Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub nov 04, 2017 3:38 pm

I slijepac vidi da je ovo Adžemova greška jer je položio nade da i sa ovim igračima može komotno pobijediti fenjeraša, drugi je par cipela što su neki jedva dočekali grešku da se ispucaju ali to njima na dušu. Morao je odmarati neke igrače i ova utakmica je pokazala da nama na zimu treba puno više od 3-4 igrača da bi se mogli boriti za titulu.
イビチャ・オシム

storm_raider
Kontakt:

Koliko god da ste ljuti psovati neke stvari necete. Vise upozoravati necu. Pogrijesio je Adzem, idemo dalje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Simply Blue
Kontakt:

Ove travestije od sastava što je Adžem izveo danas, ne znam kako to nazvati, furanje nekog svog kaprica, inat, da bi u slučaju pobjede mogao reći: jesam vam rekao.... šta je već...takve stvari nikom nisu donijele dobro..na kraju se svi pospu pepelom...

Jebi se Adžeme za ovo danas !!!!!
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Amidza
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:39 pm

Izlija je napisao/la:
I slijepac vidi da je ovo Adžemova greška jer je položio nade da i sa ovim igračima može komotno pobijediti fenjeraša, drugi je par cipela što su neki jedva dočekali grešku da se ispucaju ali to njima na dušu. Morao je odmarati neke igrače i ova utakmica je pokazala da nama na zimu treba puno više od 3-4 igrača da bi se mogli boriti za titulu.
Treba nama pameti prije svega. Da to apsolviramo, pa onda sve ostalo. Sve se ovo moglo izbjeci da je bilo samo promil vise pameti. A ima je ko vode u Sahari.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Brkoo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:41 pm

Odigras fenomenalno tekmu sa MDK, vidis ociglednu razliku izmedju nekih igraca i tebi narednu utakmicu zajedno pocnu u ekipi Zeba, Elsner, Kajkut.. Ja koji sam laik vidim da mi ne mozemo igrati u ovom sastavu a trener ekipe misli da mozemo :cry: :cry:
Zrinjski i ove godine uzima titulu, zalosno.. :cry: :oops1:
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sub nov 04, 2017 3:41 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

fanaticZeljin
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
Koliko god da ste ljuti psovati neke stvari necete. Vise upozoravati necu. Pogrijesio je Adzem, idemo dalje.
Nemoj tako storme nije kriv veliki trenerski maaaag, Krivo je more...ccc . Ja trenera i govana. Mojjjj MILOMIRE ODOVICU . Djeca nam se smiju.
Zadnja izmjena: fanaticZeljin, dana/u sub nov 04, 2017 3:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Srcu draga, boja PLAVA !

Hadzijalagic
Kontakt:

Ako je aminovo dolazak Elsnera i Kajkuta, ako vadi iz igre prvog strijelca i najopasnijeg igraca u momentima kada ganjamo rezultat a ostavlja Elsnera onda je teska neznalica taman da mi je brat rodjeni. Do sada sam ga branio jer smatram da nam je roster kriminalan i da ni puno bolji treneri ne bi izvukli vise ali nakon danasnje postavke ja jednostavno ne mogu vise da ga podrzavam. Nagovorite mi se sta hocete libo me racku..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:42 pm

i sa raspoloživim igračima, mogao se i morao izvesti bolji sastav.

a i ovi kakvi su da su, da su odlučili da igraju 25 minuta pobijedili bismo, 15 je ipak bilo nedovoljno.
gradi željo boli te *****

psihopata
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:43 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sub nov 04, 2017 3:24 pm
Adzem ublehas.. **** ga onaj ko ga je doveo
nije do adžema nego do ovih šatro igrača koji jebeni vitez ne mogu uyeti,ovo se moralo bez trenera dobiti,ali avaj....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

storm_raider
Kontakt:

fanaticZeljin je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Nemoj tako storme nije kriv veliki trenerski maaaag, Provo je more...ccc . Ja trenera i govana. Mojjjj MILOMIRE ODOVICU . Djeca nam se smiju.
Naravno da je kriv, ali zadrzimo dostojanstvo i u porazu (a remi je bio, ali je ravan porazu - slazem se). Adzemov prvi ozbiljniji kiks, kod mene kredita ima jos.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

heisenberg
Kontakt:

Ok, kiksali smo, izvuci Adzeme bar pouku. Rok Elsner ne smije vise nikad biti ni u protokolu za utakmicu, on uopste nije fudbaler

sahmat

Dragi Adžeme pa ti ne vidiš da tvoj Kajkut "veliko" pojačanje, nije u stanju da skoči, doda loptu, pređe igrača i on igra 90' minuta. Bolje da Dženis igra nego ovaj starac
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

cikazubo
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
Odigras fenomenalno tekmu sa MDK, vidis ociglednu razliku izmedju nekih igraca i tebi narednu utakmicu zajedno pocnu u ekipi Zeba, Elsner, Kajkut.. Ja koji sam laik vidim da mi ne mozemo igrati u ovom sastavu a trener ekipe misli da mozemo :cry: :cry:
Zrinjski i ove godine uzima titulu, zalosno.. :cry: :oops1:
Pa Šabanadžović i Ramović nisu bili u opticaju za danas, kako onda mozes porediti sastav sa tom utakmicom, a isti taj sastav je igrao i 3 dana ranije protiv MDK i bio je jednako impotentan kao danas, nije fudbal tako jednostavan.

Valter
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:44 pm

Više analizirati Željine igre nema smisla.
Uvijek sam bio za kontinuitet na trenerskoj poziciji. Međutim Adzem jednostavno nije trener za prvu momčad. Najbolje što bi nam se sada moglo dogoditi u ovoj pauzi je da pod hitno promjenimo trenera, bolje platiti dobrog trenera nego SD. Ovako kao je Ado uigrao momcad mogu i ja, barem mi klub ne treba davati platu, radit ću bespltno iz ljubavi. Unaprijed znam koja će grupa forumaša ovo pisanje nazvati pljuvanjem, ali neka nazovu. Još jednom ponavljam nemam ništa protiv Adžema, ali neko jednostavno nije dovoljno stručan da vodi prvu momčad. Ko zna mozda ti mene i slične demantuješ protiv, Borca, Sarajeva i Širokog, ali daj Bože kćeri da te paša uzme, c..... se oko kuće motaju.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Leon_Professional
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:44 pm

Ma ne bi ja Adzema dirao, ali bi mu rekao ako jos jednom igrac zaigra ono sto mu nije prirodna pozicija odmah cijela plata odbijena.

Pa danas je kod nas 4 igraca igralo neprirodne pozicije.
Hajd Stana i Graovac su morali, tu nema zamjerki. Ali Vojo na 10 a Zeba na krilo. Pri tome je jos Kajkut igrao prirodnu poziciju a i na njoj je ocaj.
Ma nemam sta reci, sve sam rekao. Klasicno sakačenje ekipe koja je dodatno i oslabljena bila. Sve zbog tvrdoglavosti i precjenjivanja svojih mogucnosti.

I krivo mi je strasno sto smo napravili korak nazad. Bili smo dobro krenuli.
Zasto onda da se ista dira Adzeme brate. Sta imas vise eksperimentisati i probavati. Postavi ono sto valja i sto je do tad bilo i to je to.

cikazubo
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:45 pm

Ko je doveo Elsnera u klub i zbog cega ? -.-

Plava Porodica
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:47 pm

arelinho je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
sub nov 04, 2017 3:35 pm
Eto jesmo li sad načisto da idemo po Kup?
Previše ste se svi zanijeli..
Davno smo mi iz trke ispali.
Ma ja sam i prije početka sezone znao da nema ništa od titule, ali treba izboriti europu kroz ligu jer niko ti ne garantuje da ćeš osvojii kup. To je meni najviše krivo. Yebo titulu svakako znam da od nje nema ništa pa da nas i sam Gvardiola vodi.
Ma koja titula druže.
Da bi za istu bio kandidat moraš imati po dva ili tri rješenja na svakoj poziciji.
A ne Graovac desni, Stana lijevi , Ubiparip polušpic , a Zeba lijevo krilo.
Uz Elsnera, Kemu i Bogija teško.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

George Orwell
Kontakt:

Ja bih mogao progutati ovaj poraz (remi k'o i poraz). U redu, zeznuo Adzem ne jednu, nego 10 stvari. Desi se... Mene samo brine, vidi li on šta radi? Uči li on na greškama? Ispravlja li to? Ne bih baš rekao. Ovako sporu sredinu, izmišljanje pozicija, loše izmjene...

Ali eto...nisam za mijenjanje trenera, daleko od toga. Nadam se da neće biti tvrdoglav i da će skontati šta nije valjalo, a ne glavom u zid!

Amidza
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
Goruce pitanje.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Charlie Sheen
Kontakt:

sub nov 04, 2017 3:48 pm

cikazubo je napisao/la:
zasto tako,treba momku dati sansu haha

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 26 gostiju.

Prijava