Treba nama pameti prije svega. Da to apsolviramo, pa onda sve ostalo. Sve se ovo moglo izbjeci da je bilo samo promil vise pameti. A ima je ko vode u Sahari.Izlija je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:38 pmI slijepac vidi da je ovo Adžemova greška jer je položio nade da i sa ovim igračima može komotno pobijediti fenjeraša, drugi je par cipela što su neki jedva dočekali grešku da se ispucaju ali to njima na dušu. Morao je odmarati neke igrače i ova utakmica je pokazala da nama na zimu treba puno više od 3-4 igrača da bi se mogli boriti za titulu.
Nemoj tako storme nije kriv veliki trenerski maaaag, Krivo je more...ccc . Ja trenera i govana. Mojjjj MILOMIRE ODOVICU . Djeca nam se smiju.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:38 pmKoliko god da ste ljuti psovati neke stvari necete. Vise upozoravati necu. Pogrijesio je Adzem, idemo dalje.
nije do adžema nego do ovih šatro igrača koji jebeni vitez ne mogu uyeti,ovo se moralo bez trenera dobiti,ali avaj....
Naravno da je kriv, ali zadrzimo dostojanstvo i u porazu (a remi je bio, ali je ravan porazu - slazem se). Adzemov prvi ozbiljniji kiks, kod mene kredita ima jos.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:41 pmNemoj tako storme nije kriv veliki trenerski maaaag, Provo je more...ccc . Ja trenera i govana. Mojjjj MILOMIRE ODOVICU . Djeca nam se smiju.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:38 pmKoliko god da ste ljuti psovati neke stvari necete. Vise upozoravati necu. Pogrijesio je Adzem, idemo dalje.
Pa Šabanadžović i Ramović nisu bili u opticaju za danas, kako onda mozes porediti sastav sa tom utakmicom, a isti taj sastav je igrao i 3 dana ranije protiv MDK i bio je jednako impotentan kao danas, nije fudbal tako jednostavan.Brkoo je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:41 pmOdigras fenomenalno tekmu sa MDK, vidis ociglednu razliku izmedju nekih igraca i tebi narednu utakmicu zajedno pocnu u ekipi Zeba, Elsner, Kajkut.. Ja koji sam laik vidim da mi ne mozemo igrati u ovom sastavu a trener ekipe misli da mozemo![]()
![]()
Zrinjski i ove godine uzima titulu, zalosno..![]()
![]()
Ma koja titula druže.arelinho je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:38 pmMa ja sam i prije početka sezone znao da nema ništa od titule, ali treba izboriti europu kroz ligu jer niko ti ne garantuje da ćeš osvojii kup. To je meni najviše krivo. Yebo titulu svakako znam da od nje nema ništa pa da nas i sam Gvardiola vodi.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub nov 04, 2017 3:35 pmEto jesmo li sad načisto da idemo po Kup?
Previše ste se svi zanijeli..
Davno smo mi iz trke ispali.
Goruce pitanje.