Trenutno bi ti svaki igrač iz Kine bio pojačanje? Čuj igrački slabih liga.Došao je u mjesecu kad je liga uveliko počela, ti misliš da je on birao platu? Jesil pisao šta kad smo dovodili Lendrića, šta si za njega mislio? Kontradiktoran si ljudino samom sebi.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:30 pmOn dolazi iz igracki slabih liga, ali niko ne ide u Kinu, Norvesku da igra za 1000 eura, nego tamo ima 10.000 eura, opet je flop ali makar ima pare, kao sto je i Bekric otisao, kao sto je peti, deseti... Nece takav doci onda opet u neku destinaciju, ovaj put pripizdinu BiH, da igra za manje pare jer je navikao na dobre pare... Jel ti zaista mislis da frajer igra za manje od 2000 KM???? Pisem da je los igrac jer je njegovo davno proslo, nema ozbiljne tekme vec 2 godine, vjerovatno fizicki zapusten, ali je navikao da je placen...
Teško je tu biti pametan ja sam ocekivao na prvu da će Zahirovic ostaviti veći trag i od Mire i Lendrica. Ali nije tako bilo.Veteran1965 je napisao/la:Muamer Vugdalić je 30 godina došao u Želju iz neke Bele Krajine, i koliko se sjećam odigrao dvije odlične sezone, još ga prodali u Olimpiju. Amir Agić sa 31 godinom dođe iz Olimpije, i takođe odigra dvije kvalitetne sezone u Želji. momci jesu našeg porijekla, ali su slovenačkog karktera. Ovaj je izvorni Slovenac, i iskreno očekujem visoku dozu profesionalizma i angažovanja. Da li će njegovo iskustvo donijeti i dodatni kvalitet u ekipu to niko ne zna. Isto tako nismo znali niti za Miru, niti za Lendru, ali ni za Zahirovića, i još neke parmake da budemo iskreni. Sve su to rizici i kupovina mačaka u vreći, ali očito je da se ne može drukčije.
Oooo signore Carlo Anceloti....tuto bene....SWRA_1921 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 3:52 pmNastavljamo sa propalitetima... Mrtav igrac vec 2 godine, nece moci meda, fizicka sprema nula vjerovatno, spor, voli da seva u odbrani, motiv nula, nakon isteka ugovora moze sta mu je volja, vjerovatno nije ni jeftin... Bolje je da smo bacili oko na nekog igraca iz 1.federalne ili slabijeg iz Premijer lige ali da igra, da je aktivan, spreman i jeftin... Hodzurda je bio bolja opcija od ovog, al hajde...
Administracija Kluba će nastaviti s aktivnosti na ishodovanju neophodnih dozvola, te će nakon prikupljene dokumentacije predati i zahtjev za građevinsku dozvolu.
Ok, dosao je sada i pristao da igra za 1000 KM... Lendric je momcino bio prvi strijelac ove lige i mlad igrac, zeljan da vrati karijeru, igrao u Hajduku, Belgiji, itd. Mozes li mi objasniti ko je pogledao koju njegovu tekmu pa procijenio da moze doprinositi trenutnom sastavu ako frajer ne igra vec 2 godine? Moze se naci moj komentar za svakoga, Zajmovic je dobro dovodjenje jer sigurno nije skup, zeljan dokazivanja, mlad, Kajkut je lose jer je njegovo proslo, isto tako je i ovaj flop promasaj jer je njegovo proslo, star, zapusten, nemamo pojma kakav je, nije spreman, nije uigran, itd. a odlazi za godinu dana taman ga i uigrali i spremili...AsharaK je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:33 pm
Trenutno bi ti svaki igrač iz Kine bio pojačanje? Čuj igrački slabih liga.Došao je u mjesecu kad je liga uveliko počela, ti misliš da je on birao platu? Jesil pisao šta kad smo dovodili Lendrića, šta si za njega mislio? Kontradiktoran si ljudino samom sebi.
Kajkut ti donese bodove protiv Borca, bodove protiv Radnika. Ovaj frajer ima strašno iskustvo i tri puta bolji CV od Lendrića? Koliko je Lendrić odigrao utakmica prije nego što je nama došao?SWRA_1921 je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:38 pmOk, dosao je sada i pristao da igra za 1000 KM... Lendric je momcino bio prvi strijelac ove lige i mlad igrac, zeljan da vrati karijeru, igrao u Hajduku, Belgiji, itd. Mozes li mi objasniti ko je pogledao koju njegovu tekmu pa procijenio da moze doprinositi trenutnom sastavu ako frajer ne igra vec 2 godine? Moze se naci moj komentar za svakoga, Zajmovic je dobro dovodjenje jer sigurno nije skup, zeljan dokazivanja, mlad, Kajkut je lose jer je njegovo proslo, isto tako je i ovaj flop promasaj jer je njegovo proslo, star, zapusten, nemamo pojma kakav je, nije spreman, nije uigran, itd. a odlazi za godinu dana taman ga i uigrali i spremili...AsharaK je napisao/la: ↑pet sep 29, 2017 4:33 pm
Trenutno bi ti svaki igrač iz Kine bio pojačanje? Čuj igrački slabih liga.Došao je u mjesecu kad je liga uveliko počela, ti misliš da je on birao platu? Jesil pisao šta kad smo dovodili Lendrića, šta si za njega mislio? Kontradiktoran si ljudino samom sebi.
Kako ce znati ako ga nije imao gdje pogledati kako igra? Prati ga vec 2 godine i velika mu je zelja?