Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Rambo_Amadeus
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 12:42 am

AmH79 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:28 am
Vidovnjaci, egocentrici, sentimentalci, tradicionalisti...
"JA sam davno rekao", "JA ovo ovako necu", "JA ne idem vise na utakmice", "JA...."
Zivimo u supku Evrope.
Bivsi prvak Evrope iz naseg grada ne postoji.
Glavni grad nam zimi nema aerodrom a ljeti vode.
U koliko ste politickih inicijativa ukljuceni?
Na koliko drustveno korisnih projekata radite?
Razmisljate li o tome kako nam moze biti bolje? Educirate li se?

Za sve lose u nasim zivotima krivi smo samo mi sami!

Igraj, moj Zeljo, dobro ili lose, samo igraj. Da te ima, dovoljno je.
Sve je super napisano i sve na mjestu. Ali neki momci su ovdje previse posveceni svemu ovome i treba shvatit a ne etiketirat odmah. Evo ja taman kad sam se oporavio od Mladosti i Viteza ovo me danas opet sje**. Ubije raspolozenje, a u afektu covjek svašta napiše. Istina i mi se oko svega zanimamo, igraci, uprave, finansije nisu naša briga, nase je da dolazimo, ali da smo na stadionu po citav dan opet nije dovoljno Zelje. U subotu oko 22 ce vec bit' puno pozitivnija i bolja prica.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

GoodisonPark
Kontakt:

čet avg 10, 2017 12:50 am

storm_raider je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:31 am
GoodisonPark je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:25 am
Nikad ružno slovo nisam napisao protiv uprave i ljudi u klubu. Uvijek sam naglašavao da nije lahko izboriti se sa svim problemima u kojima smo bili.

Ne tražim ni Jašareviće ni Vukotiće već samo maksimum, borbu i izgaranje na terenu. Što se tiče mene sve je bilo u redu, zaokret sa Adžemom i forsiranje naših mladih snaga, ali kajkut (glumac i pjevač) nam nije trebao pa taman da završimo u ligi za opstanak, a nije baš da smo toliko očajni bili bez njega, vrlo loš potez i normalno da ću kritikovati.

Kome ovakva kritika nije normalna taj treba dobro da se zapita i o ličnom karakteru i o trenutnom imidžu i reputaciji a znamo kakvu je naš Željezničar imao od postanka. Kod nas nikad nisu igrali najbolji i najskuplji igrači već oni koji cijene i poštuju Željin dres. Ovo nisu nikakve megalomanske želje već normalan put koji moramo slijediti i kojeg se moramo držati ako želimo da gledamo na terenu igrače koji u svakom pogledu zaslužuju da budu dio tima koji skoro stoljeće opstaje i u najtežim uslovima i sa kojim se mi navijači poistovjećujemo isto toliko vremena.
Lijepo napisano prijatelju. Nema nazalost vise takvih na trzistu.. A trenere kao sto je kosarkaski Dule Vujosevic ne mozemo dovesti.
Ima vjeruj, evo Graovac je prepoznao to "nešto" i tražio da dođe, ima još igrača koliko hoćeš kojima je san da obuku Željin dres (vjerovatno je i Sinan Ramović jedan od njih). Ima njih i u našem omladinskom pogonu ima ih i po cijeloj državi samo ih treba pronaći. Željo je brend i to ne može nestati preko noći. To nam mora biti i kratkoročni i dugoročni cilj da dovedemo momke koji znaju šta je Željo, pa i ako nisu baš 100% načisto moramo im to pokazati i nacrtati ako treba.

Davno sam pisao da se prije svake utakmice namjenski treba odabrati jedan odlomak iz naše teške i bogate historije, 10 minuta prije utakmice pročitati jasno i glasno, pa neka igrači sa tom mišlju izlaze na teren, neka znaju kako su nekada igrači našeg kluba prolazili scile i haribde da bi njima omogućili priliku da istrče u mnogo boljim i ljepšim uslovima. Da ih bude sram i stid ako teren napuste a da nisu pružili i zadnji atom snage.

