Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 8:29 am

Grupa je davnih dana zauzela stav ;)
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:30 am

Druze, ja se slazem i shvatam raju, ali isto tako znam da ako rijesi derbi (recimo zabije 2 gola i dobro oznoji dres) da ce dobiti ovacije. Je li se slazes?

Inace, stav grupe se mora postovati, to sam uvijek ovdje pisao.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Zeljocity
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:30 am

Ajzea je napisao/la:
čet avg 10, 2017 7:45 am
vobznaazna je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:38 am
Ljudi iz uprave su izabrali dugi.. put umjesto da pocnu od sportskog segmenta i ulaganja u ekipu igracki kadar itd oni izaberu da krenu od tribina koje i onako zjape polu prazne nismo je 3 puta do sad napunili a bit Ce sve slabije popunjena jer nemamo ni igru ni igrace ni rezultate zahvaljujući toj istoj upravi.... Hvala na istoku al prije svega zelim igru rezultate titulu igrace koji dolikuju Zeljin dresu a ne poluamatere ulozi te malo u igracki kadat
Čitam ovo i sve kontam na kako niske grane forum spade. Dno dna ! Fuj koliko smo nezahvalni..

Ugasite forum !
Fakat mi pokvari jutro lik kad mu procitah komentar.

I ohanite sa tim Ćenanom više.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:41 am

i što ovo "razdrma" raju deset puta više nego potpis ugovora sa mladim igračima?
gradi željo boli te *****

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:43 am

AsharaK je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:29 am
Grupa je davnih dana zauzela stav ;)
Istina, to su rekli parolom na kraju prošle sezone.
Istina je i to, da je protiv jedne osobe. Donekle su i u pravu, vjeruj da ni ja ne znam šta da mislim.. Neki dan si pisao čini mi se o igračima koji su došli, pa da ni sam ne znaš kako bi to ocijenio. Ne znam ni ja, ali ono što me raduje je pomalo promjenjena filozofija dovođenja(igrači iz omladinskog, te mlađi koji su se do sad pokazali u ligi),pa onda opet brige i dovođenje igrača kao Kajkut jer se vjerovatno na vrijeme nije mislilo.
storm_raider je napisao/la: Druze, ja se slazem i shvatam raju, ali isto tako znam da ako rijesi derbi (recimo zabije 2 gola i dobro oznoji dres) da ce dobiti ovacije. Je li se slazes?

Inace, stav grupe se mora postovati, to sam uvijek ovdje pisao.
Ali ko ti garantuje da neće biti novi Joco, pogotovo kad je nastala ovakva atmosfera.. Svaki korak će mu se brojati, prije da će radi svega toga biti fula, nego dobitak. Neka me demantuje, vrijeme je ispred nas ;)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:44 am

pa ništa, hajmo da bude još gora, možda to pomogne.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:45 am

PP prica se o sistemu a dobili amo toliko omladinaca i produzenih ugovora. Nije vise problem njegov rad nego sto je pitar lafo.

SWRA_1921
Kontakt:

čet avg 10, 2017 8:55 am

SWRA_1921 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 8:16 pm
Po meni ovo su sve igraci koji su mogli biti dovedeni a nisu, jer vrli sportski direktor (skaut) nije nasao za shodno da pola godine prije odlaska Lendrica kontaktira potencijalna pojacanja, a dovoljno je reci da su se pominjali samo Krstanovic, Gotal i Kajkut... A zaradili milion eura... Jbo ga grob da ga ****... a prica se i trubi ovdje godinu dana kako je ova sezona bitna, svi klubovi ulaze debilno u sezonu, a mi i pored najbolje posjete, pored najvece zarade ubjedljivo u ovoj sezoni (Memija, Bajic, Lendric, Evropa), dovodimo slicne igrace kao i Sarajevo koje je zaradilo vise od duplo manje, Zrinjski koji je zaradio duplo manje, Borac koji je tek usao... Ima li i jedna ekipa da je i jednom igracu mogla ponuditi vise nego mi? Nema... Jos plus sto su otisli igraci sa OGROMNIM primanjima, Lendric, Stevanovic, Jahic.

Evo nekih igraca (NAPADAČA) koji su dovedeni u klubove u nasoj zemlji i u okruzenju a realno smo ih mi mogli dovesti, za koje ja ne bih "A" rekao jer imaju eto nesto iza sebe pa hajde mozda se pokazu, nisu skupi, itd. Mi dovodimo raspalog fosila Kajkuta, nabijen nogom iz Zrinjskog jer im k. ne treba.

http://www.mozzartsport.com/vesti/vozdo ... sta/173528

https://www.transfermarkt.de/haris-dila ... aison=2016

https://www.transfermarkt.com/ajdin-mah ... eler/28436

http://www.klikaj.hr/foto-video-perogol ... povijesti/

Pa Lovcen dovede i proba sa nekakvim degenima, mozda uspiju, Kajkut nece sigurno: https://www.fudbal.info/crna-gora/lovce ... -i-egipta/
Cenane ubleho odlazi...

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:00 am

AsharaK je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:45 am
PP prica se o sistemu a dobili amo toliko omladinaca i produzenih ugovora. Nije vise problem njegov rad nego sto je pitar lafo.
Vidi meni je početak nekog sistema odluka da Adžem preuzme. Ali sa punom podrškom, a ne onakvom kakva je bila. I sa strpljenjem, ako ne navijača, onda ljudi koji stoje iza njega. Samim njegovim postavljanjem vraćamo se bukvalno na "fabričke postavke" i krećemo u novu priču, ponajviše sa omladincima. Ispravan i jedini način.
Ali to po meni neopravdava dolaske ovakvih igrača kao što su Kajkut.. Godine ko godine meni nisu problem, već je stvar motiva, njegovih kvaliteta za prvog špica, te njegovog karaktera, to je sve sinoć @goodison fino napisao.
Po meni osoba odgovorna za transfere je morala naći dvije prevage koje su dobro plaćene da bi kao najjači tim ušli u ovu sezonu. Uz kombinaciju sa već dovedenim koji su nešto i pokazali, te par omladinaca, uz zdravo vođenje tima sa klupe , ni podrška navijača ne bi izostala, i bili bi vjerovatno najveći favoriti za titulu. Zbog toga ga ja krivim, ali isto tako ima i pohvalw za dovođenje nekih igrača do sada.
A što se tiče te priče da je pitar, i da se oko toga zauzima stav, nije mi mjesto ni vrijeme za takvu diskusiju.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SWRA_1921
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:01 am

ChWilla je napisao/la:
čet avg 10, 2017 8:41 am
i što ovo "razdrma" raju deset puta više nego potpis ugovora sa mladim igračima?
Zato sto se kosi sa onim sto raja zeli... Svi to podrzavaju, sta ces napisati osim "bravo", to je pravo put za Zelju, a kad se skrene sa puta, kad se skupi frustracija jer nisi doveo napadaca iako si 6 mjeseci znao da ga neces imati na ljeto, kojeg da si imao protiv AIK-a na Grbavici bi mozda i prosao, pa onda nemas napadaca prvih par tekmi prvenstva, pa znas si zaradio ogromne pare i da one nisu problem, trebalo je naci nekoga i platiti ga... A ne dovoditi degene Zajmovica, Kajkuta, koji nas godisnje izadju 100.000 KM.

Plava Porodica
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:03 am

ChWilla je napisao/la:
A valjda si i sam svjestan koliko se digla prašina za ovim, tu ni ti a ni ja ne možemo uticati da promjenimo..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:04 am

Bokte svi oni igraci na koje drkate dosli su iz slabijih liga nego Zajmovic. Pustite momka nek radi, fuj.

plavi kanarinac
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:13 am

E cuj ciao Željo...tanka vam ta ljubav u koju se kunete ... PREZIVIO JE I OPSTAO I SA VAMA I BEZ VAS, IDEMO DALJE JOS JACE!
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

KLIS
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:20 am

- Uprava nam nije trebala napraviti istok, svakako zjapi prazan, trebala je sve pare skrhati u prvi tim,
- Čenan je alfa i omega u Klubu, sam dovodi pojačanja bez ičije saglasnosti,
- Kajkut nije slavio što je osvojio titulu, nego što Željo nije osvojio titulu,
- Kajkut zauzima mjesto našim omladincima...
Nastavite.
...bodreni uvijek od vjernih navijača, za Želju časno borimo se mi...

SAVEZ NAPOLJE!

mirzza
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:23 am

Sa konja na magarca, znalo se da Lendric ide u februaru a danas je august, zamjena dovedena nije nego krpljenje.
A pare si imao za Gotala, dakle nije do para. Furalo se da Stevo može igrati ali se vidi da ne može, o Dzenisu da ne pričam ovaj Zajmovic ako pored takve dvojice ne može minute osigurati neka se zapita.
Ovako se i zimi bacala šuplja da je Stojanović prelazno rjesenje da nauci Besu pa Stanic odigra lijevog beka a mi bacismo cifru na Stojanovica.
Sasi nek je sretno, nosi Lendricevo breme na ledjima a to nije lako.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:23 am

Plava Porodica je napisao/la:
čet avg 10, 2017 9:03 am
ChWilla je napisao/la:
A valjda si i sam svjestan koliko se digla prašina za ovim, tu ni ti a ni ja ne možemo uticati da promjenimo..
eto ti si bio za smjenu slavke, onakvu kakva je bila i kada je bila. ja sam bio protiv, ne smjene slavke, nego ukupnosti kako je odrađeno. a jel ti jasno kako to uslovljava ovo? ovo ti je pravljenje ekipe kad zamijeniš trenera dan i po prije početka prvenstva. ovo ti je pravljenje ekipe kad pripreme i prelazni rok vodi trener koji možda već to nije bio...

a adžem je dostupan, tu, iz grada, naš, sigurno vas ima koji ga znaju i koji ga mogu upitati je li on bio za ovo ili ne...

MrkiMedo
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:27 am

Graovac - doveo ga Cenan ili diveden za vrijeme Cenana, kako god. Odlican stoper, da bude srece da potpisw sa nama kad mu istekne posudba. Plus Cenanu.
Projic - popljuvali ga redom svi, pokazao se jako dobrim ato znaci da samo moze biti bolji. Plus Cenanu, uboli smo sa njim za sad.
Ramovic - ko prati cijelu ligu znao je za njega. Odlican igrac, samo ga ne trrba zavaljivati na druge pozicije. Cenan doveo, plus.
Zec - u Slobodi bio odlican, al tamo nije imao toliku zelju da se dokazuje, dok ovdje ima pa vjerovatno i zbog toga toliko solira i hoce ga zabiti. Mora igrati, treba nam brz igrac. Opet plus Cenanu.
To je ono sto je dovedeno pred pocetak i nije lose. Zamjena za Lendrica se trazila i nasla, al hajd znaj da ce ti Gotal sve dogovoriti i u zadnji cas sjebati. Tad smo svi svrsavali na njega, a i ovi sto sad tjeraju Cenana.
Trazio se i lijevi bocni, ne vjerujem da je Projic bio prva zelja, al smo i sa njim uboli.
Htjeli smo i Vukotica, poslana realna ponuda (po meni igrac iz Krupe ne moze vrijediti vise od 30k), a oni odbili pa ce do kraja imati par nezadovoljnih igraca. Ista stvar sa Jasarevicem kojeg Krupa nije htjela pustiti.
Htjeli smo i Ordagica, isto poslana ponuda ha njega, a on je odbio iz svojih razloga.
Da se Cenan nije angazovao i trazio je, po mom misljenju, glupost i neciji hir da to tako predstavi. Da smo mogli bolje dovesti, mogli smo, al trebamo i mi biti svjesni da svi zele ici vani pa ako to ne uspije onda kod nas. Ta prica da je Cenan pitar mi je jos i najgluplja, ocito se mora samo nesto reci da bi se tjeralo i pljuvalo

azbaha
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:29 am

Al fakat je fascinantno da se nikovi koje inace nikad ne vidim, odjednom samo pojave kada se desi nesto lose. To je nevjerovatno, ovako kada je mirno, kada se desavaju fine stvari na ovom forumu pise cirka 15-20 pojedinaca i diskutuje. Cim se nesto lose desi, taj broj skoci na 50 instant i onda naravno da vase postove ne cita niko i da vas ne *ebe ni 5%.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:30 am

ćenan jednostavno nema tu ulogu. po meni je greška i što je on formalno uopšte nazvan SD. priča o tih 30k je nepotpuna, normalno da vukotić vrijedi bar dvije stoje da oni nemaju poslije procenat. ali pošto tih većih para nema - nudio se veći procenat. oni odbili i to je njihovo pravo, vidjećemo za koliko će stvarno, kad i kome.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 10, 2017 9:32 am

E cuj onoga napravili nam istok umjesto da uzmu titulu hahaha. Strasno kakvih nas ima.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.

Prijava