ISB87 je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 8:32 pm
LARS1921 je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 8:04 pm
ISB87 je napisao/la: ↑sri avg 16, 2017 7:57 pm
Izvinite molim vas, ali vi ste odjednom zadovoljni sportskim segmentom? I sta je ova uprava radila sa svim tim igracima? Manite, cirkus smo postali.Ne tjeram ih imaju kredita, ali ne znaju posao sto se toga tice i to je tako.
Nek otjeraju sve polovnjake sto su doveli i nek neko strucan nastavi sa podmladjivanjem.
Ali ako nastave ovako onda gube svaki kredit...
A šta se sad radi ?
Pa rade to, ali sami su krivi sto to moraju radit. I kada otjeraju sve sto su usr.ali, da izvines, nek se ne petljaju gdje im nije mjesto.
Bar se to popravlja, neko napravi dug i samo ode. Napraviš dijete djevojci i odeš kao da ništa nije bilo, poslije se praviš lud. Ako djevojka hoće da se podvrgneš testu za očinstvo da dokaže da si ti taj krivac onda se duriš i tražiš načine kako da do toga ne dođe.
Mislim da svi vide da se griješilo, a razlozi su nabrojani i obrazloženi u više postova na više stranica na ovom forumu. Mislim da svi vide da se griješilo iz dobrih namjera, ostavljanje duga nisu dobre namjere. Sam Misimović je nabrojao par igrača koje je uprava dovela, na svoju odgovornost. Jedan od njih je bio najbolji strijelac lige i koji se prodao za 300k €, drugi od njih je bio najbolji igrač lige. Treći od njih je igrao pola polusezone i kao takav bio drugi strijelac ekipe, postigao važne golove. Četvrti od njih je, prema treneru, bio među bolje ocijenjenim igračima u timu i koji je ovdje bio jako poštovan do one lakrdije cjelokupnog tima u Krupi i na Koševu. Znači nije baš da nemaju nikakvog pojma, znaju i oni ponešto. Da su ovi ljudi iz uprave stručni u sportskom segmentu, oni bi bili treneri, sportski direktori itd. Ali nije sve crno i bijelo.
Iako možda bespotrebno, opet se ovdje povukla paralela s prethodnim upravama. Zašto? Zato što se naš Klub gradi iz temelja i trebat će još vremena da se sve posloži. Posložit će se u smislu kad budemo tačno znali imena ljudi koji su zaduženi za rad pojedinih segmenata Kluba, financije, marketing, zeleni teren, itd. Onda ćemo glasno moći reći "Ćenane odlazi", "Riba odlazi", "Pekiću odlazi" ili odlazite svi od reda. Ovako se tjera Ćenan, jer je on SD, pa je valjda on najlogičniji, a mi zapravo i ne znamo ko je sve imao ulogu u transferima i čija je prva i posljednja.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice