Šljaka, Mojmilo i betonski teren, da vidim ko bi napravio u takvim uslovima igrače od nekoiko miliona euraMinjore je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:00 pmBranio nam Veca, Senci ili onaj Kustura cini mi se.cikazubo je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 9:30 amBio sam dio te generacije 2-3 godine u mlađim kadetima i kadetima, mogu samo potvrditi ovo za Baju, bio je dobar igrač, ali nikad ga nije bilo u nekim pričama, npr Ari su se već tad svi divili, Hoti i Hajradinoviću kasnije takođe, bio je i onaj mali Senči na golu vrhunski talenat ali fizičke predispozicije mu nisu dozvolile karijeru, ma bilo je tih godina u Želji talenta to je nestvarno, a Baja je yebeni fakin da prostite na izrazu, mangup pravi, i jako mi je drago zbog njegovog uspjeha i uspjeha svih tih igrača s kojim sam imao prilike odrastati i biti sretan u lopti.Edis Mulalic 1921 je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:57 amAli kakva prica Riada Bajica. Momak clan generacije 1994(supertalentovana Zeljina generacija iz koje su Veca, Hajradinovic, Hodzic, Bajic, Verimagic itd....), on tu vrlo vazna karika, ali u kadetima vec polahko prelazio na klupu, govorili mu da je spor, igrao za B juniore, nekako se ubaci i odigra dobru zadnju sezonu u juniorima. Prica dobija na znacaju kad se uzme u obzir da je kokuz( starci na minimalcu) i nikakvu podrsku nije imao s te strane. Potpisuje bukvalno zadnji dan jer Amar nije uspio da se dogovori sa nekim igracem i on ostaje kao 35830358 igrac i zamjena Bucanu, Selimovicu, Stani itdd...prva sezona on kao 16 igrac, ali se vidjelo da ima nesto i kad je po strani igrao. Pocinje druga njegova seniorska sezona, Zeljo podmladio ekipu(nestalo para nikad je mi ne bi i podmladili), bukvalno nemas za pojacanje inace bi dosao neki Lazar iz Ivanjice ili iz Krusevca koji je nekad igrao u Srbija u21. Nedo Turkovic taraba jedini izbor Baja i prelazi na napadaca, ostalo sve je historija s platom 800 KM i vozanjem u trolejbusu postaje prvi strijelac lige i pravi skoro milionski transfer. I taj stransfer popracen strucnim komentarima gdje se ubrajam i ja kako je spor i nejak i kako ce se vratiti do zime
sad momak ode u Udineze za deset miliona i donese Zelji pola miliona, a prije toga skoro milion. Filmska prica meni cak bolja od one Dzekine
Grbavica skola fudbala i tacka.
Prejaka generacija sa Hajradinovicem, Hotom, Bajom, Arom, Gljivom, Mahmutovicem, Edom, Dzevlanom i ostalim. Vala ko je naucio igrati na sljaci taj zasluzuje platu 10 miliona godisnje![]()
Babuka je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:42 pmBajic je za Lendrica izmislio svijet u fudbalu znaci Lendric mu ne moze kopacke cistiti al koliko se za Lendrica pricalo i koliko se dizao u zvijezde i kako je nekima bilo zao sto ga raja napada a on se okrece i prema istoku i prema sjeveru i prijeti i psuje a nase dijete se spomene i to samo kad trebaju da se dobiju pare od njegovog transfera... ccc
Bjažiiii baBabuka je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:42 pmBajic je za Lendrica izmislio svijet u fudbalu znaci Lendric mu ne moze kopacke cistiti al koliko se za Lendrica pricalo i koliko se dizao u zvijezde i kako je nekima bilo zao sto ga raja napada a on se okrece i prema istoku i prema sjeveru i prijeti i psuje a nase dijete se spomene i to samo kad trebaju da se dobiju pare od njegovog transfera... ccc
1. Fan shop je za qrac, u svakom smislu.Niko je napisao/la: ↑uto avg 01, 2017 1:36 pmTu prodaju rekvizita na ulici trebaju riješiti ljudi iz kluba, tj. trebali su davno riješiti.
Ako već sve fercera kako treba, ako uredno plačaš poreze, doprinose i ostale dadžbine prema Kantonu i Federaciji, onda zahtjevaj od njih da riješe tu nelegalnu prodaju. Zaštitio si grb i traži da to riješe. Prije svake utakmice neka pošalju inspekciju sa policijom, i samo kazne lupati.
A fan šop je smiješan sam od sebe. Više nema nego što ima ... svega. I to trebaju rješiti iz kluba. Ako Mirso nije zainteresovan da radi to i da unapređuje fan šop, onda ga daj nekome ko će raditi bolje.
Moram sam sebe citirati da uzmem mustuluk.
Samo ako si jaci
Pred Plzen razbio na mediteranskim igrama, a onda udje u Plzenu pa prebaci onu loptu Vernesu za 3:2..Baja majstor