kakav istok ne budi smijesan,para nema sve se rastalilo,teteac8684 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 7:50 amDaj Bože da izborimo i ligu za prvaka...Šta je sa Istočnom tribinom, hoće li se praviti?
vaze li danas karte od hajduka
kakav istok ne budi smijesan,para nema sve se rastalilo,teteac8684 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 7:50 amDaj Bože da izborimo i ligu za prvaka...Šta je sa Istočnom tribinom, hoće li se praviti?
Ne važe, nemaš gdje, jučer sve rasprodano...gavran je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 8:04 amkakav istok ne budi smijesan,para nema sve se rastalilo,teteac8684 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 7:50 amDaj Bože da izborimo i ligu za prvaka...Šta je sa Istočnom tribinom, hoće li se praviti?
vaze li danas karte od hajduka
U Zrinjskom ni u jednoj sezoni nista ne prepustaju slucaju, bar kada su zakulisne radnje u pitanju. I ne samo oni. Mi smo to znali i tako ce biti i u buducnosti. Znamo i koji je jedini nacin da se borimo protiv toga a to je da se proba kvalitetom ih dobiti, ali smo od toga odustali prije nego sto je prvenstvo i pocelo. Nema garancija za titulu ali, kad gledam iz ove perspektive, i djuturumi Krstanovic i Culum bi nam uduplali sanse za titulu u odnosu na sanse koje sad imamo. Ovo je jedna od rijetkih sezona u zadnje vrijeme gdje smo ljestvicu u samom startu spustili nisko. Ambicije se pokazuju a rezultat pravi jacanjem ekipe a ne njenim slabljenjem..Veteran1965 je napisao/la:U Zrinjskom su ove sezone odlucili da nista ne prepuste slucaju. Sve resurse ce usmjeriti u kriminal, sudije i namjestanje utakmica. Kada uzmu titulu onda ce ulagati u ekipu da pokusaju u Europi nesto. Nama ne jedan nego tri napadaca ne mogu pomoci. Onaj ko misli da mozemo uzeti titulu u zabludi je. Onaj ko misli da u Bosni postoji uspjesna firma, kolektiv, sportski klub koji postenjem i transparentnoscu postize rezultat u velikoj je zabludi.
Mi da imamo vrhunske skaute, OP, da smo doveli vrhunska pojacanja nemamo garanciju titule. Sa postenim i transparentnim pristupom, to je vise nego tesko. Valjda pratimo svi istu ligu, iste tekme, iste stele. Svi mi znamo raje i u klubovima (svi rangovi takmicenja) i u savezu. Pa svi znaju da se steli i otvoreno se prica o tome a niko nista ne poduzima. Na zalost takvo smo drustvo u svim segmentima. Postenje ne stanuje ovdje.Odavno.
Ja sam titulu halalio i prije utakmice sa Goskom. Poraz od Mladosti nema veze s tim. Nista to nece promijeniti u mom odnosu prema klubu. Podrzavalo se i podrzavace se, bar kad sam ja u pitanju.Okolele je napisao/la:Kakvi strucnjaci..Dva kola i ovi sve halalili..Primili na blizkrig dva gola protiv Mladosti i katastrofa..
Necu puno, uglavnom i ja znam ponesto o bussinesu. Uglavnom svi koje znas i navodis da posluju transparentno rade to od uvodjenja PDV-a. Do tada....nemam komentara.starigrad je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:13 amda, da, u pravu si, zrinja u prva dva kola, uz pomoc sudija ili kupovinom utakmica otrese dva od tri glavna konkurenta za titulu (mada, nas i fks i ne vidim u ozbiljnim kombinacijama za trofeje, uz postojeci igracki kadar). nije nama, recimo, za proslu sezonu kriv ni zrinjski, ni sudije, ni savez... sami sebi krivi sto nismo jos bod otkinuli, sto smo, realno i po svim parametrima, morali uciniti. sto je tako sve ispalo na kraju, iz kluba rekose da ni njima nije jasno. kako onda da tebi, meni ili nekom trecem, kao navijacu i obicnom posmatracu sa strane bude jasno?Veteran1965 je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 8:52 amU Zrinjskom su ove sezone odlucili da nista ne prepuste slucaju. Sve resurse ce usmjeriti u kriminal, sudije i namjestanje utakmica. Kada uzmu titulu onda ce ulagati u ekipu da pokusaju u Europi nesto. Nama ne jedan nego tri napadaca ne mogu pomoci. Onaj ko misli da mozemo uzeti titulu u zabludi je. Onaj ko misli da u Bosni postoji uspjesna firma, kolektiv, sportski klub koji postenjem i transparentnoscu postize rezultat u velikoj je zabludi.