Moramo pod hitno vratiti vrijednosti koje smo njegovali i čuvali, ovo odobravanje većine na kajkuta je znak da nam je haman pa svejedno što nam je neko juče yebo i Želju i majku a mi ga danas kao trebamo gladiti po mudima samo da zabije poneki gol. Ma pišam mu se na golove pa taman 50 da ih zabije jer nije sve ni u golovima, ima tu i karaktera i poštenja i fer playa i još ponešto..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

nikad_izvini
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 12:57 am

pile87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 12:21 am
I moram te razočarati neće Cenan nidje.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Logično, kad se prema Čenanu postupa korektno, isto kao prema Odi, Mulaliću, Čapljiću, Amaru. To je za svaku pohvalu. Još jedan od niza dobrih i pametnih poteza
Ja nisam nikad imao neko posebno mišljenje o čovjeku ali dok god je najjači i jedini argument za njegovu smjenu " pitar je" znam da je sve u redu.
Često se potencira ekipa i neki uspjeh a navijači ne svi nego pojedini svaki prelazni rok bi tjerali 20 igrača i dovodili novih 20. Onda bi druga grupa to nabijala na nos. I tako u krug.
Onaj hudnik Projic se pljuvati do neki dan ovdje i začepi svima usta u kratkom periodu još čovjek nije uigran sa ostatkom tima.
Ono što hoću reći oni najglasni i oni što kao nešto zahtjevaju najčešće nisu u pravu.
Hiljadu sam se puta zajebao za nekog igrača, mislio sam da će Zahirovic biti pojačanje a Miro promašaj teren pokaza drugačije.

Nije Čenan pitar, on je naša legenda, naš DNK, stručnjak i majstor svog posla, kojim se doduše nije bavio desetak godina, al ko da je to i bitno. Samo držati konstantu, prema svima isto, nema veze jel Čenan, Amar, Oda, Edis ili Vlado. To poštujem.

Usput, Projić i njegov kvalitet i jesu odraz naše igre protiv Viteza. Mlada dvadesetdevetogodišnja nada iz Kruševca, još nam fali kakav veznjak sa +30, rezerva iz Zrinjskog i sigurni smo što se tiče plasmana u Europu.

Vidiš, ne treba ljudima puno za sreću i veselje

Roberto Baggio
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:02 am

avlami97 je napisao/la:
sri avg 09, 2017 6:17 pm
Potpisase Kemo, Zera, Mujagic par forumasa baci komentar.

Potpisa Kajkut, milion ih se pojavi. Valjda da podignu atmosferu u i oko Kluba.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Hajd' da se i ja jednom s tobom složim.

I ja mislim da su Osmanković, Žerić i Mujagić puno, puno bolje vijesti nego što je ova sa Kajkutom loša, ali da te vijesti ovdje nepravedno ostadoše skoro u potpunosti u sjeni nezadovoljstva dovođenjem Kajkuta. Pogotovo za Osmankovića i Žerića je odlično, jer oni definitivno pokazuju da se na njih može računati, a Adžem je već pokazao da će na njih očito i računati. Plus što su to, naravno, igrači na kojima se možeš nadati i nekoj zaradi u budućnosti. Nadam se da bi moglo biti nešto korisno na duže staze i od Mujagića, iako je napravio nekoliko bespotrebnih koraka unazad sa natezanjem oko ugovora.

