sri avg 09, 2017 9:39 pm
Cestitke svim danas koji su potpisali, svaka cast za Zerica, Mujaga ne znam.. Kajkut, ziva enigma. Jest provjeren, igrao svugdje, Sheriff, dva tima iz prve Grcke lige.. odlican CV, al star brate mili, svidja mi se to sto je doveden na samo godinu dana, ne svidja mi se sto ranije nismo krenuli u dovodjenje, raja pita gdje je Gotal, jbt Gotal, nije jedini spic u evropi majka mu stara.
Zanima me zasto je doveden Zajmovicc, momak koliko god mislimo da je los, na mjestu spica najmanje gubis, gore je probat nekog u defanzivnoj liniji nego u spicu. Nikolic, izuzetno meni drag igrac, al njegovo je poprilicno proslo, eo igra 5 zadnjih meceva, protiv AIK-a tamo hajd dobro je odigrao, ostalo ravno katastrofi, iskreno.
Beganovic, sigurno znam da je mnogima drug, al taj decko stvarno nema kvaliteta za Zelju.
Hajmo rec da smo se zakrpili na spicu, ima dosta pozicija gdje skripi, nemamo rezervnog krila, nemamo ni desnog beka, defanzivnog veznog, a i stopera..
Bice zanimljivo, ako nista ma zimu kad nam legnu pare od evrope i jedna tranša od Bajica, barem da tad odrijesimo kesu.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim