Kad sam ja rekao da je Saša obični ublehašLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 2:02 pmZrinjski se pojaacao s golmanom. Raspadamo se, odlazi Sasa ..
Pomaze ovim svojim **** sebe.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 2:03 pmKad sam ja rekao da je Saša obični ublehašLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 2:02 pmZrinjski se pojaacao s golmanom. Raspadamo se, odlazi Sasa ..
Kako bi dobro izgledala trojica u odbrani s njim. Imas Graovca koji moze sve igrati, Bogicevic i Kemo da se mjenjaju kao zadnji stoperi i ovog jablana.Plava Porodica je napisao/la:Sta ovo na na ss.ba forumu spominju renata gojkovica.
1,95 m.
Prva stavka odmah fenomenalna.
Godine 22.
Mladi reprezentativac naš.
Igrao ove sezone 12. utakmica u HNLu.
Ugovor do ljeta ima.
Po meni kad ovako gledam , ako ništa dobar bar za rotacije.
Samo što bi bekovi tu trebali zujati i imati dobar ubačaj.BlwD je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 2:04 pmKako bi dobro izgledala trojica u odbrani s njim. Imas Graovca koji moze sve igrati, Bogicevic i Kemo da se mjenjaju kao zadnji stoperi i ovog jablana.Plava Porodica je napisao/la:Sta ovo na na ss.ba forumu spominju renata gojkovica.
1,95 m.
Godine 22.
Ugovor do ljeta ima.
---------------Veca
---Graovac Gojkovic Bogicevic
-Siniša Blagojevic Hajdarevic Mehremic
----------Zakaric Ramovic
-------------Ubiparip
Al bi zato u odbrani bili sila. Ne znam, ovi snimci Mehremica mi daju dojam da bi bas na toj poziciji igrao najbolje. A Siniša, samo nek se Zakaric izvlaci desno pa on nece ni imati posla. Ne znam sto on u zadnje vrijeme i ne pokusava asistirati niskim i brzim loptama. Prosle godine je nekoliko puta Lendricu asistirao tako. Valjda sad i nema prostora jer skoro svaku lopto na desnoj strani Zakaric uzme i ide u sredinu, sto uopste nije losePlava Porodica je napisao/la:Samo što bi bekovi tu trebali zujati i imati dobar ubačaj.BlwD je napisao/la: ↑sri jan 03, 2018 2:04 pmKako bi dobro izgledala trojica u odbrani s njim. Imas Graovca koji moze sve igrati, Bogicevic i Kemo da se mjenjaju kao zadnji stoperi i ovog jablana.Plava Porodica je napisao/la:Sta ovo na na ss.ba forumu spominju renata gojkovica.
1,95 m.
Godine 22.
Ugovor do ljeta ima.
---------------Veca
---Graovac Gojkovic Bogicevic
-Siniša Blagojevic Hajdarevic Mehremic
----------Zakaric Ramovic
-------------Ubiparip
Siniša donekle i zuji, Mehremić sa svojom visinom jako jako jako teško.
Siniša ne zna dići loptu sa zemlje, dok nadam se Mehremić zna.
Bruto je vece od Neto, eto tako zapamti
Evo tvoj miljenig Radeljic ide iz GOSKaChWilla je napisao/la:
a koga li ovaj dupli kopira da mi je znatbogi je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 7:40 pma evo jedan i štoper za ljeto![]()
https://www.transfermarkt.com/renato-go ... ler/238058
a kad sam u zvezdi bio eheheh ?