E cuj 100000 eura. Malo je to, treba dati 500000 a jug graditi za nekih deset godina..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
Vala baš tako, slaba posjeta skroz... Mislim da Željo zaslužuje bolju posjetu...arctg je napisao/la:A stadion pun kao oko. Allaha mi dragog, plače mi se od muke kada sam vidio posjetu i kada sam vidio kako je jug pao. Ni pobjeda od 4:1 mi ne može isprati ovaj gorak ukus iz usta. **** ovo...Ajzea je napisao/la: ↑ned sep 17, 2017 11:38 pmDanan upravo odigrao oba daju i tri plus gola na utakmici koja je vec odigrana... Ramovic slomio kuk na putu ka sesnaestercu, Blagojevic iz slobodnog loptu poslao nebu pod oblake a Zakaric izasao poslije prvog gola uz komentar: "Dodjoh, izdominirah, izadjoh.."
U ligi iz koje 2 najbolja igraca iz 2 najveca kluba, reprezentativca, bez ugovora odu u Servete (i to zbog Mehe i Menafa) i Dynamo Dresden, najbolji strijelac u Lens za 300 k, treba bit' lud pa dat' 100k za nekog.SanMan je napisao/la: ↑ned sep 17, 2017 11:45 pmne mogu da se sjetim kad smo mi za nekog igrača platili 1KM,
za ovog Vukotića možeš slobodno dati 100000 eura, za pola godine ćemo ga ugurati u reprezntaciju i za godinu/dvije ga prodaš za 500000 + štošta si osvojio,
para ispade imamo - ako nema malo "odvadiš" od gradnje
da je naš igrač mi ga sad nebi dali za 300000
ps joj kad se počnu komentari - uloži svoje pare pa zaradi ( da imam uložio bi )
@skretničar potpuno si u pravu za kop
Hajde ti fino posudi klubu pare i onda uzmi od transferaSanMan je napisao/la: ↑ned sep 17, 2017 11:45 pmne mogu da se sjetim kad smo mi za nekog igrača platili 1KM,
za ovog Vukotića možeš slobodno dati 100000 eura, za pola godine ćemo ga ugurati u reprezntaciju i za godinu/dvije ga prodaš za 500000 + štošta si osvojio,
para ispade imamo - ako nema malo "odvadiš" od gradnje
da je naš igrač mi ga sad nebi dali za 300000
ps joj kad se počnu komentari - uloži svoje pare pa zaradi ( da imam uložio bi )
@skretničar potpuno si u pravu za kop
niko savez ne podržava, ali skandiranje je žalosno, zbog koga, čega? i to baš kad su uložili i to nešto malo parabianco blu je napisao/la: ↑pon sep 18, 2017 12:10 ami meni je bilo čudno skandiranje kontra saveza.
Ali sam u potpunosti protiv ovog lopovskog saveza.
Vidim forumaši većinom podržavaju savez, jer je uložio nešto novca u renoviranje stadiona.
Nikad ne bi ni marke uložili da imaju gdje igrati. Radije bi igrali u Podgorici, nego pomogli Želji, ali eto da se narod ne bi naljutio, odlučili uložiti malo para u Grbavicu.
A vidim da brzo i zaboravljate one prošlosezonske krađe, naravno ne u korist Željezničara.