A za Kajkuta... Po onom što sam ga malo upratio prošle sezone, Kajkut nam je u trenutnom rosteru vjerovatno najbolji napadač. Ne znam u kakvom je stanju, ali ne bih se puno iznenadio ni da bude odmah u prvih 11 sad za vikend. Ako ostane na ovome što se tiče napada, a meni se čini da ovaj dolazak to i znači, onda smo očito podbacili sa napadačkim opcijama za ovu sezonu, jer em smo napravili gužvu, em nemamo kvalitet kojem smo se nadali. Moralo je biti bolje od ovoga i fakat je bilo i više nego dovoljno vremena da bude bolje. Ali eto, ja mogu prihvatiti da ovo sad budu naši napadači do zime, mada mi se čini da će, osim što bržeg popunjavanja i ostalih rupa, na nekoj poziciji trebati dobri stari boom da se malo popravi poprilično narušena atmosfera, ali neko da baš i bude prevaga, iako ne znam koliko je to uopće više moguće u ovom trenutku. Situacija je nezgodna, ali smo se mi dodatno potrudili da osim toga bude i napeta.

Ipak, uz sve to, treba uzeti u obzir da smo svi još uvijek pod dojmom prethodne dvije loše utakmice, tako da trenutno sve izgleda i gore nego što jeste, a osim toga raja još nije svarila one blamaže sa kraja prošle sezone, što je jednostavno objašnjenje i ovih rasprava o Kajkutovom penalu u Bijeljini. Ne znam koliko je realno, ali prije svega, nadam se sad za vikend sigurnoj i zasluženoj pobjedi protiv Borca, da se stvari malo izbalansiraju pred derbi, pa da uđemo u neko koliko-toliko normalno raspoloženje, mada sam zaboravio kako to izgleda...
Spoiler:
phpBB [video]
FK Željezničar 1921

pile87
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:12 am

Meni iskreno pojedini ljudi nisu nikako jasni, iskreno i ne trudim se da ih shvatim, mislim da ne bi imalo smisla i da bi to bilo pravo gubljenje vremena.
Evo uzmimo da su Amar, Edis i Adzem naši kao i sto jesu. Jel treba njih trojicu gledati istim očima, po meni treba. Jel trebaju dobiti podjednako šansu, ja mislim da trebaju.
Ali isto tako mislim da se ovim naprdjivanjem ne daje podrška kakva bi trebala Adzemu u trenutku kada mu najviše treba.
Ako je neki igrač došao, onda ga je i trener aminovao a to je uradio jer mu taj igrač treba.
Grešaka je bilo uvijek i biće ih u buducnosti isto tako.
Stanceski nam odnese 200 000 a nije pošteno sutnuo loptu u našem klubu, jedan Tica je plaćen 150 000 dolara nekom ukrajinskom klubu i to nismo platili na vrijeme pa je na to plaćeno i podosta penala a na sve to plate i keš na ruke dodje da smo loši pola milion na njemu, samo na jednom igraču.
I sve se to desi i nakon toga se pojave neki igrači niodkud i postanu dio Zeljine priče.
Šta hoću reći da je Tica tad izgledao strasan igrač za naše uslove i da je Stanceski bio možda i najbolji igrač lige ali nisu mogli kod nas igrati. I da je imalo itekako smisla dovesti ih ali na našu žalost nije išlo.
Sa ovim kvalitetom igrača koji igraju našu ligu greške su ceste i dešavaju se konstantno ne samo sad nego od kad se igra ova liga.
Da bi privolio igrača nešto boljih karakteriatika kod nas da dodje on pored para gleda gleda atmosferu gleda infrastrukturu svašta nešto.
I svi bi trebali biti malo svjesni gdje se trenutno nalazimo i gdje se nalazimo proteklih 20 godina kao klub.
Najlakse je stajati sa strane i naprdjivati. Uostalom pustite neka rezultati kažu kako stoje stvari.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

vobznaazna
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:13 am

Teska srca al" Ciao Željo.... Upravi samo zamjeram sto rade kontra ne pravi se kuca od krova pa na dolje... Treba li su samo ici lajsim i logicnijim putem....

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:14 am

pile87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Logično, kad se prema Čenanu postupa korektno, isto kao prema Odi, Mulaliću, Čapljiću, Amaru. To je za svaku pohvalu. Još jedan od niza dobrih i pametnih poteza
Ja nisam nikad imao neko posebno mišljenje o čovjeku ali dok god je najjači i jedini argument za njegovu smjenu " pitar je" znam da je sve u redu.
Često se potencira ekipa i neki uspjeh a navijači ne svi nego pojedini svaki prelazni rok bi tjerali 20 igrača i dovodili novih 20. Onda bi druga grupa to nabijala na nos. I tako u krug.
Onaj hudnik Projic se pljuvati do neki dan ovdje i začepi svima usta u kratkom periodu još čovjek nije uigran sa ostatkom tima.
Ono što hoću reći oni najglasni i oni što kao nešto zahtjevaju najčešće nisu u pravu.
Hiljadu sam se puta zajebao za nekog igrača, mislio sam da će Zahirovic biti pojačanje a Miro promašaj teren pokaza drugačije.

Nije Čenan pitar, on je naša legenda, naš DNK, stručnjak i majstor svog posla, kojim se doduše nije bavio desetak godina, al ko da je to i bitno. Samo držati konstantu, prema svima isto, nema veze jel Čenan, Amar, Oda, Edis ili Vlado. To poštujem.

Usput, Projić i njegov kvalitet i jesu odraz naše igre protiv Viteza. Mlada dvadesetdevetogodišnja nada iz Kruševca, još nam fali kakav veznjak sa +30, rezerva iz Zrinjskog i sigurni smo što se tiče plasmana u Europu.

Pa i nije pitar. Ni jedan argument nisi napisao.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Brkoo
Kontakt:

Jedva cekam sljedece ljeto, tad Kajkutu istice ugovor, propadaju pregovori sa nekim novim Gotalom i onda Cenan dovodi Kresimira Kordica, vraca legendu Zrinjskog iz penzije i dovodi ga kod nas. Onda ce @gavran ili neko drugi da pise da je i Alen Mesanovic sa 36 godina bio dobar kod nas, da je Nikola Nikic i dalje razvaljivao kad je imao 34 godine itd.. U paketu sa njim dolazi i Sulejman Smajic, zamjena za Zakarica koji je napravio dobar transfer u inostranstvo. Vidjet cemo kakva ce situacija sa Projicem biti, ako ga otjeramo, Cenan vec ima spremnu zamjenu, pogadjajte koga, pa Peru Stojkica naravno.. :doktor:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

nikad_izvini
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:20 am

pile87 je napisao/la:
Meni iskreno pojedini ljudi nisu nikako jasni, iskreno i ne trudim se da ih shvatim, mislim da ne bi imalo smisla i da bi to bilo pravo gubljenje vremena.
Evo uzmimo da su Amar, Edis i Adzem naši kao i sto jesu. Jel treba njih trojicu gledati istim očima, po meni treba. Jel trebaju dobiti podjednako šansu, ja mislim da trebaju.
Ali isto tako mislim da se ovim naprdjivanjem ne daje podrška kakva bi trebala Adzemu u trenutku kada mu najviše treba.
Ako je neki igrač došao, onda ga je i trener aminovao a to je uradio jer mu taj igrač treba.
Stanceski nam odnese 200 000 a nije pošteno sutnuo loptu u našem klubu, jedan Tica je plaćen 150 000 dolara nekom ukrajinskom klubu i to nismo platili na vrijeme pa je na to plaćeno i podosta penala a na sve to plate i keš na ruke dodje da smo loši pola milion na njemu, samo na jednom igraču.
I sve se to desi i nakon toga se pojave neki igrači niodkud i postanu dio Zeljine priče.
Šta hoću reći da je Tica tad izgledao strasan igrač za naše uslove i da je Stanceski bio možda i najbolji igrač lige ali nisu mogli kod nas igrati. I da je imalo itekako smisla dovesti ih ali na našu žalost nije išlo.
Sa ovim kvalitetom igrača koji igraju našu ligu greške su ceste i dešavaju se konstantno ne samo sad nego od kad se igra ova liga.
Da bi privolio igrača nešto boljih karakteriatika kod nas da dodje on pored para gleda gleda atmosferu gleda infrastrukturu svašta nešto.
I svi bi trebali biti malo svjesni gdje se trenutno nalazimo i gdje se nalazimo proteklih 20 godina kao klub.
Najlakse je stajati sa strane i naprdjivati. Uostalom pustite neka rezultati kažu kako stoje stvari.