Mi da imamo vrhunske skaute, OP, da smo doveli vrhunska pojacanja nemamo garanciju titule. Sa postenim i transparentnim pristupom, to je vise nego tesko. Valjda pratimo svi istu ligu, iste tekme, iste stele. Svi mi znamo raje i u klubovima (svi rangovi takmicenja) i u savezu. Pa svi znaju da se steli i otvoreno se prica o tome a niko nista ne poduzima. Na zalost takvo smo drustvo u svim segmentima. Postenje ne stanuje ovdje.Odavno.
isto tako, megamix je, vise nego, dobra firma, hoces reci da su i oni do tog uspjeha dosli mutnim radnjama? ako tako mislis i tvrdis, primorat ces me da misketa i njegove postene namjere pocnem gledati drugim ocima. radim u jednoj firmi kao finansijski konsultant za pravna lica i imam svakodnevne kontakte sa vlasnicima i direktorima firmi sirom BiH, iz svih profesija i djelatnosti. kriminala, stimanja poslova, zaobilazenja zakonskih propisa... itekako, ima. medjutim, ima i firmi, i to bi se iznenadio u kojem broju, koje su do rezultata dosle mukotrpnim, postenim radom i zalaganjem. bitno je okruziti se kvalitetnim ljudima na pravim pozicijama, koji znaju svoj posao i rade ga posteno i predano. rezultat ispliva na povrsinu, prije ili kasnije. firma napreduje, s njom zajedno i ljudi na pozicijama menadzera, kako finansijski, tako i profesionalno. sve to prati i poboljsanje uslova za rad i plate i "obicnih" radnika. firme ciji vlasnici i menadzment zabiju glavu u pijesak i sami sebe ubjedjuju da ne moze bolje, da nemaju sanse za napretkom, da je sistem protiv njih... i ne prave nikakav napredak, cak, sta vise, kratko vrijeme stagniraju, a onda slijedi strmoglav pad. na kraju svi im krivi, samo oni pravi.
da ne bi bilo kako supljiram i pricam o utopiji, cist primjer ovoga sto pisem je nas Zeljo i ljudi iz uprave. jel bilo najlakse odustati od obnove i gradnje stadiona kada se naislo na opstrukcije i podmetanja klipova medju tockove? jel najlakse bilo reci, nema nista od ovoga, protiv sistema se ne moze? jel se bilo najlakse, a za nih, mozda, i najbolje povuci iz svega?... za mene je odgovor na ova pitanja potvrdan. medjutim, oni su uradili sve kontra i rezultate vidimo, vise nego jasno.
eh, sve ovo preslikaj na privatni biznis, ili, jos bolje, na nas sportski segment. kada u OP, na mjestu SD i strucnom stabu budemo imali ljude slicnih kvaliteta, potrebnog znanja i entuzijazma, kao sto su pojedinci u UO, NO i ostalim upravljackim strukturama kluba, imat cemo i hehe rezultate. do tada, mozemo krivicu prebacivati na druge i govoriti da nije do nas.
da se ne bih uvukao u nepotrebne diskusije, nemam pojma ko su ljudi koji mogu odgovoriti tim zadacima + da su spremni uci u sve to, pa da me se ne pita koga bih to ja zelio na pozicijama u sportskom segmentu. samo, kroz poslovno iskustvo, znam da su vlasnici uspjesnih firmi sebi nasli i adekvatno platili kvalitetne menadzere za upravljanje pojedinim sektorima firmi. ta ulaganja su im se visestruko vratila.
Neka trebace nam ovih optimista kad osvojimo 3 boda iz naredne 3 tekmeTryg je napisao/la: ↑sub avg 05, 2017 10:15 amE zamisli ti kako se mi busamo nesto i puni smo optimizma protiv Aika, a ljudi jedva popusise protiv Brage, posudise napadaca koji je nas silovao i to ga posudise u drugu njemacku, a Kripica otjerase a mi svrsavali kad smo culi da bi nam mogao doci.
Divim se nasem optimizmu nekad.
Sent from my iPhone using Tapatalk