Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet sep 29, 2017 4:31 pm

Muamer Vugdalić je sa 30 godina došao u Želju iz neke Bele Krajine, i koliko se sjećam odigrao dvije odlične sezone, još ga prodali u Olimpiju. Amir Agić sa 31 godinom dođe iz Olimpije, i takođe odigra dvije kvalitetne sezone u Želji. momci jesu našeg porijekla, ali su slovenačkog karktera. Ovaj je izvorni Slovenac, i iskreno očekujem visoku dozu profesionalizma i angažovanja. Da li će njegovo iskustvo donijeti i dodatni kvalitet u ekipu to niko ne zna. Isto tako nismo znali niti za Miru, niti za Lendru, ali ni za Zahirovića, i još neke parmake da budemo iskreni. Sve su to rizici i kupovina mačaka u vreći, ali očito je da se ne može drukčije.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:32 pm

Doveden je igrač na poziciju koja nama škripi od prošle zime i to tip i kvalitet koji se može brzo uklopiti u naš sistem igre. To da li je jeftin ili skup će vrijeme pokazati jer ako bude flop i marka je skupa ali ako bude top koliko god da je plaćen vrijediće. Neće Ado sebi dovesti igrače ako nije siguran da mu neće biti potrebni, stvarno mi niste jasni, kako je počela sezona svi govorite da nam za bilo šta u ovoj sezoni fali igrača i sad kada trener sebi dovodi ono što on smatra da mu treba odjednom kuknjava. Fali ovdje još igrača i ja se nadam da će dovoditi još igrača, nikada nije kasno da oni dođu jer ima vremena na pretek da se uigraju i da se uzme titula.
イビチャ・オシム

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:33 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
pet sep 29, 2017 4:30 pm
AsharaK je napisao/la:
pet sep 29, 2017 4:26 pm
Majstore pišeš o tome kako je loš igrač, kako je flop, kako dolazi iz slabih liga i onda kažeš skup??????? Evo ja te ne razumijem
On dolazi iz igracki slabih liga, ali niko ne ide u Kinu, Norvesku da igra za 1000 eura, nego tamo ima 10.000 eura, opet je flop ali makar ima pare, kao sto je i Bekric otisao, kao sto je peti, deseti... Nece takav doci onda opet u neku destinaciju, ovaj put pripizdinu BiH, da igra za manje pare jer je navikao na dobre pare... Jel ti zaista mislis da frajer igra za manje od 2000 KM???? Pisem da je los igrac jer je njegovo davno proslo, nema ozbiljne tekme vec 2 godine, vjerovatno fizicki zapusten, ali je navikao da je placen...
Trenutno bi ti svaki igrač iz Kine bio pojačanje? Čuj igrački slabih liga.Došao je u mjesecu kad je liga uveliko počela, ti misliš da je on birao platu? Jesil pisao šta kad smo dovodili Lendrića, šta si za njega mislio? Kontradiktoran si ljudino samom sebi.
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

Ode nam pola istoka za mrtvog Pilsnera

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet sep 29, 2017 4:36 pm

Veteran1965 je napisao/la:Muamer Vugdalić je 30 godina došao u Želju iz neke Bele Krajine, i koliko se sjećam odigrao dvije odlične sezone, još ga prodali u Olimpiju. Amir Agić sa 31 godinom dođe iz Olimpije, i takođe odigra dvije kvalitetne sezone u Želji. momci jesu našeg porijekla, ali su slovenačkog karktera. Ovaj je izvorni Slovenac, i iskreno očekujem visoku dozu profesionalizma i angažovanja. Da li će njegovo iskustvo donijeti i dodatni kvalitet u ekipu to niko ne zna. Isto tako nismo znali niti za Miru, niti za Lendru, ali ni za Zahirovića, i još neke parmake da budemo iskreni. Sve su to rizici i kupovina mačaka u vreći, ali očito je da se ne može drukčije.
Teško je tu biti pametan ja sam ocekivao na prvu da će Zahirovic ostaviti veći trag i od Mire i Lendrica. Ali nije tako bilo.
Druga stvar možda je trener tražio ovaj tip igrača jer ga nema u ekipi treba mu jednostavno. Jednom je Amar obijasnio koliko je Cutuk bio bitan za ekipu. A nama izgledao sporedan njemu krpio par pozicija.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:36 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
pet sep 29, 2017 3:52 pm
Nastavljamo sa propalitetima... Mrtav igrac vec 2 godine, nece moci meda, fizicka sprema nula vjerovatno, spor, voli da seva u odbrani, motiv nula, nakon isteka ugovora moze sta mu je volja, vjerovatno nije ni jeftin... Bolje je da smo bacili oko na nekog igraca iz 1.federalne ili slabijeg iz Premijer lige ali da igra, da je aktivan, spreman i jeftin... Hodzurda je bio bolja opcija od ovog, al hajde...
Oooo signore Carlo Anceloti....tuto bene....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Elegant
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:37 pm

Spoiler:
slika
-
Administracija Kluba će nastaviti s aktivnosti na ishodovanju neophodnih dozvola, te će nakon prikupljene dokumentacije predati i zahtjev za građevinsku dozvolu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:38 pm

I što je najgore kaže treba igrača iz prve federalne, a nedo Bog da je naš Dženo čitao komentare na ovom forumu kad je doveden iz jednog Travnika.

salle86
Kontakt:

Hajmo realno, nisam ni ja za ovakve igrače pa taman da je lično Maskerano :)
Taman kontam promjeni smo kurs a ono opet isto , ili slično.
Kako ja vidim on bi mogao biti alternativa Jovanu pa i Jadranku (možda i griješim, jer mi je fakat nepoznat).
Kao igrač sigurno nije jeftin i jednostavno mora biti pogodak a ne još jedan u nizu.
Nadati se.
Tad bi nam valjao itekako. Ali ako bi bio samo još jedan na platnom spisku onda smo mogli i bez njega.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

SWRA_1921
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:

Trenutno bi ti svaki igrač iz Kine bio pojačanje? Čuj igrački slabih liga.Došao je u mjesecu kad je liga uveliko počela, ti misliš da je on birao platu? Jesil pisao šta kad smo dovodili Lendrića, šta si za njega mislio? Kontradiktoran si ljudino samom sebi.
Ok, dosao je sada i pristao da igra za 1000 KM... Lendric je momcino bio prvi strijelac ove lige i mlad igrac, zeljan da vrati karijeru, igrao u Hajduku, Belgiji, itd. Mozes li mi objasniti ko je pogledao koju njegovu tekmu pa procijenio da moze doprinositi trenutnom sastavu ako frajer ne igra vec 2 godine? Moze se naci moj komentar za svakoga, Zajmovic je dobro dovodjenje jer sigurno nije skup, zeljan dokazivanja, mlad, Kajkut je lose jer je njegovo proslo, isto tako je i ovaj flop promasaj jer je njegovo proslo, star, zapusten, nemamo pojma kakav je, nije spreman, nije uigran, itd. a odlazi za godinu dana taman ga i uigrali i spremili...

LARSSON
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:41 pm

To što ti ne znaš i nemaš pojma kakav je ne znači da onaj ko ga je doveo ne zna

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:42 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Ok, dosao je sada i pristao da igra za 1000 KM... Lendric je momcino bio prvi strijelac ove lige i mlad igrac, zeljan da vrati karijeru, igrao u Hajduku, Belgiji, itd. Mozes li mi objasniti ko je pogledao koju njegovu tekmu pa procijenio da moze doprinositi trenutnom sastavu ako frajer ne igra vec 2 godine? Moze se naci moj komentar za svakoga, Zajmovic je dobro dovodjenje jer sigurno nije skup, zeljan dokazivanja, mlad, Kajkut je lose jer je njegovo proslo, isto tako je i ovaj flop promasaj jer je njegovo proslo, star, zapusten, nemamo pojma kakav je, nije spreman, nije uigran, itd. a odlazi za godinu dana taman ga i uigrali i spremili...
Kajkut ti donese bodove protiv Borca, bodove protiv Radnika. Ovaj frajer ima strašno iskustvo i tri puta bolji CV od Lendrića? Koliko je Lendrić odigrao utakmica prije nego što je nama došao?

Leon_Professional
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:43 pm

Ma sumnjam i da ce igrati u vezi.
Ja kako znam Adzem je bio zadovoljan s veznim redom i omladinom.

Te price o parama i plati nema smisla pricati, nit znam nit koji klinac, al nema ni logike sto ovaj kolega pise.

Sigurno da nije dugorocno rjesenje, a dal ce nam valjat vidjet cemo.

Evo saglasnosti, jos da je para. :D

SWRA_1921
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:45 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet sep 29, 2017 4:41 pm
To što ti ne znaš i nemaš pojma kakav je ne znači da onaj ko ga je doveo ne zna
Kako ce znati ako ga nije imao gdje pogledati kako igra? Prati ga vec 2 godine i velika mu je zelja?

P.S. Lendric je imao 25 kad smo ga doveli, sezonu ranije imao 15-ak nastupa, zabio 2 gola, imao asistencija, ovog na mapi nema...

Dzezvar
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:46 pm

Vidis da zna.....
Cudi me sta ovdje na.forumu radi....
Ocekujem u.najmanju ruku da se prijavi na skorasnji konkurs za mjesto S.D.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Veteran1965
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:48 pm

Ma nemam ništa niti protiv koga dok ne vidim na terenu kako to izgleda. Prvi sam za našu djecu, ali ako ne performiraju kako treba, prvi sam i da im se zahvalimo. Takođe i za ove starohane. Ako se pokaže svaka čast, a ako ne jbg. noga. Jedina razlika je što je prag tolerancije kod naše omladine veći, dok sam prema ovakvim znatno manje tolerantan, jer za to nema razloga. Imaju iskustva, znanja, karijere, i tu nema oprosta, ili jesi, ili noga...međutim opet kažem treba to vidjeti i na terenu da bi se bilo kakva ocjena ili sud dao.

I dajte molim vas. Ako se neko ne slaže s aovom politikom, ima potpuno pravo da to otvoreno i kaže, bez da ga svi napadamo i zaskačemo. Mnogo puta smo popusili zadnjih sezona da bi slijepo vjerovali ovakvim pojačanjima, ili igračima. Polako, neka nam svima teren bude mjerilo. I optimistima i pesimistima.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

SWRA_1921
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:49 pm

Hu iz ju? Komentarisem na mjestu predvidjenom za komentarisanje, a ne na suplju i najavu boomova i jagnjadi ;)

Okolele
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:49 pm

Sto ste nervozni..Opusteno
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet sep 29, 2017 4:51 pm

Naravno, ja sam napisao kako treba bit oprezan, lijep CV za našu ligu, moguće pojačanje.

Samo me nerviraju priče kako je već flop, a skup. Pričamo o nečemu što pojma nemamo i što je jako ružno.

LARSSON
Kontakt:

pet sep 29, 2017 5:00 pm

A da je otišao u Borac bilo bi, joj vidi borac se pojačava, bit će konkurenti za titulu kme kmee

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava