Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 12:10 pm

Hurmasica je napisao/la:
uto avg 22, 2017 12:06 pm
Leon_Professional je napisao/la:
uto avg 22, 2017 12:02 pm
A dobro, 99% ljudi i nisu za njegovo produzenje, jos ako on moze negdje otici i jos sta para zaraditi nek i ide.
Na nama je da dovedemo boljeg beka kakvog forumasi zele :D 5 + asistenija i 5+ golova u sezoni :rofl1: :rofl1:

Joj znao sam da ce se Mode upaliti :ganja:
Cuj atentat :rofl: :rofl:
Moramo cuvati car fudbala u glavnom gradu :karanje:

Modrilo Princip :D
Gubavce u hram? Gluho bilo! Haram!
Da neki kobiljoglavi tenkre sjedi u mojoj forelji😆?
Nikada!

Na svu srecu ima Otoka. Primjeren stadion za federalku😆
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 12:12 pm

Model1964 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
uto avg 22, 2017 10:29 am

Ma ta priča će uvijek biti prisutan, kad smo s Amarom gazili na fudbalskom planu svima puna usta stadiona, kako se to mora pokrenut, džaba sportski rezultat bez moderne Grbavice, sad kad gradiš i kad je zaštekao rezultat samo se okrene priča, toga će uvijek biti..
U jednoj normalnoj mjeri i mora da bude. Mi smo takve sorte da se brzo zadovoljimo postignutim i da onda živimo od stare slave. Navijaci nebi bili navijaci kada nebi zahtjevali bolje. Bitna je mjera i nacin. Nemamo ni jedno ni drugo.
Velika vecina navijaca ima i jedno i drugo. Ne znam sto uvijek potenciramo misljenje manjine koja ima nekih drugih interesa. Velika vecina je strpljiva, svjesna svega i mogu nam se neke stvari svidjati ili nesvidjati ali smo vecinom opredjeljeni za put na kojem smo. Zeljo ima najbolje navijace na balkanu..

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 22, 2017 12:15 pm

Rezultati nakon 5. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

kontranogama
Kontakt:

uto avg 22, 2017 12:36 pm

Model1964 je napisao/la:
uto avg 22, 2017 12:07 pm
kontranogama je napisao/la:
uto avg 22, 2017 12:03 pm
Naravno da se ova uprava mora odrzati duze vrijeme @ponos objasnio. Ni mene uopste titule ne brinu. Samooddrzavanje je jedna mozda najvaznija rijec u cijelom ovom desavanju. Sva ad hoc rjesenja na sportskom planu nisu uopste bitna, bitno je da klub stane na svoje noge dugorocno. Zato ne treba uopste dozvoliti nikakvo kritikovanje istih, po pitanju sportskog rezultata. Ne zato sto ne treba kritikovati nego zato sto to ide na vodu onima koji ce to iskoristiti i syebati sve ovo do sada uradjeno. Jos uvijek mnogi Zeljini navijaci ne razumiju vaznost ovoga posla i smjera koji je zapocet. Zato podrzati upravu i kad nesto ne uradi sto-posto, ne da im ne treba reci ali pisati javno i kuditi na sav glas samo igra na ruku lopovima i dusmanima.
Zar ti ledo ne spavas?😆
Evo taman u paradno odijelo se obuko,samo da provjerim sta se ovde desava pa u prnje.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Rezultati nakon 5. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
Prosle Ivan, ove Goran, iduce Milan :D

Model1964

uto avg 22, 2017 12:40 pm

Minjore je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Rezultati nakon 5. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
Prosle Ivan, ove Goran, iduce Milan :D
Nema Bosnjaka😆
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto avg 22, 2017 12:56 pm

Hurmasica je napisao/la:
Rezultati nakon 5. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
joj gorana, hara kao igrac utakmice... svaka mu cast, mada je i veca zasluzio jednu titulu najboljeg igraca utakmice... pa cak i onaj bibliotekar
100/94/37/34 - i to je to!

sajo10
Kontakt:

Zakaric izrasta u pravog (ofanzivnog) lidera ove ekipe. Tako mi je drago, i nadam se da ce nastaviti ovim tempom, jer mu je trebalo malo vremena da se navikne, a od ove sezone napokon i igra na svojoj poziciji. Samo naprijed Zaka! Za koju godinu da odradimo fin transfer :D A i najavljivao je se svako ljeto Bog te hahah, tako da je bilo i vrijeme vise :D

Ovo za repku je fantasticna vijest jer to znaci da ce i savez i UEFA/FIFA pomoci puno nasoj upravi da se ubrzaju neke stvari i da se stadion sto brze "sredi"! TO je ogromna pomoc. Sta vi mislite da bi Bilino Polje izgledalo kako izgleda da su ga samo pravili NK Celik, gradonacelnik ili neko treci. Malo morgen. Pustite suplje zenicana.. Tu je Savez i UEFA ulagala da bi repka imala stadion kako treba. A sve je pocelo sa isticnom tribinom!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u uto avg 22, 2017 1:02 pm, ukupno mijenjano 1 put.

teteac8684
Kontakt:

uto avg 22, 2017 12:59 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Rezultati nakon 5. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
joj gorana, hara kao igrac utakmice... svaka mu cast, mada je i veca zasluzio jednu titulu najboljeg igraca utakmice... pa cak i onaj bibliotekar
On, ruku na srce, igra jako dobro na početku ove sezone...i ne treba ga sklanjati dok je tako....protiv pitica je odigrao jako, jako dobro....

ChWilla
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:04 pm

penal i crveni na njemu, još jednu najbolju šansu sve uradio kako treba - o čemu da pričamo...
gradi željo boli te *****

pile87
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:05 pm

ChWilla je napisao/la:penal i crveni na njemu, još jednu najbolju šansu sve uradio kako treba - o čemu da pričamo...
Meni je zao samo Crnova jer sam siguran da ne bi ništa loši bio.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:07 pm

jes' zaspao na mrvama ali mislim da će imati šansu...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:09 pm

Model1964 je napisao/la:
uto avg 22, 2017 11:57 am
Leon_Professional je napisao/la:
uto avg 22, 2017 11:48 am
Eric Cantona je napisao/la:
uto avg 22, 2017 11:34 am
Gdje će nam ovo Siniša u januaru?!
?

Bravo za repku.
Ovo nam samo moze pomoci da sto prije imamo TOP stadion.b Bravo za ljude u upravi koji rade strasan posao. Svaka cast jos jednom.

@Rambo, bas lici na Bernarda Silvu ahhahahahaah

Nego ako nam se kone trznu i kad Kosevo skroz grohne, hocemo li ih primiti da Evropske meceve igraju na Grbavici :ganja:

Kazu ode u Poljsku
Ako primimo kone pravim grupni aNTentEt na upravu😆
mozda sam naopak, ali Boga molim da budemo u prilici da mozemo pomoci i njima i svima onima kojima bi trebala nasa pomoc.
filozofija Zeljo!!!

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:11 pm

Hurmasica je napisao/la:
Rezultati nakon 5. kola

viewtopic.php?f=73&t=504
Sasvim zasluzeno. Krivo mi sto ne udje ona njegova bomba na derbiju, sigurno bi mu dodatno podiglo samopouzdanje.

A sto se stadiona tice, prije samo dvije godine se ovo nije moglo zamisliti ni u najludjim snovima. Prvo da cemo moci igrati euro utakmice, pa nova istocna tribina, a sada da postajemo dom reprezentacije. Nevjerovatan napredak! Grbavica opet postaje gradiliste i za samo par mjeseci je necemo moci prepoznati. A tek novi jug kad legne...

Osvrnuo bi se i na ovo o cemu @ponosan govori, a to je omladinski pogon. Nadam se da ce se tu popraviti situacija sto se tice nekih selekcija, jer je sasvim moguce da je jedan od razloga za to ukidanje stanarina (ako je to istina). Mi se ne mozemo oslanjati samo na djecu iz naseg kantona, toga smo svjesni. Zeljo je kroz svoju historiju bio dom najtalentiranijih igraca iz cijele BiH. Nadam se da cemo vremenom sto vise takve djece dovoditi kod nas.

Lijepo je sto cemo u toku reprezentativne pauze igrati prijateljsku utakmicu protiv Borca iz Jelaha. Oni rade akciju da srede svoj stadion, sigurno ce dosta ljudi doci na utakmicu da vide Zelju, a i za Adzema dobra prilika da proba sve sto zeli u toj utakmici, ukljucujuci i neke mladje igrace .

Volim te Zeljo! :titula:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

za_zivot_cijeli
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:13 pm

pile87 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:penal i crveni na njemu, još jednu najbolju šansu sve uradio kako treba - o čemu da pričamo...

mislim da nas je njegova povreda u konacnici kostala vise nego Kvesina i Zolina ranije.
izgubili smo igraca, lijevu stranu, morali smo improvizirati, dovoditi nove igrace, izmisljati... citav jedan plan je propao.
mnogi to ne vide.

sergejevic

uto avg 22, 2017 1:17 pm

Samo su oni izgleda od samog pocetka digli hajku. Kao Zeljo placa clanke na ss.ba, sviraju se nepostojeci penali, onaj izjavljuje da se boji sudjenja na Grbavici...Jos jedna teska sezona je pred nama. Tek sada sam ljut sto nismo jos pojacali ekipu da im se poseremo usta kao nikada prije. Potrebna je podrska treneru i igracima, izgleda da imamo samo jednog rivala ove godine, a znamo da se oni sluze svim sredstvima da dodju do cilja. Ne smijemo dozviliti da nam opet otmu titulu mutnim radnjama.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:18 pm

onaj živi zid je nešto novo i za standarde namještanja u našoj ligi.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 1:22 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

mislim da nas je njegova povreda u konacnici kostala vise nego Kvesina i Zolina ranije.
izgubili smo igraca, lijevu stranu, morali smo improvizirati, dovoditi nove igrace, izmisljati... citav jedan plan je propao.
mnogi to ne vide.
A što je još gore ne radi se o teškoj povredi, u pitanju je cista na koljenu. Da je odmah operisao sad bi igrao nego mu čistili koljeno i vratilo se.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto avg 22, 2017 1:34 pm

pile87 je napisao/la:
uto avg 22, 2017 1:22 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

mnogi to ne vide.
A što je još gore ne radi se o teškoj povredi, u pitanju je cista na koljenu. Da je odmah operisao sad bi igrao nego mu čistili koljeno i vratilo se.

zglobovi su cudo........
nadam se da ovo nece ostaviti posljedice i da ce se vratiti cim prije.

Leon_Professional
Kontakt:

uto avg 22, 2017 1:35 pm

Jbg da se operisao to bi bio jos jedan "krah transfer politike ", ovako je i na njemu bio pritisak i htio je pokazati da moze pomoci pa je pokusao ciscenjem.
Al kao i ti, i ja ne sumnjam u njega. Pomoci ce on na proljece stoposto, sa Zakom jos produziti ugovor pa u novu sezonu sa njima na krilima ako bas ne nadjemo Mega igraca :D
Naravno sve oko Crnova ce donijeti proljece, to ako odradi kvalitetno i s naznakama poboljsanja, apsolutno ga zadrzati.
Dobar igrac, vise od Zakarica pokazao prosle godine iako je manje igrao, ostaje zal sto nije prosao pripreme i sad igrao kao i Zakara ovako.

Onaj lob u Tuzli ne moze los igrac uraditi, da ne pricamo o utrcavanju prije toga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

Prijava