipa kao fantasticnog razigravaca, covjeka koji je dobar u duelu, pa ce uzeti i loptu na centru igralista i sl. Dosta toga dobrog se ima vidjeti i sigurno da je primjetan pecat trenera, ono sto smo svi trazili. Svima nam je muka bila od nabijanja lopte ili dodaj Miri, pa ce on nesto izmisliti, a Lendric dati gol iz situacije gdje niko ne bi.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:00 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned feb 18, 2018 12:54 pm
Može li ko napraviti par gifova mehremićevih prodora, pogotovo onaj oko 90te..
Onaj dribling, pa prodor kao Bale (mozda je to taj iz 90-te minute) i onaj dalekometni sut, ono je bilo odlicno, samo da je islo malo u stranu, golman bi bio gotov. Dajte gifove za raju :D

Praise the sun \[T]/

djoxxx1921
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:05 pm

Kod drugog gola iskljucivi krivac je Vedran. Los centarsut, spora lopta u peterac, ispadne mu. Desi se, ebiga, jest mi malo zivce izvadio, al boze moj. Ostale intervencije, perfekcija

Elegant
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:06 pm

Ja cu napraviti kada izađe izvjestaj, ako bude to u istome.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

storm_raider
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:10 pm

Vala danas neka odugraju X i sve ovce na broju. Zeljo treba misliti samo na sebe, pogotovo jer drzimo sve u svojim rukama. I utakmica po utakmica, lagano...

bogi
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:11 pm

oj hrvati braćo mila danas :D hahah
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LeBlue
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:11 pm

Omar500 je napisao/la:
ned feb 18, 2018 12:59 pm
Ma nije ni Markovic krampa kakvom se predstavlja, daleko od toga. Postigao je vaznih golova, ali nije mogao igrati svaku utakmicu, i nije bas najbolje izgledao tandem Blagojevic - Markovic. A jos je neko rekao da je pred kraj sezone vukao neku i povredu. Solidan igrac koji nam je pogotovo pomogao u prvoj polusezoni. A Vranjes je po CV-u i po pokazanom u utakmici protiv Krupe vrhunski igrac za nasu ligu. I ne treba sada ni Blagojevica pljuvati, da bi Vranjesa uzdizali. Mene samo zanima hoce li se uspjeti zadrzati kolika-tolika motivacija i zelja kod Blagojevica, bas kao sto je @Leon spominjao. Ali bit ce utakmica gdje ce on igrati, to je sigurno, raspored je gust, bit ce tu kup, tako da nema brige sto se toga tice.
I jos nesto za Markovica, mi smo i previse dizelasa imali u ekipi, a on je jedan takav, tako da je to kobno bilo. Sada imamo trkacki superiornu ekipu, koja se dosta vise krece bez lopte, koja takticki ima vise opcija u svakom momentu, a zna se kako smo prije imali.

Sto se Voje tice, ja samo znam da smo se mi patili u igri sve dok on nije dosao u ekipu. Prvo je igrao Nikolic, znamo na sta je to licilo, jos da se doda tu stavljanje Ramovica na lijevo krilo, Zec bio na klupi, Zeba igrao. Onda je dosao Kajkut, covjek zabija golove, i to veoma krucijalne, ali nema bas uticaj na igru kao sto ima Ubiparip, i meni je nekako Kajkut vise opcija sa klupe, joker, iako je startao nekad utakmice, tipa protiv Sirokog pa zabi gol, ili protiv Radnika, i zabi prvi gol u nizu od ona tri kad smo dosli do preokreta. Sada je i procepio s golovima, sto je veoma bitno, ali ono sto je zanimljivo, nece se jednom Ubiparip vidjeti na centru igralista, i dosta nam se igraci krecu, nisu staticni, juce Hajdar ode do sesnaesterca, Zeba se odmah vraca na njegovo mjesto, pa neko spomenu promjenu mjesta Ramovica i Ubiparipa, gdje se odlicno koriste osobine Ramovica kao lazne devetke, Ubiparipa kao fantasticnog razigravaca, covjeka koji je dobar u duelu, pa ce uzeti i loptu na centru igralista i sl. Dosta toga dobrog se ima vidjeti i sigurno da je primjetan pecat trenera, ono sto smo svi trazili. Svima nam je muka bila od nabijanja lopte ili dodaj Miri, pa ce on nesto izmisliti, a Lendric dati gol iz situacije gdje niko ne bi.
Slazem se putpuno. Netreba se lose u Markovicu, dao je nekoliko vaznih golova, i normalno kad imas vise sporih igraca, onda i on sam losije izgleda. Cisto sam mislio ako se poredi na kvalitet Vranjesa i njega, onda je Vranjes bolji igrac. U nekim utakmicama ce sigurno i Blagojevic biti bolji od Vranjesa. Tako je to. Ovisno od protivnika i nase taktike. Blagojevic nam itekako treba, jer mozda je igrac koji vise uzme stvari u svoje ruke. Slazem se isto za Voju.

Leon_Professional
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:16 pm

Moze li kako 5 nepostojecih penala za Siroki i 3 crvena za sarajevo.

bogi
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:18 pm

stala braća da odbrane naše stavove :D hahaha
Hajde ŠB !
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

LARSSON
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:20 pm

Eo ga jedan, za ostale mi recite minuta kad je bilo i bice gif

slika

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:22 pm

LARS1921 je napisao/la:

slika
Gareth Bale :titula:

Praise the sun \[T]/

LeBlue
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:23 pm

Vezano isto za Zrinjski i uticaja na sudije. Pa i prosle godine smo izgubili tako titulu, nismo mi sami. Lako je reci, sto nismo pobjedili Krupu. Kao da se samo tako ucekuje da se Krupa uzme na strani. Oni su dosta nezgodan protivnik na domacem terenu. Ove sezone do sada su samo izgubili protiv Sirokog. Ako nam opet bude falilo bodova na kraju, opet cemo govoriti sami smo krivi, sto nismo nekoga dobili a zaboraviti ce se ova utakmica protiv GOSK. Prosle sezone smo zasluzili titulu, igrali smo 4 utakmice protiv njih i imali bolji score. Dvije pobjede, jedan remi, i jedan poraz.

Ajzea
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:24 pm

LARS1921 je napisao/la:

slika
:klanjase2:

storm_raider
Kontakt:

ned feb 18, 2018 1:25 pm

Kakvi potezi...

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.

Prijava