Na Stančeskom smo bili loši pola miliona, a sada zarađujemo na raskidima. Onda nismo uzimali titule, bili čisti prosjek lige, sad haramo, sve prekucavamo, Zrinjskog naročito, još kad im otmemo kojeg +30 rezervnog veznjaka, jebaćemo im znanje.

Još je bolje stabilizovati klub, a onda pomisliti da sve znaš o fudbalu. Isto je uradila i pitarska uprava.

A rezultat, pa rezultat je odličan, prosjek BiH lige, u borbi za Europu. San svakog navijača.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:22 am

pile87 je napisao/la:

Na Stančeskom smo bili loši pola miliona, a sada zarađujemo na raskidima. Onda nismo uzimali titule, bili čisti prosjek lige, sad haramo, sve prekucavamo, Zrinjskog naročito, još kad im otmemo kojeg +30 rezervnog veznjaka, jebaćemo im znanje.

Još je bolje stabilizovati klub, a onda pomisliti da sve znaš o fudbalu. Isto je uradila i pitarska uprava.

A rezultat, pa rezultat je odličan, prosjek BiH lige, u borbi za Europu. San svakog navijača.
Ti od svoje srdžbe i ne čitaš šta sam napisao. Nigdje nisam napisao da smo na Stanceskom bili loši pola miliona, nego na Tici. I reci mi šta smo osvojili sa Ticom?
Ja se odlično sjećam da je sa mnogo više optimizma na ovom forumu docekan jedan Livaja nego taj Projic i to dovoljno govori o tome koliko znamo o fudbalu.

Zadnja izmjena: pile87, dana/u čet avg 10, 2017 1:22 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:24 am

1238713-a liga svijeta i ne smijes gurati Mujagu i Subu na spica nego moras Stevu i Kajkuta u 4 deceniji zivota.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

nikad_izvini
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:25 am

pile87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Argumente gledamo na terenu. Argumenti su odnos prema Čenanu vs ovim ostalim "levatima". Osim igre i igrača, imamo i rezultat. Šta više očekivati, jesam nerealan. Europa i puna šaka brade, ako ne, nema veze, ima i naredna sezona, da pustimo Zrinjskog da uzme još koju titulu, to je ionako nebitno.

Sa Ticom smo igrali egal protiv Malage predvođenu Valdesom i Musampom, ispali iz nepostojećeg penala, fulili prolaz, izbacili strašne skandinavce ( Lilestrom ), dok sada junački ispadamo od AIK-a, jebiga, jači ljudi.

kremenko

čet avg 10, 2017 1:26 am

pile87 je napisao/la:

Rezultati kazu da titulu nismo vidjeli 5 godina. U tih 5 godina smo uspjeli jednom ostati bez evrope.
Prosle godine smo uspjeli sjebati nemoguce u zadnja 3 kola.
Nema sta,rezultat do rezultata.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:27 am

pile87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Nije Čenan pitar, on je naša legenda, naš DNK, stručnjak i majstor svog posla, kojim se doduše nije bavio desetak godina, al ko da je to i bitno. Samo držati konstantu, prema svima isto, nema veze jel Čenan, Amar, Oda, Edis ili Vlado. To poštujem.

Argumente gledamo na terenu. Argumenti su odnos prema Čenanu vs ovim ostalim "levatima". Osim igre i igrača, imamo i rezultat. Šta više očekivati, jesam nerealan. Europa i puna šaka brade, ako ne, nema veze, ima i naredna sezona, da pustimo Zrinjskog da uzme još koju titulu, to je ionako nebitno.

