Kakva imena?! Sta imenaModel1964 je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 7:05 pmKakva crna imenaLeon_Professional je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 6:46 pmStila kako znam je rekao da nema namjeru se vracati u nasu ligu jos.
Vidjet cemo hoce li mu sve propasti![]()
Mada on moze u Turskoj drugoj ligi imati vece pare nego kod nas. Realno.
@Model, mozda su igraci stopirani jer se Slavku dao otkaz.
SD odreduje profil igraca
Ako se potrefi sa trenerovim dobro jeste
Ako imas drugo rjesenje dovodi
Vecina trnera radi sa onim sta SD dovede
Nismo mi Real da trener moze imati muzicke zelje
samo himber od hmelja
Neka ih, ako misle da im je bolje, al vjeruj više oni čitaju šta se ovdje piše kako god okreneš.
Svako ima svoje i neka radi sta zeli. Onaj portal i forum sam davno nazvao Sjevernom Korejom i to onda kada su u jednom od svojih analitickih clanaka Edina Dzeku usporedili sa ljudskim izmetom. Ne mogu se sjetiti imena novinara, ali znam da sam par dana vodio polemiku o tom tekstu. Tada su mi mnogi postovi obrisani.rodrigo87 je napisao/la:Samo da spomenem druga Joazinha. Nije posteno sto si se vratio na onaj forum i laprdas protiv Misketa na sav glas. Dobar si momak, ali nije lijepo od tebe. Znam da citas
Nije posteno sa njegove strane, jer je dobar momak. Ali kao sto kazes, odjednom je promijenio pricu, pa tamo kroz par postova odmah pokaza na koga cilja
Smetljar do smeljara, jedino sto sam upratio da @starigrad ostavio neki post da ne zeli vise pisati tamo. Ne znam da li se odnosi i na ovaj forum, ali vjerujem da mu je muka od (tog) foruma.avlami97 je napisao/la: ↑pon avg 07, 2017 11:37 pmSvako ima svoje i neka radi sta zeli. Onaj portal i forum sam davno nazvao Sjevernom Korejom i to onda kada su u jednom od svojih analitickih clanaka Edina Dzeku usporedili sa ljudskim izmetom. Ne mogu se sjetiti imena novinara, ali znam da sam par dana vodio polemiku o tom tekstu. Tada su mi mnogi postovi obrisani.rodrigo87 je napisao/la:Samo da spomenem druga Joazinha. Nije posteno sto si se vratio na onaj forum i laprdas protiv Misketa na sav glas. Dobar si momak, ali nije lijepo od tebe. Znam da citas
I sada mi je zao sto sam uvrijedio drzavu Sjevernu Koreju. Tamo ne treba zalaziti, jer je odvec kontaminirano podrucje.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
nek idu vise u q... svi oni koji bi ovu upravu mjenjali sa nekim koji su bili prije, pa majke mi ako bi se to desilo pa da dodje neki koji je prije kolo vodio, ja bih im vratio i clanske i godisnju , znam da to nista ne bi promjenilo ali bilo bi mi lakse. to bi bilo podkopavanje temelja onog Istoka kojeg smo MI napravili...