U moru djecih gluposti, i ne istisnutih bubuljica sa velikom potrebom da ga izdrkaju više puta na dan i pored toga probudi se duh revolicionara u njima i oni bi da se pitaju da oni nekog smjenjuju. Valjda vide od pitara pa im to izgleda mangupski a već sam pisao da smo mi kao navijači bili nešto što oni nikada nisu imali danas je furka psovati, a mi smo izgubili identitet i bitno se primakli pitarluku. Hvala Bogu neko normalan i razuman da dodje i napise nešto.starigrad je napisao/la:e, hebo ga cenan vise...
neki dan pitah, pa niko, smisleno, ne odgovori. kako, tacno, funkcionisu nase ustaljene procedure, po pitanju dovodjenja igraca?
navest cu primjer vukotica, iz krupe. trazio ga slavko, mozda ga trazi i adzem. cenan izasao pred upravu, ovi mu rekli imamo 15 milja eura za obestecenje. cenan posalje takvu ponudu i ovi iz krupe kazu, "bjezi tamo mali, smjesan si".
ko je u lancu kriv? petrovic i adzem sto traze igraca pod ugovorom? cenan sto ne moze izlevatiti ljude iz krupe da nam ga daju za sicu? ili, uprava koja nema dovoljno novca za angazman tog igraca?
samo nemojte price, nije vukotic jedini. vukotic je bio zelja, kako forumasa, tako i struke.
imamo primjer u komsiluku, gdje se bacalo sakom i kapom, dok glavni baja nije rekao nema vise. nadam se da mi nismo dosli u situaciju da nema vise, nego se radi pametnije, studioznije i pametnije. u suprotnom, mrka kapa.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk