Tesko je isto porediti Zajmovica i Zakarica. Zakaric je dosao kao pojacanje, i to je vise nego opravdao ove sezone. Vecu korist imamo od njega nego od M. Stevanovica prosle sezone, barem meni. Zajmovica je dobro imati u kombinaciji i nije dosao kao pojacanje, nego igrac koji ce da prosiri nas kadar i daje druge mogucnosti u igri. Zato ga netreba otpisati, to mi je nekako glupo. Mozda i nadodje upravo kao sto ti kazes.
Donekle se slažem. Zakarića smo trpili jer smo znali da može, dokazan igrač. Zajmović je enigma. I, što je najgore, ja ne vidim napredak kod njega. Igrač baš fine tehnike, ali završnica, odluke u presudnim momentima i još neke stvari ne valjaju... Ok, treba mu pružiti još prilika, ali ja ga ne vidim u prvoj postavi. Mislim da bi bilo bolje da ulazi s klupe u narednom periodu...
Nisam bio u mogucnosti gledati Elsnera, ali citajuci izgleda da nije nista pokazao. Tek je dosao. Ali svakako kad bi pogodili sa samo jednim od novih - Vojom ili Elsnerom, to bi bilo pravo dobro. Pogotovo sa Vojom posto nam treba napadac koji ce davati golove. Vojo mi izgleda odlicno, postigao pravi pogodak, i dobro se generalno krece, nije samo igrac koji ceka loptu.Plava Porodica je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:42 pmValja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Provjerenom igracu je trebalo pola godine i pripreme da se vrati, mislim na Zakarica. Zajmovic po meni treba dozvoliti barem toliko, bez ikakvih prigovora. Drugo Adzem je preuzeo ekipu u hodu, igra nije nesto bolja nego sto je bila ali eto koristimo veci fond igraca, skupljamo bodove uprkos svemu tome. Po meni Adzem mora minimalno ostati do kraja sezone bez ikakve halabuke da bi mi uopste mogli procjeniti jeli ima nekakvog napredka.kvalitet je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:46 pmDonekle se slažem. Zakarića smo trpili jer smo znali da može, dokazan igrač. Zajmović je enigma. I, što je najgore, ja ne vidim napredak kod njega. Igrač baš fine tehnike, ali završnica, odluke u presudnim momentima i još neke stvari ne valjaju... Ok, treba mu pružiti još prilika, ali ja ga ne vidim u prvoj postavi. Mislim da bi bilo bolje da ulazi s klupe u narednom periodu...
Haj molim te napisi jedan veliki post. Napisi sve sto mislis na jednom mjestu, tako da ne moramo na svakoj stranici citati tvoj sarkazam i pljuvanje.Plava Porodica je napisao/la:Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Durgo je napisao/la: ↑ned okt 22, 2017 5:53 pmHaj molim te napisi jedan veliki post. Napisi sve sto mislis na jednom mjestu, tako da ne moramo na svakoj stranici citati tvoj sarkazam i pljuvanje.Plava Porodica je napisao/la:Valja zadržati Elsnera na zimu, morat ćemo pojačat ugovor na jedno 7-8 milja.
Zvijer!
Bez uvrede, al stvarno je postalo iritirajuce i smarajuce...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk