+1shzna je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:54 pmDurgo je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:53 pmHaj molim te napisi jedan veliki post. Napisi sve sto mislis na jednom mjestu, tako da ne moramo na svakoj stranici citati tvoj sarkazam i pljuvanje.Plava Porodica je napisao/la:Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Bez uvrede, al stvarno je postalo iritirajuce i smarajuce...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk![]()
Ado je doveo Kajkuta, Elsnera i Kemu gura.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:01 pmEvo jedan duži..
Čelik uzeo bodove borcu, borac zrinjskom, zrinjski nama,mi razbili celika.
Gosk otkino bodove konama i sirokom, mi njih uzmemo dva puta.
I šta sad, to su ekipe jel? Pa onaj štoper Radeljić i onaj Bošnjak 20 kila viška bolan imaju.
Poremetila nas povreda? Šta? U čemu je problem ovakve predstave? Na -3 smo jel? Bili bi u najboljem slučaju na -8 da smo gubili bodove na mjestima gdje smo i trebali realno izgubiti.
Zajmović igrač? Kajkut? Elsner? Bogičević? Kemo?
Samo realno, najlošija smo ekipa od poznate četvorke.
Ne Adinom krivicom, već onih što su i doveli ovakve igrače.
Ali, hajde uživajmo dok smo na -3![]()
Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:02 pmNajbitnija su tri boda.Pljuvanje po Zaimovicu koji je nase dijete poslije jedne lose utakmice je zalosno kada se uzme u obzir da na toj poziciji igra Zec za pet puta vecu platu i dosta je manje pokazao.Zaimovic je odlican igrac za pare za koje igra i dosad je sve bilo pristojno i fino sto je odigrao.
Braco znaš da te volim, al fakat si se pogubio i kontradiktoran si. Nemoj braco više boga ti.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:01 pmEvo jedan duži..
I šta sad, to su ekipe jel? Pa onaj štoper Radeljić i onaj Bošnjak 20 kila viška bolan imaju.
Poremetila nas povreda? Šta? U čemu je problem ovakve predstave? Na -3 smo jel? Bili bi u najboljem slučaju na -8 da smo gubili bodove na mjestima gdje smo i trebali realno izgubiti.
Govorio sam uvijek. Adžem ima apsolutnu podršku, barem što se mene tiče. Dati mu bar dva prijelazna roka. Vjerujem da će igra biti nemjerljivo bolja.pile87 je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:52 pmProvjerenom igracu je trebalo pola godine i pripreme da se vrati, mislim na Zakarica. Zajmovic po meni treba dozvoliti barem toliko, bez ikakvih prigovora. Drugo Adzem je preuzeo ekipu u hodu, igra nije nesto bolja nego sto je bila ali eto koristimo veci fond igraca, skupljamo bodove uprkos svemu tome. Po meni Adzem mora minimalno ostati do kraja sezone bez ikakve halabuke da bi mi uopste mogli procjeniti jeli ima nekakvog napredka.kvalitet je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:46 pmDonekle se slažem. Zakarića smo trpili jer smo znali da može, dokazan igrač. Zajmović je enigma. I, što je najgore, ja ne vidim napredak kod njega. Igrač baš fine tehnike, ali završnica, odluke u presudnim momentima i još neke stvari ne valjaju... Ok, treba mu pružiti još prilika, ali ja ga ne vidim u prvoj postavi. Mislim da bi bilo bolje da ulazi s klupe u narednom periodu...
Kajkut je prespor, ali zaista za ozbiljan fudbal.pile87 je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:03 pmAdo je doveo Kajkuta, Elsnera i Kemu gura.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:01 pmEvo jedan duži..
Pa da pratimo cirkus i chat rasprave klimaks Zeljovaca sto ih zene ne bendaju.
Zasto komentarises igru kada nisi gledao utakmicu?? ...
Hahastorm_raider je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:12 pmZasto komentarises igru kada nisi gledao utakmicu?? ...
storm_raider je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 6:12 pmZasto komentarises igru kada nisi gledao utakmicu?? ...