Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirsad94
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 5:30 pm

Daleko od toga da je idealno i vjerujem da ce daleko bolje izgledati vec u srijedu protiv Mladosti. Zaimaga fula zicere ali ima u njemu nesto i kada procepi aBd svi cemo se posuti pepelom jer po pokretima djeluje da moze itekako napredovati, a doci ce i golovi. Saban vec drugu utakmicu pokidao mada ga stigao umor cini se pred izlazak, a i karton ga je malo poremetio. Zaboravljamo da su nam falila dva igraca iz prve postave na startu i treci odmah na pocetku izasao. Vojo nekako podsjeca na Lendru, dobro ganja i veoma lijepo pogodio na startu, za nadati se da ce biti blizu efikasan kao Ivan i mi smo dobili potrebnog napadaca. Jedino me brine Osmankovic, koji je bas grijesio i ispadao. Sasa je napadac za klupe koji zadnjih 30 min moze unijeti pometnju u protivnicki tim, mislim da ne moze iznijeti cijelu utakmicu kao prvi spic onako kako je potrebno nasem timu. Ovaj Elsner se malo pogubio, ali vidjecemo pravi sud treba dati kada odigra cijelu utkamicu. Ponavljam da je daleko od idelanog ali vec u srijedu vjerujem da ce sve izgledati mnogo bolje, da konacno i toj Mladosti dohakamo, vakat je .

pile87
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:35 pm

Vala ako smo cekali i trpili pola godine Zakarica ne vidim sta je problem sa Zajmovicem, niti nas kosta mnogo, nase dijete ima stvari kod njega bas dobrih ima naravno i losih ali gdje nam je strpljenje.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

kvalitet
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:40 pm

Ne treba okretati priču. Ja ne vidim puno komentara koji su protiv Adžema. Ado je naš i ima podršku. Ali treba reći kad nešto nije dobro. Imamo puno limitiranih igrača, to je činjenica. Ali ni to nije problem ako ima puno borbe, htijenja, želje... Mi jesmo pobijedili, ali GOŠK je više želio pobjedu ili bod. Danas se okrenulo na našu stranu, drugi put neće i izgubit ćemo bod(ove). Idemo dalje, dobro stojimo na tabeli (što je najvažnije), ali morat ćemo dići nivo igre.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

dell21
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:41 pm

Igru briši bodove piši. Jednostavno sami sebe smo doveli da strahujemo , mogli smo lagano sa dva razlike na poluvrijeme i sve bi bilo lakše.
Moramo puno bolje protiv mladosti .

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:42 pm

Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LeBlue
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:43 pm

pile87 je napisao/la:
Vala ako smo cekali i trpili pola godine Zakarica ne vidim sta je problem sa Zajmovicem, niti nas kosta mnogo, nase dijete ima stvari kod njega bas dobrih ima naravno i losih ali gdje nam je strpljenje.
Tesko je isto porediti Zajmovica i Zakarica. Zakaric je dosao kao pojacanje, i to je vise nego opravdao ove sezone. Vecu korist imamo od njega nego od M. Stevanovica prosle sezone, barem meni. Zajmovica je dobro imati u kombinaciji i nije dosao kao pojacanje, nego igrac koji ce da prosiri nas kadar i daje druge mogucnosti u igri. Zato ga netreba otpisati, to mi je nekako glupo. Mozda i nadodje upravo kao sto ti kazes.

kvalitet
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:46 pm

pile87 je napisao/la:
Donekle se slažem. Zakarića smo trpili jer smo znali da može, dokazan igrač. Zajmović je enigma. I, što je najgore, ja ne vidim napredak kod njega. Igrač baš fine tehnike, ali završnica, odluke u presudnim momentima i još neke stvari ne valjaju... Ok, treba mu pružiti još prilika, ali ja ga ne vidim u prvoj postavi. Mislim da bi bilo bolje da ulazi s klupe u narednom periodu...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Elegant
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:47 pm

Mi gol do sutra ne bi postigli ovom igrom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LeBlue
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:47 pm

Plava Porodica je napisao/la:
ned okt 22, 2017 5:42 pm
Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Nisam bio u mogucnosti gledati Elsnera, ali citajuci izgleda da nije nista pokazao. Tek je dosao. Ali svakako kad bi pogodili sa samo jednim od novih - Vojom ili Elsnerom, to bi bilo pravo dobro. Pogotovo sa Vojom posto nam treba napadac koji ce davati golove. Vojo mi izgleda odlicno, postigao pravi pogodak, i dobro se generalno krece, nije samo igrac koji ceka loptu.

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:49 pm

Bogami Vojo osim gola ništa ne uradi..
Jedino Stanić i Šabanadžović su i odigrali nešto, ovo ostalo šampionski :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

pile87
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:52 pm

kvalitet je napisao/la:
ned okt 22, 2017 5:46 pm
pile87 je napisao/la:
Donekle se slažem. Zakarića smo trpili jer smo znali da može, dokazan igrač. Zajmović je enigma. I, što je najgore, ja ne vidim napredak kod njega. Igrač baš fine tehnike, ali završnica, odluke u presudnim momentima i još neke stvari ne valjaju... Ok, treba mu pružiti još prilika, ali ja ga ne vidim u prvoj postavi. Mislim da bi bilo bolje da ulazi s klupe u narednom periodu...
Provjerenom igracu je trebalo pola godine i pripreme da se vrati, mislim na Zakarica. Zajmovic po meni treba dozvoliti barem toliko, bez ikakvih prigovora. Drugo Adzem je preuzeo ekipu u hodu, igra nije nesto bolja nego sto je bila ali eto koristimo veci fond igraca, skupljamo bodove uprkos svemu tome. Po meni Adzem mora minimalno ostati do kraja sezone bez ikakve halabuke da bi mi uopste mogli procjeniti jeli ima nekakvog napredka.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

shzna
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:52 pm

Al si se ti poceo lupati necim jakim
1987

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 5:53 pm

Plava Porodica je napisao/la:Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Haj molim te napisi jedan veliki post. Napisi sve sto mislis na jednom mjestu, tako da ne moramo na svakoj stranici citati tvoj sarkazam i pljuvanje.

Bez uvrede, al stvarno je postalo iritirajuce i smarajuce...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

shzna
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned okt 22, 2017 5:54 pm

Durgo je napisao/la:
ned okt 22, 2017 5:53 pm
Plava Porodica je napisao/la:Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Haj molim te napisi jedan veliki post. Napisi sve sto mislis na jednom mjestu, tako da ne moramo na svakoj stranici citati tvoj sarkazam i pljuvanje.

Bez uvrede, al stvarno je postalo iritirajuce i smarajuce...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
:palacgore:
1987

Grbavica
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:54 pm

Sve A licence, skauti Porta, Ajaksa, Bekfike i Sevilje pisu na forumu. Nakon 90 ili 30 minuta ocijene igraca, znaju ko je panj, ko zvijer. Vrsni strucnjaci.

Edit: @durgo :palacgore:
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u ned okt 22, 2017 5:54 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

djoxxx1921
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:55 pm

Opet su muda ostavili u Sarajevu, cast izuzetcima.. Spominjete svi Zajmovica i Kajkuta, doduse bili su losi, ali daleko najgori akter danasnje utakmice, koji je bio kriminalno los je Kemo, realno. Pa svaka je*ena dubinska lopta, svaki centarsut, on je plivao. Nije mi nista jasno sto se tice tog momka... Ovi da su znali samo njegove greske iskoristit, i postavljanje, 4 su nam mogli zabit..

Pompey
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:58 pm

De samo, ko je odgledao drugo poluvrijeme da mi kaze koji je broj Rok.
Hvala
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned okt 22, 2017 5:59 pm

Ah čujte, ima pojedinaca koji će poslije nekog kiksa doći i reći eto jesam vam rekao. Zanima me da li ti navijači slave pobjede svog kluba kao i svaki prosječan navijač ili?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

ned okt 22, 2017 6:00 pm

Pompey je napisao/la:
ned okt 22, 2017 5:58 pm
De samo, ko je odgledao drugo poluvrijeme da mi kaze koji je broj Rok.
Hvala
44

Plava Porodica
Kontakt:

ned okt 22, 2017 6:01 pm

Evo jedan duži..
Čelik uzeo bodove borcu, borac zrinjskom, zrinjski nama,mi razbili celika.
Gosk otkino bodove konama i sirokom, mi njih uzmemo dva puta.
I šta sad, to su ekipe jel? Pa onaj štoper Radeljić i onaj Bošnjak 20 kila viška bolan imaju.
Poremetila nas povreda? Šta? U čemu je problem ovakve predstave? Na -3 smo jel? Bili bi u najboljem slučaju na -8 da smo gubili bodove na mjestima gdje smo i trebali realno izgubiti.
Zajmović igrač? Kajkut? Elsner? Bogičević? Kemo?
Samo realno, najlošija smo ekipa od poznate četvorke.
Ne Adinom krivicom, već onih što su i doveli ovakve igrače.
Ali, hajde uživajmo dok smo na -3 :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.

Prijava