ja se drzim ko divoviLARS1921 je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 12:27 amRezultati i tabela 4. kola
viewtopic.php?f=79&t=558
Na dnu prve lige odabrana ekipica![]()

ja se drzim ko divoviLARS1921 je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 12:27 amRezultati i tabela 4. kola
viewtopic.php?f=79&t=558
Na dnu prve lige odabrana ekipica![]()
samo sjever nista istok
Kratka rečenica, koje puno govori...
nakon ove dvije utakmice, već postaje teško i nezahvalno reći da smo lošiji nego prošle godine...mislim u stvarnosti, jesmo na papiru.
igraćemo dva tri puta sedmično pa nek svako sebi izabere termin. stavićemo karte džabe a očekivaćete neymara umjesto ramovića na lijevoj srani. dovešćemo blekburn umjesto krupe ali karte će iste cijene biti. naravno **** našu djecu, krampe sve, adžem neznalica, hoćemo pojačanja.SWRA_1921 je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 9:06 amTermin, finale basketa, vrijeme, cijena, protivnik, a najvise od svega pobrojanog mislim da je to sto se ekipa nije pojacala, igramo mrljavo i losiji smo nego prosle sezone osim u cinjenici da sada forsiramo svoju djecu...damirfile je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 8:35 amkikirikikospice je napisao/la: ↑ned sep 17, 2017 11:39 pmZaista sam uvijek optimista, ali mi ova posjeta uopste nije jasna. Ako nista Adzem to nije zasluzio!
Mozda treba razmisliti o promjeni termina očigledno ne stima. Mozda nedjelja poslije podne ili subota navece.
Jug je stvarno loš, navijaju za sebe a ne za Želju, ako se to može nazvati navijanjem više je neko zijevanje, svaku utakmicu im pola kopa pobjegne na poluvremenu, eto kakva je atmosfera..za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 9:10 amdanasnji Jug nema dodirne tacke sa onim sto je Jug bio sve ove godine.
Mnogo igraca je izraslo u odlicne seniorske igraca a da nisu igrali u mladoj repci. Pogotovo ovdje kod nas.
Mene je decko odusevio prva utakmica na Grbavici i odlicna igra cak mi je i od Anela odigrao bolje, a u reprezentaciji samo stele (i ko da pare) igraju to se odavno zna tako da nije kakva steta , neka momak igra za Želju dobro to je najvaznije.
Sto te to cudi?