Da su nase pic...e izvukle bod na derbiju,nebi njima pomogao ni papa licno,al...

Da su nase pic...e izvukle bod na derbiju,nebi njima pomogao ni papa licno,al...
sve su oni i prošle sezone radili što su mogli. a mi opet sa -11 dođemo na +4 (u odnosu na njih - da se avlami ne ljutiIvicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:49 amDa su nase pic...e izvukle bod na derbiju,nebi njima pomogao ni papa licno,al...![]()
Vala i ja se pišam na toliko pesimizamTryg je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:15 amE zamisli ti kako se mi busamo nesto i puni smo optimizma protiv Aika, a ljudi jedva popusise protiv Brage, posudise napadaca koji je nas silovao i to ga posudise u drugu njemacku, a Kripica otjerase a mi svrsavali kad smo culi da bi nam mogao doci.
Divim se nasem optimizmu nekad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nema ljutnjeChWilla je napisao/la:sve su oni i prošle sezone radili što su mogli. a mi opet sa -11 dođemo na +4 (u odnosu na njih - da se avlami ne ljutiIvicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:49 amDa su nase pic...e izvukle bod na derbiju,nebi njima pomogao ni papa licno,al...![]()
) i ispustimo.
Ma nek oni kupuju zavrsavaju sudije I rade sve sto misle da treba nije problem,kad si ti dovoljno jak onda mogu k...u svirati,pa evo ti jedan primjer u HNL,Dinamo godinama vladao dok su svi ostali samo kukali,Mamic ih u medjuvremenu poceo prcati I sa Lokosima,e sad su ostali ulozili jer su svatili da od kukanja nema nista,I to se desilo uporedno sa laganim padom Dinama,pa sad imamo situaciju gdje su 4 tima bare-bare,tj moze svak svakog uzeti I koliko vidim sad se niko ne buniChWilla je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:55 amsve su oni i prošle sezone radili što su mogli. a mi opet sa -11 dođemo na +4 (u odnosu na njih - da se avlami ne ljutiIvicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:49 amDa su nase pic...e izvukle bod na derbiju,nebi njima pomogao ni papa licno,al...![]()
) i ispustimo.
Ako imas koga u Rijeci, pitaj jesu li im iskoraci u igrackom kadru ( uz budgete, sistem i organizaciju, vrhunskog trenera na duze staze) bili dovoljni, ili su malo i "ispod stola" morali odraditi...Ivicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:23 amMa nek oni kupuju zavrsavaju sudije I rade sve sto misle da treba nije problem,kad si ti dovoljno jak onda mogu k...u svirati,pa evo ti jedan primjer u HNL,Dinamo godinama vladao dok su svi ostali samo kukali,Mamic ih u medjuvremenu poceo prcati I sa Lokosima,e sad su ostali ulozili jer su svatili da od kukanja nema nista,I to se desilo uporedno sa laganim padom Dinama,pa sad imamo situaciju gdje su 4 tima bare-bare,tj moze svak svakog uzeti I koliko vidim sad se niko ne buniChWilla je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:55 amsve su oni i prošle sezone radili što su mogli. a mi opet sa -11 dođemo na +4 (u odnosu na njih - da se avlami ne ljutiIvicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:49 am
Da su nase pic...e izvukle bod na derbiju,nebi njima pomogao ni papa licno,al...![]()
) i ispustimo.
I sve da jesu "opravdano" je,jer I mamic "zavrsava" sa sudijama,ovo pod navodnicima je jer su to sve price rekla kazala,kao I sto se godinama poteze prica da smo mi "prodali" Leotaru I izbacili slaneVeteran1965 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:51 amAko imas koga u Rijeci, pitaj jesu li im iskoraci u igrackom kadru ( uz budgete, sistem i organizaciju, vrhunskog trenera na duze staze) bili dovoljni, ili su malo i "ispod stola" morali odraditi...Ivicahuljev je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 11:23 amMa nek oni kupuju zavrsavaju sudije I rade sve sto misle da treba nije problem,kad si ti dovoljno jak onda mogu k...u svirati,pa evo ti jedan primjer u HNL,Dinamo godinama vladao dok su svi ostali samo kukali,Mamic ih u medjuvremenu poceo prcati I sa Lokosima,e sad su ostali ulozili jer su svatili da od kukanja nema nista,I to se desilo uporedno sa laganim padom Dinama,pa sad imamo situaciju gdje su 4 tima bare-bare,tj moze svak svakog uzeti I koliko vidim sad se niko ne buni
Valjda će bar burazer od Emira valjat, prvi je strijelac
Isto mislim.