Tuto bene Carlo....
Neces dugo dozivjeti ako nastavis tako sa sekiracijom oko glupostiSWRA_1921 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 5:09 pmZnaci od Slaska gdje je igrao 2 godine mu karijera ide strmoglavo dole...
U Arisu se zadrzao 8 mjeseci (sa pauzama u prvenstvu)
U Haugesundu se zadrzao cijelih 5 mjeseci, odlican im bio...
U Cotbusu 7 mjeseci...
U Grudziadzu (sta je ovo) je uspio izdrzati 9 mjeseci...
Pa ode frajer u Kinu u HN Billows kompletnih 11 mjeseci sastavio (te sezone su bili bas jaki jer su ispali iz lige kao ubjedljivo zadnji, u 30 kola skupili 12 bodova), pa je onda otkacen i bio slobodan 4 mjeseca i otisao u Domzale gdje je opet odjeban nakon samo 4 mjeseca i eto ga nama nakon 3 mjeseca pauze...
Ocekujem vrhunskog igraca, a sigurno igra za 500 KM plus smjestaj u Svrakinom
![]()
ako nije i ovo za F5 bice josAsharaK je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:30 pmOpćina Novo Sarajevo izdala Urbanističku saglasnost za izgradnju južne tribine
https://fkzeljeznicar.ba/opcina-novo-sa ... ine/28438/
Booooooom
treba pticurinu ocerupat
SWRA_1921 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:38 pmOk, dosao je sada i pristao da igra za 1000 KM... Lendric je momcino bio prvi strijelac ove lige i mlad igrac, zeljan da vrati karijeru, igrao u Hajduku, Belgiji, itd. Mozes li mi objasniti ko je pogledao koju njegovu tekmu pa procijenio da moze doprinositi trenutnom sastavu ako frajer ne igra vec 2 godine? Moze se naci moj komentar za svakoga, Zajmovic je dobro dovodjenje jer sigurno nije skup, zeljan dokazivanja, mlad, Kajkut je lose jer je njegovo proslo, isto tako je i ovaj flop promasaj jer je njegovo proslo, star, zapusten, nemamo pojma kakav je, nije spreman, nije uigran, itd. a odlazi za godinu dana taman ga i uigrali i spremili...AsharaK je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:33 pm
Trenutno bi ti svaki igrač iz Kine bio pojačanje? Čuj igrački slabih liga.Došao je u mjesecu kad je liga uveliko počela, ti misliš da je on birao platu? Jesil pisao šta kad smo dovodili Lendrića, šta si za njega mislio? Kontradiktoran si ljudino samom sebi.
SWRA_1921 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:12 pmBolje da su iz kluba meni dali tih cca. 40, 50 milja za jednu godinu da se fino obezbijedim, pocastim, nego ovom panju i na kraju ce otici a vec imamo panjeve u vidu Nikolica, Zajmovica, Beganovica i jos potpisali danas sa Mujagicem... Presmijesno...