Vidis da nikog ne zanima to
Neka je i ovo došlo na red. Da nije Adžema i dvije tekme u 11, sad bi Kemi od do a sindikalac bi nosao kapitensku.storm_raider je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 8:21 amOsmankovic potpisuje novi ugovor na 3 godine. Pojacani uslovi. Bravo!
Bas mi to ne radimo.. Mozda je neki talenat imao traku u pojedinoj utakmici ali da je bio zvanicno kapiten ili zamjenik kapitena nije.. Isto vazi za ostale klubove.. Ja jedino znam da to Sarajevo radi, i zato im je propao Radovac, Mihojevic na dobrom putu, neznam jeli Cimirot bio. Duljevic na kraju djabe ode, a vrijedio 4 miliona eura jedno lijeto. I tako dalje, i tako dalje.
Na torpediste i aludiram.sajo10 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 2:13 pmBas mi to ne radimo.. Mozda je neki talenat imao traku u pojedinoj utakmici ali da je bio zvanicno kapiten ili zamjenik kapitena nije.. Isto vazi za ostale klubove.. Ja jedino znam da to Sarajevo radi, i zato im je propao Radovac, Mihojevic na dobrom putu, neznam jeli Cimirot bio. Duljevic na kraju djabe ode, a vrijedio 4 miliona eura jedno lijeto. I tako dalje, i tako dalje.
I nije bas to samo slucaj kod nas. Danas je kapitenska traka postala samo to - traka - i nista drugo. Dovedes igraca i poslije sezone das mu traku ili da stvar bude gora, cim dodje na isti dan. Haj sa iskusnim i starim igracima to i razumijem ali eto kod pitara Mihojevic naprimjer. Wtf. S druge strane imas Vedada koji je kapiten u Herthi postao poslije 1.5 godine.. I da ne nabrajam stotine igrace koji nemaju absolutno nikakvog karaktera za kapitena, ali eto imaju traku oko ruke..
Joj sad si me podsjetio na mojmilo.. pored sljake i betonskog i to mi je ostalo urezano u sjecanje. Igrali sa malim loptama.. bile velicina 3 ja mislim. A prije mojmila je bio vistafon. Kud prestadoh mozda bi i ja sad vrijedio ko baja (al u *****).. jest da sam godinu mladji i iz moje generacije ako se dobro sjecam nije niko do prvog dogurao (osim Cemana golmana)cikazubo je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:28 pmŠljaka, Mojmilo i betonski teren, da vidim ko bi napravio u takvim uslovima igrače od nekoiko miliona euraMinjore je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:00 pmBranio nam Veca, Senci ili onaj Kustura cini mi se.cikazubo je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 9:30 am
Bio sam dio te generacije 2-3 godine u mlađim kadetima i kadetima, mogu samo potvrditi ovo za Baju, bio je dobar igrač, ali nikad ga nije bilo u nekim pričama, npr Ari su se već tad svi divili, Hoti i Hajradinoviću kasnije takođe, bio je i onaj mali Senči na golu vrhunski talenat ali fizičke predispozicije mu nisu dozvolile karijeru, ma bilo je tih godina u Želji talenta to je nestvarno, a Baja je yebeni fakin da prostite na izrazu, mangup pravi, i jako mi je drago zbog njegovog uspjeha i uspjeha svih tih igrača s kojim sam imao prilike odrastati i biti sretan u lopti.
Prejaka generacija sa Hajradinovicem, Hotom, Bajom, Arom, Gljivom, Mahmutovicem, Edom, Dzevlanom i ostalim. Vala ko je naucio igrati na sljaci taj zasluzuje platu 10 miliona godisnje![]()
![]()
![]()