To ti može biti Bekrić čak i po poziciji
Staviti malog Zerica na krilo.. I Kostic ga je svojevremeno mislio koristiti na krilu a mozda bi mu igranje na krilu bilo manje zahtjevno.. Bilo bi dobro promijeniti nesto u formaciji da ne igramo vjecito 4-2-3-1.. Nekako mi Zakaric djeluje neiskoristeno na krilu a i vidi se da mu je malo mrsko vracati se u defanzivu i da ga to fizicki opterecuje.. Ne znam, u nedostatku kvalitetnog rjesenja na spicu mozda i ima logike..Model1964 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:49 pmOn je za mene idealan spic.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:21 pmNemoj ko da bi tjero segu al sta mislite bil' mogli Zakarica u nekoj verijanti gurnuti na poluspica, na nekog of. veznog? Ono otprilike ko sto su depiliranog pitari gurnuli u ovoj zadnjoj polusezoni.. Ima dribling i sutinu i kontam nesto uboitiji bi bio na toj poziciji kad bi moglo..
Za dobro krilo mu fali dodatne brzine, za spica sasvim dovoljno.
Jak je na nogama, zna se zagraditi, dobr sut i zna citati igru. Problem je koga dati na krilo.
U nekoj formaciji 442 bi on i Zec mogli biti napdacki dvojac. Cini mi se vise korisni nego na krilima.
Ma na spica i ovakvu 4-3-3
Po meni nije za špica iz razloga što on sve što napravi napravi tako što stvara višak u nekom šprintu od 10-15 metara, nema on tu inteligenciju i instinkt za špica, njegovo je da gurne u for, eventualno lažnjak, da lomi u trku beka i licem napadne štopera, jedino da se sa njim proba kao Ćala sa Duljom jer su slični tipovi igrača, ali za špica po mom mišljenju nije..Model1964 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:49 pmOn je za mene idealan spic.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:21 pmNemoj ko da bi tjero segu al sta mislite bil' mogli Zakarica u nekoj verijanti gurnuti na poluspica, na nekog of. veznog? Ono otprilike ko sto su depiliranog pitari gurnuli u ovoj zadnjoj polusezoni.. Ima dribling i sutinu i kontam nesto uboitiji bi bio na toj poziciji kad bi moglo..
Jak je na nogama, zna se zagraditi, dobr sut i zna citati igru. Problem je koga dati na krilo.
U nekoj formaciji 442 bi on i Zec mogli biti napdacki dvojac. Cini mi se vise korisni nego na krilima.
Kod Kostica Zera je bio bocni vezni u formaciji 442Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:08 pmStaviti malog Zerica na krilo.. I Kostic ga je svojevremeno mislio koristiti na krilu a mozda bi mu igranje na krilu bilo manje zahtjevno.. Bilo bi dobro promijeniti nesto u formaciji da ne igramo vjecito 4-2-3-1.. Nekako mi Zakaric djeluje neiskoristeno na krilu a i vidi se da mu je malo mrsko vracati se u defanzivu i da ga to fizicki opterecuje.. Ne znam, u nedostatku kvalitetnog rjesenja na spicu mozda i ima logike..Model1964 je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:49 pmOn je za mene idealan spic.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 1:21 pmNemoj ko da bi tjero segu al sta mislite bil' mogli Zakarica u nekoj verijanti gurnuti na poluspica, na nekog of. veznog? Ono otprilike ko sto su depiliranog pitari gurnuli u ovoj zadnjoj polusezoni.. Ima dribling i sutinu i kontam nesto uboitiji bi bio na toj poziciji kad bi moglo..
Nagađam, sada u augustu je sezona godisnjih odmora pa nece sigruno, septembar-okotobar je period kad bi se mogla odrzati sjednica - prosle godine je bila u okotobru.
Drug, neće ti jug ni u 2018. bitiElegant je napisao/la: ↑sri avg 02, 2017 2:30 pmNagađam, sada u augustu je sezona godisnjih odmora pa nece sigruno, septembar-okotobar je period kad bi se mogla odrzati sjednica - prosle godine je bila u okotobru.
Novembar najkasnije jer je kraj godine, uz to jos ocekuje se da oko juga prica krene mozda i nesto vise.