Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amar927
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 02, 2017 12:46 pm

bogi je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:41 pm
Grbavica je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:39 pm
bogi je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:37 pm
Tražili ste zadnjeg veznog, dobili ste kao što Leon reče iz B ekipe, Hajdarević potpisuje :D

potpiso je hajdarević još na pripremama.
što mu nisu stavili na tm ?
ili na zvaničnu ?
Vjeruj da nisu, pregovori samo jednom bili pristao momak, i čekao Ćenana da donese papir da se to potpiše više i eto potpisan
Kad nas je Adžem preuzeo obavio je razgovor sa Hajdarevicem ...sigurno je bilo u pitanju ugovor a možda na njega računa Adzem

Leon_Professional
Kontakt:

Grbavica je napisao/la:
bogi je napisao/la:
Tražili ste zadnjeg veznog, dobili ste kao što Leon reče iz B ekipe, Hajdarević potpisuje :D

Nije nigdje pisalo, a kad su potpisivali ostali juniori on nije bio tu zbog one trzavice.
Kako mu onaj "haver" kaze, ove sedmice bi trebao. Pricao je sa Adzemom.
Haj mu znaj et :D

Djelmic nema sanse da dodje nama jer nije imao slobodne papire do odredjenog datuma.

Model1964

sri avg 02, 2017 12:54 pm

Dolina je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:31 pm
Model1964 je napisao/la:
sri avg 02, 2017 11:59 am
za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri avg 02, 2017 11:25 am
e sto bi volio da uzmemo titulu..............
Uzimamo duplu :zeljeznicar1:
Duplu možeš dobiti samo kada ti je Chwilin haver donese ispred Makijata... a on samo donosi, pa donosi.... :pivo: :lol: :ganja:
:placeodsmijeha: :pivo:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

bogi
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:56 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:
bogi je napisao/la:

Nije nigdje pisalo, a kad su potpisivali ostali juniori on nije bio tu zbog one trzavice.
Kako mu onaj "haver" kaze, ove sedmice bi trebao. Pricao je sa Adzemom.
Haj mu znaj et :D

Djelmic nema sanse da dodje nama jer nije imao slobodne papire do odredjenog datuma.
Ma Tomića dovesti ovaj put, ako išta, ali Nemanju :D
Za život cijeli, plavo-bijeli.
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 02, 2017 12:59 pm

bogi je napisao/la:

Sta li je s njim, dok se s konama povezivao i igrao je ozbiljan fudbal.
Sad neam pojma, a garant nije jeftin :D

bogi
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:00 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri avg 02, 2017 12:59 pm
bogi je napisao/la:

Sta li je s njim, dok se s konama povezivao i igrao je ozbiljan fudbal.
Sad neam pojma, a garant nije jeftin :D
valued 175k, na tm, + free agent od 1.7, i 29 godina i ima Željin DNK što je najbitnije :kafa:
Ne znam ko će te voditi, ko će trener biti, ko će vodu nositi ili ko će travu kositi. Znam da ću ja tu biti.

bogi
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:06 pm

Jučer je Mujagić takođe imao razgovor poslije treninga, mora se i njemu ponuditi ugovor hoće li neće li ne zna se, a crnjo ništa bolji od ovih što imamo nije, plus trebaš platiti obeštećenje kako sam čuo, što ne dolazi u obzir 25 hiljada samo je li BAM ili €, to nek neko napiše, u B ekipi fino treniraju, pored Ode, najveći autoritet im je Bekrić što ne ukazuje na dobro :rofl1:
Zajmović, eto nek neko bude i na treningu B ekipe pa će i njemu biti jasno što ga nije bilo ni na klupi :kafa:

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:13 pm

Sta je sa Sanelom kakvi su ovo statusi?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

azbaha
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:
kakvi, daj sliku

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:14 pm

azbaha je napisao/la:
kakvi, daj sliku
Imas na SC
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:15 pm

:rofl1: :rofl1:

Kreten.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

bogi
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:16 pm

azbaha je napisao/la:
kakvi, daj sliku
Imas na SC
Gdje si šta ima Thiago Silva :placeodsmijeha:

Omar500
Moderator
Kontakt:

bogi je napisao/la:
Jučer je Mujagić takođe imao razgovor poslije treninga, mora se i njemu ponuditi ugovor hoće li neće li ne zna se, a crnjo ništa bolji od ovih što imamo nije, plus trebaš platiti obeštećenje kako sam čuo, što ne dolazi u obzir 25 hiljada samo je li BAM ili €, to nek neko napiše, u B ekipi fino treniraju, pored Ode, najveći autoritet im je Bekrić što ne ukazuje na dobro :rofl1:
Zajmović, eto nek neko bude i na treningu B ekipe pa će i njemu biti jasno što ga nije bilo ni na klupi :kafa:
Bekrica sto prije poslati na posudbu, upropastit ce omladinu u B timu. Najozbiljnije ovo mislim.

Adzem ne racuna ni na Markovica, ni na Radinovica. Blagojevica se ne treba rjesavati, suvise je bitan igrac i dobro igra sa dobrim saigracima u veznom redu. Kod njega jeste doslo do zasicenja i na ljeto treba planirati novog igraca na toj poziciji. A mozda se neko od omladine i dokaze.
Zebu treba klupirati. Ne mozemo sada sve ni tjerati, jer imamo evidentan problem sa manjkom igrackog kadra. Ako bude pravio probleme, onda ga salji u B tim, pa makar ispastali rezultati.

Doveo bi Govedaricu, Crnov je aut citavu polusezonu, a ovaj nije skupo rjesenje. Kada smo vec propustili Kuzmanovica, Veselog, Livancica, moze onda i Govedarica posluziti kao rjesenje za klupe. Imas tu jos Hrvanovica i to je dovoljno.

Odlicna stvar za Hajdarevica (iako je on vec na pripremama potpisao?) i Mujagica. Igraca nam treba svakako. Slazem se da ne treba gomilati sastav nekim prosjecnim, starijim igracima, ali meni je krivo jer je bilo prilike za mladjim igracima koji su se pokazali prosle sezone, a bili su slobodni igraci.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

chile
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:17 pm

Raja, prije svega s foruma je uzela Zebu na zub i on je na tapetu. Uopce nije bitno kako i sta igra, povratnik je kapiten i najstariji pa udri. Nevazno sto u veznom redu najvise posla odradi, sto je najkonstantniji, vjerovatno najvise pretrci i ono malo prilika sto imamo on kreira.
Zeba je obiljezen kod njih i toliko, meni najsmjesnije procitati da je kolovodja u svlacionici a takoreci juce se vratio iz Tuzle.
Ovo za Ugljesu je odlican potez samo sto je Blagojevic bio prvi kandidat za to. Nezgodno je sto smo zaglibili s tim igracima a omladina 2 sezone ispasta i umjesto da su nam Zera, Osmankovic... nosioci igre oni tek dobise sansu da zaigraju. Sad lagano Adzem ce vjerovatno jednog po jednog odstanjivati iz prvog tima krenulo s nacitanim i Natasom.
Neki napredak se brzo nema teorije da primjeti, ali ti momci sigurno nece biti losiji od ovih koji sad igraju. A kroz pola godine godinu ce se primjetiti itekako kad ti momci osjete igru, dobiju iskustva i kuraza samo treba malo strpljenja i povjerenja da ne potrcimo i ne smjenimo Adzema.
Zadnja izmjena: chile, dana/u sri avg 02, 2017 1:17 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

shzna
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:17 pm

Hajdarevic
Ramovic-Zeric

ili
Sabanadzovic
Ramovic-Hajdarevic

:shisha:

Kao sto rekoh, poslije Markovica i Ugljese, Sinisa je sljedeci.
1987

azbaha
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:18 pm

bogi je napisao/la:
azbaha je napisao/la:

kakvi, daj sliku
Imas na SC
Gdje si šta ima Thiago Silva :placeodsmijeha:
Jebote ovome ce glava eksploadirati :D
Odavno se nismo ovako zajebali, eh kod ovakvih situacija su pitari u pravu kada kucaju na vrata

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:19 pm

Mozda Thiago Silva sto se povreda tice

bogi
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:20 pm

Omar500 je napisao/la:
bogi je napisao/la:
Bekrica sto prije poslati na posudbu, upropastit ce omladinu u B timu. Najozbiljnije ovo mislim.

Adzem ne racuna ni na Markovica, ni na Radinovica. Blagojevica se ne treba rjesavati, suvise je bitan igrac i dobro igra sa dobrim saigracima u veznom redu. Kod njega jeste doslo do zasicenja i na ljeto treba planirati novog igraca na toj poziciji. A mozda se neko od omladine i dokaze.
Zebu treba klupirati. Ne mozemo sada sve ni tjerati, jer imamo evidentan problem sa manjkom igrackog kadra. Ako bude pravio probleme, onda ga salji u B tim, pa makar ispastali rezultati.

Doveo bi Govedaricu, Crnov je aut citavu polusezonu, a ovaj nije skupo rjesenje. Kada smo vec propustili Kuzmanovica, Veselog, Livancica, moze onda i Govedarica posluziti kao rjesenje za klupe. Imas tu jos Hrvanovica i to je dovoljno.

Odlicna stvar za Hajdarevica (iako je on vec na pripremama potpisao?) i Mujagica. Igraca nam treba svakako. Slazem se da ne treba gomilati sastav nekim prosjecnim, starijim igracima, ali meni je krivo jer je bilo prilike za mladjim igracima koji su se pokazali prosle sezone, a bili su slobodni igraci.
Ovu sezonu, bi dobro bilo iskoristiti za prilike mlađim igračima, Hrvanović, Hajdarević, Šabanadžović, pa čak možda Šehić na desnom beku, ako je već Siniša out, Beširević na lijevom kad Projić nije spreman i slično + Žerić Mujagić, i ova generacija se čini dobrom

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:21 pm

Nemoj ko da bi tjero segu al sta mislite bil' mogli Zakarica u nekoj verijanti gurnuti na poluspica, na nekog of. veznog? Ono otprilike ko sto su depiliranog pitari gurnuli u ovoj zadnjoj polusezoni.. Ima dribling i sutinu i kontam nesto uboitiji bi bio na toj poziciji kad bi moglo..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

shzna
Kontakt:

sri avg 02, 2017 1:22 pm

Thiago Silva yebemo te u nogu invalidnu. A na "ljubav" prema klubu ti se svi popisamo!
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava