Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 31, 2017 3:29 pm

Plava Porodica je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:24 pm
Ovdje je jedino objašnjene da mi nemamo banke u džepu..
Imamo ali izgleda da je infrastruktura i transparentno poslovanje prioritet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Amidza
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:27 pm

Zasto spinujes sa jebenim violinom, kakva kampanja, kakav negativan PR protiv Zelje? Svaka kritika se docekuje na takav nacin. Treba da sutim
o jer vjerovatno dovodimo Kajkuta, lika koji ima 33 godine i koji je bio na klupi Zrinjskog prosle sezone, najboljeg napadaca u ligi si prodao i na njegovo mjesto si doveo Kajkuta, bravo, vau, potez za pohvalu, bravo Cenane, nastavi da nas i dalje jebes. Fali nam i desni bek, centralni veznjak, u timu 2 krila imamo, treci je povrijednjen na duze vrijeme, u ekipi imamo samo 3 stopera, ali sve je super, ne talasaj samo, ako kritikujem i ukazujem na neke stvari koje se rade pogresno ,neprijatelj sam kluba..
Sam si sebi dao odgovore na pitanja.

Ove sto su ovdje po zadatku treba banovat. Sta se ceka? Nije ovo PR sluzba FK Zeljeznicar nego internet forum njegovih navijaca.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

sastrane

pon jul 31, 2017 3:31 pm

Sta ako i dodje, dobar je Kajkut. Za Stevu je Drogba nek prica kos ta hoce. Sa koliko je ono Alen Mesanovic doso kod nas, sa 34 godine i naigro se fino. Zabio vaznih golova. Nemamo vremena i mogucnosti trenutno da biramo, moze nam pomoci Kajkutovo iskustvo.

rodrigo87
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:32 pm

rodrigo87 je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:23 pm
Gdje pise da je Kajkut nas? Ozbiljno pitam jer nisam upratio.

Model1964

pon jul 31, 2017 3:33 pm

Amidza je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:27 pm

Zasto spinujes sa jebenim violinom, kakva kampanja, kakav negativan PR protiv Zelje? Svaka kritika se docekuje na takav nacin. Treba da sutim
o jer vjerovatno dovodimo Kajkuta, lika koji ima 33 godine i koji je bio na klupi Zrinjskog prosle sezone, najboljeg napadaca u ligi si prodao i na njegovo mjesto si doveo Kajkuta, bravo, vau, potez za pohvalu, bravo Cenane, nastavi da nas i dalje jebes. Fali nam i desni bek, centralni veznjak, u timu 2 krila imamo, treci je povrijednjen na duze vrijeme, u ekipi imamo samo 3 stopera, ali sve je super, ne talasaj samo, ako kritikujem i ukazujem na neke stvari koje se rade pogresno ,neprijatelj sam kluba..
Sam si sebi dao odgovore na pitanja.

Ove sto su ovdje po zadatku treba banovat. Sta se ceka? Nije ovo PR sluzba FK Zeljeznicar nego internet forum njegovih navijaca.
Nije covjek mislio na nas dio foruma vec na medije opcenito.
Kakvo crno banovanje? Demokracija djeco! Sva prava ima da pise kao i vi.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:35 pm

rodrigo87 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Kod Sinana. Sinan prema svojim saznanjima zna da smo se dog. s njim.

Nadam se da grijesi. Nadam se.

Mada, ako Kajkut ne dodje vjerovatno nece niko drugi. E Boze, nek je na hajr.

rodrigo87
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:35 pm
rodrigo87 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
Kod Sinana. Sinan prema svojim saznanjima zna da smo se dog. s njim.

Nadam se da grijesi. Nadam se.

Mada, ako Kajkut ne dodje vjerovatno nece niko drugi. E Boze, nek je na hajr.
A Sinan jutros napisa da Baja nece u Udine nego u Fener. Je li neko u to povjerovao? Nije.
Znaci da on nije relevatna osoba da bilo sta kaze. Mogu i ja napraviti portal i napisati 80 objava, tri cu ubosti.

Rambo_Amadeus
Kontakt:

Ako ništa vratite Mujagica nesposobnjakovici.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Amidza
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:38 pm

@Model

Vjerujem da je Brko mislio na ove koji na svaku upucenu konstruktivnu kritiku odgovaraju sa "eto nek vam se Violina vrati" i slicnim doskocicama. Neka me demantuje ako nije.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Plava Porodica
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:40 pm

Model1964 je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:26 pm
Ko je to objasnio?
Onaj lazov?
Prestani na vrijeme
Nisam pratio temu i ne znam šta želiš ovim reći.
Meni jedino to pada na pamet, dali smo maksimum sebe u infrastrukturu, dok kadar trpi.
Sutra 1.august a jedino ime koje se spominje nakon Krstanovića i Gotala je Kajkut. Ili ne znamo za boljeg ili jednostavno traže onoliko koliko mi ne možemo dati.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sergejevic

Nadam se da je istina za Kajkuta. Bolje bilo kakav napadac nego izmisljanje pozicija. Sasa je pravi igrac i moze napraviti razliku u nekim utakmicama. Sigurno neko ima statistiku u nasoj ligi, dao je dosta golova i uvijek igrao dobro.
Nikolic, Kajkut, Beganovic i Zajmovic vise nego dobre opcije u napadu.
Sada naci jos zadnjeg veznog i mozda krilo neko jer nema Crnova.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:43 pm

Kraj je prelaznog roka a ja ne želim da ulazimo opet u greške i da dovodimo igrače zato što moramo. Mi ćemo dovesti igrača koji će nam pomoći i već smo u pregovorima i pokušaćemo što prije to završiti

Fino ti to Adzeme pricas. Valjda i bude kako kazes.

Rekao je jos i da ce Kemo ostati u prvom sastavu, jer on stoji iza njeg i to je to.
Bravo za ovaj potez.

Evo ako je kome promaklo:
http://ba.n1info.com/a177278/Sport-Klub ... oramo.html

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:44 pm

sergejevic je napisao/la:
Nadam se da je istina za Kajkuta. Bolje bilo kakav napadac nego izmisljanje pozicija. Sasa je pravi igrac i moze napraviti razliku u nekim utakmicama. Sigurno neko ima statistiku u nasoj ligi, dao je dosta golova i uvijek igrao dobro.
I onda na zimu opet treba bager igraca, a tad ce bacat onu pricu zimi je tesko naci kvalitetnog igraca bez ugovora
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

Model1964

Amidza je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:38 pm
@Model

Vjerujem da je Brko mislio na ove koji na svaku upucenu konstruktivnu kritiku odgovaraju sa "eto nek vam se Violina vrati" i slicnim doskocicama. Neka me demantuje ako nije.
Jedno je misliti jedno kenjat
Veterav1965 pise dobre postove i ko pazljivo cita sve mu je jasno.
Ja sam medu prvim skako ko mecka i kritikovao, trazio odgpvore dok je Brkoo "kupovao" Vesovica pa niko nije trazio ban.
Ako imamo dokazame neprijatelje nije potrebno da se jos mi koljemo
Procitaj moj kilometarski post od juce.

Ajzea
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:47 pm

Rambo_Amadeus je napisao/la:
Ako ništa vratite Mujagica nesposobnjakovici.
Mujagic nije zelio produziti, nije imao vremena za cuclanje kabla po citav dan.
Potpisao predugovor sa Argelinijem.

Model1964

pon jul 31, 2017 3:48 pm

Model1964 je napisao/la:
pon jul 31, 2017 3:26 pm
Ko je to objasnio?
Onaj lazov?
Prestani na vrijeme
Nisam pratio temu i ne znam šta želiš ovim reći.
Meni jedino to pada na pamet, dali smo maksimum sebe u infrastrukturu, dok kadar trpi.
Sutra 1.august a jedino ime koje se spominje nakon Krstanovića i Gotala je Kajkut. Ili ne znamo za boljeg ili jednostavno traže onoliko koliko mi ne možemo dati.
Sada si sve objasnio bez tvrdnji. Iznjeo si svoje misljenje. U prijasnjem postu si tvrdio da je neko objasnio da nema para.
Jos jednom te pitam ko je objasnio?

sergejevic

I onda na zimu opet treba bager igraca, a tad ce bacat onu pricu zimi je tesko naci kvalitetnog igraca bez ugovora
Pa svi tako rade. Nadji koliko igraca dovedu Zrinjski i pitari. Sve je to u pet deka.
Svaki trener ima neke svoje zelje i moras mu ispunjavati. Ukoliko Adzem zeli Kajkuta do njega je. On ce odgovarati za rezultate.
Ne valja Petrovic brani se, kada pokusas novom treneru dovesti igraca ne valja ni to.
Sta onda valja?

Rambo_Amadeus
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:55 pm

Pa svi tako rade. Nadji koliko igraca dovedu Zrinjski i pitari. Sve je to u pet deka.
Svaki trener ima neke svoje zelje i moras mu ispunjavati. Ukoliko Adzem zeli Kajkuta do njega je. On ce odgovarati za rezultate.
Ne valja Petrovic brani se, kada pokusas novom treneru dovesti igraca ne valja ni to.
Sta onda valja?
Odmah mi kroz glavu prolazi ono pravdanje transfera na skupštini gdje se prikazivalo koliko su igraca doveli Zrinjski, Sarajevo, Siroki pa onda kao ispadne eto nismo nista gori od njih. Sta su to oni napravili zadnjih 5 godina pa da se ravnamo prema njima? I Svabo kaze ljudi u regionu su skontali kako se treba radit', a mi eto necemo ni da prepisemo.
Hocemo l' ikad moc' planirat da dovedemo nekog igraca i da on odigra barem 2 sezone (ali ne zato sto ga niko drugi nece) a ne ovako da svaki prelazni rok zadnje dane dovodimo otpad samo do iduceg, i tako dalje u beskonacnost.

Reha1921
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:57 pm

Kakva je ubleha ovaj Cenan znas da Lendric ide i nisu u stanju pola godine naci zamjenu i na kraju ovog bogalja dovodi Kajkut i Stevo stariji od citave Krupe samo jos Spalevic fali da popravi prosjek godina odlazi Cenane sjeme ti se zatrlo.

damirfile
Kontakt:

pon jul 31, 2017 3:58 pm

Kad vec ne mozemo boljeg dovessti a napadac na TREBA bolji je kajkut 4x od beganovica.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava