Tramadol i apaurin idu zajednoAjzea je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 8:08 pmNe.djoxxx1921 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 7:10 pmJednom u zivotu apaurin popio, i evo danas sam morao. Vec me pocela nervoza hvatatpa da pitam ove malo strucnije, ide li apaurin i piva?
![]()
![]()
Je li ovo troslojni?
I do kada?PratimsamoPlave je napisao/la:Od koliko se sati prodaju karte sutra ?
Za pare i muziku imas pravo.
Model1964 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:03 pmZa pare i muziku imas pravo.
Za mentalitet nisi u pravu. Mentalitet je promjenjljiva kategorija. U nasem slucaju(BIH) se radi o PRIMITIVIZMU i neobrazovanosti. Fascinantno mi je kako po svijetu Mujo Rade i Jozo rade slozno i pomazu jedan drugog. Cim pređu Savu ode sve u 3pm. To djeljenje se nastavlja po nacionalnim korpusima. ZE i TZ pljuju po SA. SA niko neljava. BL bi da Pale odnese cunami. Posavina mrzi Hercegovinu..... sve tako se djele i komfrotiraju do mahala i avlija. Brat bratu najveci neprijatelj. Neki uspjeh je neciji neuspjeh. Zato nas nema nigdje.
Dok smo bili podanici bili smo puno uspjesniji. Od Tvrtka pa do Tite.
LeBlue je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:22 pmNajveci problem je sto domace kompanije nisu drustveno korisne. One nikako tako ne razmisljaju. Nije da se nema para. Ima se, ali ljudi nece da daju novac za nesto od cega citava zajednica ima korist, a ne samo oni licno. Npr kod nas Bh Telekom kupi 30 stolica za istok. Firma koja je mozda vrijedna oko 100 mio eura, i kupe 30 stolica vrijedno 30.000 km, uz to moramo i da gledamo onu odvratnu maskotu. To je nasa realnost. Tako se isto mogu i druge kompanije nabrojati, neke drzavne, neke privatne, ali to je nasa realnosti, i zato nemamo ni uspjeha u sportu. Sve sto se investira je dosta sitno.
Gazi picke!shzna je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:02 pmOvi se satrase pozivajuci na sjever. Kakav strah od sramocenja na ultra sceni drugi put za redom kuco. 1725 ih je ponizilo, raskovalo.
Nasi su, i na terenu i na tribinama. Sad ili nikad, totalna ofanziva.
Pitarske picke ne znaju igrat lopteee
Murija dynamo, agenti sarajvo!
Mozes to zvati politika ili ako hoces i komorna glazbaGrbavica je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:10 pmModel1964 je napisao/la: ↑čet avg 17, 2017 11:03 pmZa pare i muziku imas pravo.
Za mentalitet nisi u pravu. Mentalitet je promjenjljiva kategorija. U nasem slucaju(BIH) se radi o PRIMITIVIZMU i neobrazovanosti. Fascinantno mi je kako po svijetu Mujo Rade i Jozo rade slozno i pomazu jedan drugog. Cim pređu Savu ode sve u 3pm. To djeljenje se nastavlja po nacionalnim korpusima. ZE i TZ pljuju po SA. SA niko neljava. BL bi da Pale odnese cunami. Posavina mrzi Hercegovinu..... sve tako se djele i komfrotiraju do mahala i avlija. Brat bratu najveci neprijatelj. Neki uspjeh je neciji neuspjeh. Zato nas nema nigdje.
Dok smo bili podanici bili smo puno uspjesniji. Od Tvrtka pa do Tite.
Ode ti u politiku SlovenacPored ovog podaničkog mentaliteta zaboravih i kompleks niže vrijednosti. Vardar uzme Fenera, mi se ibretimo, auuu kako su oni mogli, mi ne bi sto posto, nabili bi nas 5-0 u prvom poluvremenu. I za sve nam je tako. Nemamo stav, nemamo hrabrost, nemamo odlučnost, nemamo volju. Uljuljani smo u svim sferama društva i ibretimo se tuđim uspjesima, umjesto da svoje pravimo. Samo yebi ga, da bi imo sve to što sam gore nabrojo, treba i raditi, a nama je to mrsko.