Fakat sto nikad nije zazivio onaj forum za clanove? Bilo bi puno bolje, sve imenom I prezimenom i cao.. I to imas masu koja daje pare, i sto da ne komentarisemo desavanja u nasem klubu!
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
Biće,samo sabura
Sprema se oluja
Možda i nije toliko dug kako se čini.exbabilon je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 10:07 pmE da mi je dozivjet da proslavim jedan go Zelje na ovom nivou (Olimpijakos-Rijeka, play off LP) i 7 dana kasnije da ugostimo tako nekog velikana na nasoj Grbavici i napravimo spektakl. Iz ove perspektive nerealno jos, ali cvrsto vjerujem da smo na pravom putu. Put je dug, ali treba ustrajati.
Bogami dobro grmi, a i sijeva sa svih strana.
Ja bi da bUdem aMoniman
Zato sto ljudi nisu htjeli da pisu kad se zna ko ustvari pise imenom i prezimenom. Onaj projekat Zeljo TV za dijasporu kad su bile utakmice i kad su se naplacivale propao jer je rijetko ko placao to, vecina trazila neke divlje streamove..
i ne daj svoje Sarajevo, koje je nikad gore, ali je opet tvoje. Tvoje, a ne Valentinovo, Tanovo ili Elvirovo...
Nemoj se smijati
Da se pise pod imenom puno manje bi bilo pamrtnih postovs s puno vise ulicnih tuca i lucnih posjetaexbabilon je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 11:17 pmPa na ovoj strani ima vise postova o tom forumu za clanove nego sto je fakat bilo postova na forumu za clanove kad su ga napravili. Ja sam napisao jedan post tad, ali slabo je to islo, valjda je lakse raji anonimno pisati, pa cak i kad pisu sasvim regularno.
Zijo Valentino bi rekao "..Samo sklopi okice.."
"I ne daj Tanovo Sarajevo, koje je nikad gore i nikad tvoje. I Valentinovo, Tanovo i Elvirovo, ali nikad vise tvoje."
BravoPlavi orkestar je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 11:27 pmKomentariše se i ovako previše.Svakom je dostupno da napiše šta god zeli a pojedini pišu i ne razmišljaju šta pišu,uvrijede li koga,kako se pojedini prozvani osjecaju,šteti li to pisanje klubu,kvari li ugled kluba itd.Tacno bi nekad,da mogu,ukinuo i zvanicnu i forume.Shvatam da se nekad poslije poraza vruce glave napiše komentar u kojem se na malo grublji nacin izrazi nezadovoljstvo prikazanom igrom ali ovo komentarisanje uprave za sve i svašta prevazilazi svaku mjeru.To su naši legalno izabrani organi koji rade i koji su svojim radom i trudom podigli Zelju na jedan veci nivo u mnogim segmentima i moramo to priznati.U svakom poslu dodje i do odredjenih grešaka i to je normalno.Bitno je uvidjeti greške i te greške ispravljati.
Dajte link da se ismijem molim vas.storm_raider je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 11:28 pm"I ne daj Tanovo Sarajevo, koje je nikad gore i nikad tvoje. I Valentinovo, Tanovo i Elvirovo, ali nikad vise tvoje."![]()