sub nov 04, 2017 3:25 pm
Adzem=Karina
Boli me ***** sta ce ko rec. Vojnik, vrijeme, konstanta - KARINA OBICNA. Samo malouman covjek moze postavit ekipu ovako i uradit ovakve izmjene. Sramota za struku kojom se bavi. Osramotio je svakog covjeka koji se bavi fudbalom profesionalno danas. Nikad nece biti strucnjak, a ni trener. Necu da ulazim u dublje analize. Ovo je za K-U-R-A-C. Da mi Bog sad s neba sidje nece me uvjeriti da on nekad moze bit dobar trener. Sad prebacuj odgovornost na igrace, strucnjace. "Lose smo usli" - jesmo *****, ti si to uradio. Bravo.
Kroz Zelju je proslo mnogo krampi i losih igraca, ali niko ni blizu nije bio katastrofalan kao ovaj Elsner. Covjek je zalutao u fudbal. Svi koji su ucestvovali u njegovom dovodjenju, direktno ili indirektno, trebaju podnijeti ostavke ako imaju i promil morala.
Ne prebacujte odgovornost na igrace, niko od njih nije ni sekunde kriv. Trudili su se svi i radili koliko mogu i sta mogu. Niti su se samo dovodili, niti su se sami stavljali u ekipu.
Mrs u picku materinu!
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj