avlami97 je napisao/la: ↑sri avg 09, 2017 6:17 pm
Potpisase Kemo, Zera, Mujagic par forumasa baci komentar.
Potpisa Kajkut, milion ih se pojavi. Valjda da podignu atmosferu u i oko Kluba.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Hajd' da se i ja jednom s tobom složim.
I ja mislim da su Osmanković, Žerić i Mujagić puno, puno bolje vijesti nego što je ova sa Kajkutom loša, ali da te vijesti ovdje nepravedno ostadoše skoro u potpunosti u sjeni nezadovoljstva dovođenjem Kajkuta. Pogotovo za Osmankovića i Žerića je odlično, jer oni definitivno pokazuju da se na njih može računati, a Adžem je već pokazao da će na njih očito i računati. Plus što su to, naravno, igrači na kojima se možeš nadati i nekoj zaradi u budućnosti. Nadam se da bi moglo biti nešto korisno na duže staze i od Mujagića, iako je napravio nekoliko bespotrebnih koraka unazad sa natezanjem oko ugovora.
A za Kajkuta... Po onom što sam ga malo upratio prošle sezone, Kajkut nam je u trenutnom rosteru vjerovatno najbolji napadač. Ne znam u kakvom je stanju, ali ne bih se puno iznenadio ni da bude odmah u prvih 11 sad za vikend. Ako ostane na ovome što se tiče napada, a meni se čini da ovaj dolazak to i znači, onda smo očito podbacili sa napadačkim opcijama za ovu sezonu, jer em smo napravili gužvu, em nemamo kvalitet kojem smo se nadali. Moralo je biti bolje od ovoga i fakat je bilo i više nego dovoljno vremena da bude bolje. Ali eto, ja mogu prihvatiti da ovo sad budu naši napadači do zime, mada mi se čini da će, osim što bržeg popunjavanja i ostalih rupa, na nekoj poziciji trebati dobri stari boom da se malo popravi poprilično narušena atmosfera, ali neko da baš i bude prevaga, iako ne znam koliko je to uopće više moguće u ovom trenutku. Situacija je nezgodna, ali smo se mi dodatno potrudili da osim toga bude i napeta.
Ipak, uz sve to, treba uzeti u obzir da smo svi još uvijek pod dojmom prethodne dvije loše utakmice, tako da trenutno sve izgleda i gore nego što jeste, a osim toga raja još nije svarila one blamaže sa kraja prošle sezone, što je jednostavno objašnjenje i ovih rasprava o Kajkutovom penalu u Bijeljini. Ne znam koliko je realno, ali prije svega, nadam se sad za vikend sigurnoj i zasluženoj pobjedi protiv Borca, da se stvari malo izbalansiraju pred derbi, pa da uđemo u neko koliko-toliko normalno raspoloženje, mada sam zaboravio kako to izgleda...