Svojevremeno bio najjaci mladi igrac u Ligi. Definitivno bih volio da nam dodje.bogi je napisao/la: ↑pon dec 25, 2017 7:24 pmMa da je ovaj momak za njega Ronaldohttps://www.transfermarkt.com/semir-mus ... ler/166694 hahahahah
![]()
TO znači da su se nadali da će bit nešto od njega. SKontali nije za njih, ali mi smo ipak bh liga. Ima još jedna stvar a to je broj stranaca. Naši igrači su vani stranci van EU. Mislim da bi nam on valjao pogotovo ako je gore pokupio taj neki profesionalizam.
Ne znači naravno. Nisam to ni rekao. Ovorim za njegove kvalitete na osnovu onoga što sam viđao dok je ovdje igrao. Sad dvije godine zrelijil. Sa načinom igre i brzinom može igrati. Ako je postao i malo intelignetniji a mora biti jer je stariji i ako se uhvati posla mogao bi biti ugodno iznenađenje.
+Crnov +Mujaga +Zajmović +ElsnerLARS1921 je napisao/la: ↑uto dec 26, 2017 10:44 amPrema trenutnom stanju:
Golmani: Kjosevski, Fejzić, Ćeman
Stoperi: Graovac, Osmankovic, Velić, Bogičević
Desni bek: Stanić, Stevanović
Lijevi bek: Projić, Mehremić
Zadnji/centralni vezni: Blagojević, Hasanović, Šabanadžović, Hajdarević
Ofanzivni vezni: Ramović, Zeba
Desno krilo: Zakarić
Lijevo krilo: Zec, Žerić
Napad: Ubiparip, Kajkut
Ovim sa crvenom bojom je istekao ugovor. Ako računamo da svi produže, onda stopera više i ne treba, jer eto može Mehremic odigrati. Mogao bi mozda i desni bek za svaki slučaj. Vezni bi trebao i jedno krilo možda.