pon avg 07, 2017 6:51 pm
Štila, Zeba....ja bi u svakom slučaju na toj poziciji igrao sa Ramovićem. To je moje mišljenje o dolasku Štile.
Malo o Adi. Ne znam ja nešto puno o lopti, a o trenerskom pozivu još manje, međutim jedno sigurno znam. U svakoj ekipi, timu, grupi, se mora znati ko šta radi, šta su čije obaveze i za šta je ko odgovoran. Po meni bi to trebalii treneri pionira već postavljati. I da je naopako, igrači na terenu to moraju ispoštovati Zbog čega to govorim? Meni je npr izuzetno zasmetalo da Zeba izvodi slobodnjak iz sjajne pozicije za ljevaka, odnosno Zakarića. Mnogo bliže nego u Podgorici kada je zabio sjajan gol. Šta to konkretno znači? Moguće su dvije varijante, ili trener nije dao osnovne zadatke, i informacije igračima, dakle da se zna tačno i precizno ko šta radi, ko koje prekide izvodi, a druga varijanta je da kapiten ne poštuje trenera i ono što ovaj kaže. Ima i treća opcija, a to je da kapiten, neko ko je predvodnik i stub ekipe treba sam da procjeni šta je najbolje jer ima toliko iskustva, i morao je dati Zaki da opali onu loptu. Slično je bilo i ranije sezone kada su se igrači otimali za loptu ko će penal izvesti. Možda to izgleda nebitno, ali ljudi ko god je bio u prilici da organizuje, vodi, odlučuje u nekom timu ljudi, shvatiće poentu....
Na žalost mi smo samo skupina igrača, nismo tim. Nemamo pravog vođu, predvodnika, kapitena, lidera. Nemamo njegove slijedbenike, podršku, borce za svaku loptu, za svaki aut, za svaki faul, centaršut, duel, skok, i naravno gol na kraju...i ne samo da nemamo, nego smo po meni daleko od toga na žalost. A to je ono što publika i navijači žele, i to je ono što na kraju uspjehe i rezultat donosi. Nemamo ni na klupi sinergije, loš nam je stručni štab, i oni su nekako "sklepani". Vide to i igrači, posbeno kurcoboljci i bezmudići pa mogu psovati treneru po svlačionici, i kurčiti se okolo.
Mnogo toga nama u i oko ekipe fali za ozbiljne i kvalitetne iskorake u sportskom segmentu. Ne znam, možda griješim, možda nisam u pravu, ali ja to ovako nekako gledam.
Samo 5% i ni stolice više!!!!