Sa Ticom smo igrali egal protiv Malage predvođenu Valdesom i Musampom, ispali iz nepostojećeg penala, fulili prolaz, izbacili strašne skandinavce ( Lilestrom ), dok sada junački ispadamo od AIK-a, jebiga, jači ljudi.
A ko je te ostale nazvao levatima ? Gdje si to pročitao daj mi taj post kopiraj ja to nigdje nisam pročitao.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

pile87
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:31 am

kremenko je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Rezultati kazu da titulu nismo vidjeli 5 godina. U tih 5 godina smo uspjeli jednom ostati bez evrope.
Prosle godine smo uspjeli sjebati nemoguce u zadnja 3 kola.
Nema sta,rezultat do rezultata.
To nije cjelokupna slika, tih pet godina u tom si periodu dovodio Livaju i predstavljao ga kao pojačanje. I to dovoljno govori kakve su ti bile mogućnosti.
Ova se titula mogla završiti van terena kao što je Zrinjski završio ali su ljudi iz kluba odabrali drugi put.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

nikad_izvini
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:33 am

pile87 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

A ko je te ostale nazvao levatima ? Gdje si to pročitao daj mi taj post kopiraj ja to nigdje nisam pročitao.

Postupci su ih prikazali levatima, za razliku od Čenana, čovjek ko polarni međed zaštićen, no jebiga, zaslužio je, za razliku od ovih ostalih.

Što se tiče Livaje, ko je pogledao prvu prijateljsku u Mostaru vidio je gdje smo s njim, a faktura bijaše uručena Odoviću, nakon svega ;) Po zaslugama, logično. Šta je uradio, ništa strašno, zamal uzeo titulu sa ekipom kojoj su predviđali borbu za sredinu tabele i onda prošao dva pretkola EL i potačkao se sa Standardom. Zaradio nekoliko miliona i noga. Za razliku od Čenan, sasvim logični potezi.

nikad_izvini
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:36 am

pile87 je napisao/la:
čet avg 10, 2017 1:31 am

Ova se titula mogla završiti van terena kao što je Zrinjski završio ali su ljudi iz kluba odabrali drugi put.

Čini se da je drugi put izabran i što se tiče ljudskih resursa. Rezultat, prekucani ko zadnji levati.

Braniš neodbranjivo

vobznaazna
Kontakt:

čet avg 10, 2017 1:38 am

Ljudi iz uprave su izabrali dugi.. put umjesto da pocnu od sportskog segmenta i ulaganja u ekipu igracki kadar itd oni izaberu da krenu od tribina koje i onako zjape polu prazne nismo je 3 puta do sad napunili a bit Ce sve slabije popunjena jer nemamo ni igru ni igrace ni rezultate zahvaljujući toj istoj upravi.... Hvala na istoku al prije svega zelim igru rezultate titulu igrace koji dolikuju Zeljin dresu a ne poluamatere ulozi te malo u igracki kadat

