Amidza je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:29 pm
Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:27 pm
Zasto spinujes sa jebenim violinom, kakva kampanja, kakav negativan PR protiv Zelje? Svaka kritika se docekuje na takav nacin. Treba da sutimo jer vjerovatno dovodimo Kajkuta, lika koji ima 33 godine i koji je bio na klupi Zrinjskog prosle sezone, najboljeg napadaca u ligi si prodao i na njegovo mjesto si doveo Kajkuta, bravo, vau, potez za pohvalu, bravo Cenane, nastavi da nas i dalje jebes. Fali nam i desni bek, centralni veznjak, u timu 2 krila imamo, treci je povrijednjen na duze vrijeme, u ekipi imamo samo 3 stopera, ali sve je super, ne talasaj samo, ako kritikujem i ukazujem na neke stvari koje se rade pogresno ,neprijatelj sam kluba..
Sam si sebi dao odgovore na pitanja.
Ove sto su ovdje po zadatku treba banovat. Sta se ceka? Nije ovo PR sluzba FK Zeljeznicar nego internet forum njegovih navijaca.
Momci, samo da se zna, ja sam ovdje prije par mjeseci fasovo ban, jer sam se kao jedan od rijetkih "usudio" kritikovati upravu zbog nečega što mi se nije dopalo. I da se razumijemo, niti branim niti zastupam ikoga. I takođe da se razumijemo, kada god mi se nešto ne sviđa, ja to i napišem. Ne sviđa mi se što neki igrači nisu ukonjeni iz ekipe. Ne sviđa mi se što olako trošimo trenere. Sa druge strane ne sviđa mi se ni to što nakon dvije tekme navijači imaju kritike za trenera, koji nije uspio porazgovarati sa svim igračima. Dakle ne sviđa mi se što idemo iz krajnosti u krajnost. I uprava, i sportski segment, i ekipa a i navijači. Ja nemam problem da svako napiše svoje mišljenje, naravno kulturno finu ljudski bez vrijeđanja, ma čak mi ne mora niti argumente iznijeti, nije obavezan.. Zbog toga takođe smatram da i ja mogu isto to napisati a da me se ne proziva da sam tu po nekom zadatku. Ima ovdje članova po zadatku, a što više čitam, sve više ih vidim, i lako ih je prepoznati, naravno govorim za ove koji bi se vraćali par godina unazad kada je Grbavicom odjekivao hit "uzmi Šemsko koliko ti drago" . One kojima je normalno da Amar i Edis sjede zajedno i gledaju tekmu Želje, iako se zna ko igra sa kim iduće kolo.
Izvinite, ali meni to nije normalno. Tako Željovci ne rade, bar ovi koji smatramo legendama. Eto to je moje mišljenje. Pa sad razapinjite govorite da sam plaćenik, zastupnik, ili šta već...baš me zaboli...