Edis Mulalic 1921

čet avg 10, 2017 1:40 am

Nikad_ izvini@ brate svaka ti je na mjestu i pisi cesce. Sjecam se tvojih postova sa ss.ba prije pet,sest godina i vise i pravi si Zeljovac tako da ponekad nesto sarni. Ho ruk je najbolja rijec kada je u pitanju sportski segmenat kluba i u totalnom smo qrcu vec tri godine i divim se svakom ko to opravdava i vidi u tome nesto pozitivno. Ne kazem da i ostali nisu u pravu, ali kod nas u sportskom dijelu ide jedna dobra stvar, pa sedam nelogicnih i sve tako ukrug. Danas smo konstatovali da imamo sedam napadaca. Projic je bio grozan u Doboju , ostalo solidan, daleko od toga da se nije mogao naci bolji lijevi bek i perspektivniji. Cinjenica je da ce Adzem ako sveze tri slabija rezultata biti bivsi, a onda ce se vratiti Oda i sve tako ukrug, a pitanje je dokle.
Treba pohvaliti potpisivanje ugovora, evidentno davanje sanse mladjim igracima i zaokret kada je u to u pitanju. Ali isto tako sve mi djeluje vjestacki i iskontruisano pogresno bez jasne vizije ili neke nestrucne vizije zasnovane na tvrdoglavosti i neznanju pogotovo. Nije sporan Cenan i upravu je pile sto kaze za njega, **** ultrase bez identiteta sto ga prizivaju zna se gdej su pravi Zeljovci, ali isto tako ne mogu uvijek treneri odgovarati za neuspjeh. Na kraju nadam se pobjedi protiv cetnika i dobrom startu Adyema i u konacnici tituli jer samo to fali ovoj upravi koji radi besprijekoran posao, ali sportski segment bas ne stima i oni su krivci za to i niko drugi tako da TITULA mijenja sve u nasu/njihovu korist. Ponavljam se vec mjesec, nismo mi u HNL-u ili JSL pa da imamo beogradske partizane, Rijeku ili Dinamo kao konkurente. Tu je selendra Siroki koji je prosjecan, pitare necu spominjati jer kod njih ide ulijetanje u teren za par kola i borba za ligu 6 i Zrinjski sa Baricem , Jazvinom, lastom Todorovicem kao udarnom iglom, Pezerom i juniorom Cavarom kojem su Zera i Mujaga tricu zabijali, dakle ako u ovoj konkurencije sa preko dva miliona zaradjenih ovo ljeto, najljepsim stadionom ,najboljim navijacima, logistikom ne mozemo biti prvi onda nek izdvoje pola miliona i dovedu Amara, Gvardiolu, Keka, picku materinu jer veze nemaju i upute izvinjene navijacima za propickane pare i ocigledno neznanje. Naravno, mozda nas Adzem odvede do cilja.
Modus vivendi !

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet avg 10, 2017 1:41 am

pile87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la: Argumente gledamo na terenu. Argumenti su odnos prema Čenanu vs ovim ostalim "levatima". Osim igre i igrača, imamo i rezultat. Šta više očekivati, jesam nerealan. Europa i puna šaka brade, ako ne, nema veze, ima i naredna sezona, da pustimo Zrinjskog da uzme još koju titulu, to je ionako nebitno.

Postupci su ih prikazali levatima, za razliku od Čenana, čovjek ko polarni međed zaštićen, no jebiga, zaslužio je, za razliku od ovih ostalih.

Što se tiče Livaje, ko je pogledao prvu prijateljsku u Mostaru vidio je gdje smo s njim, a faktura bijaše uručena Odoviću, nakon svega ;) Po zaslugama, logično. Šta je uradio, ništa strašno, zamal uzeo titulu sa ekipom kojoj su predviđali borbu za sredinu tabele i onda prošao dva pretkola EL i potačkao se sa Standardom. Zaradio nekoliko miliona i noga. Za razliku od Čenan, sasvim logični potezi.
Možda ti tako vidiš stvari ja ih ne vidim i to je tvoja proekcija iz glave da su ljudi koji spominjes nazvani levatima.
Ne mora značiti da smo ni ti ni ja u pravu ali ja ne volim da pisemo o tvojim insuinacijama. Ja konto u najmanju ruku naci ćeš deaet stvari gdje se govori da su ti ljudi levati sa koliko si sigurnosti to napisao.
Joco Stokic je docekan ko narodni heroj ostalo svi znamo, a to je zato što imamo nerealna ocekivanja. Bit onoga što sam počeo pisati a svi su preskočili i uhvatili se manje bitnih stvari je da se ovako ne pomaže Adzemu a meni je Azem nas kao što je bio Oda, Edis ili Amar.

Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava