Imamo ali izgleda da je infrastruktura i transparentno poslovanje prioritet.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:24 pmOvdje je jedino objašnjene da mi nemamo banke u džepu..
Imamo ali izgleda da je infrastruktura i transparentno poslovanje prioritet.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:24 pmOvdje je jedino objašnjene da mi nemamo banke u džepu..
Sam si sebi dao odgovore na pitanja.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:27 pm
Zasto spinujes sa jebenim violinom, kakva kampanja, kakav negativan PR protiv Zelje? Svaka kritika se docekuje na takav nacin. Treba da sutimo jer vjerovatno dovodimo Kajkuta, lika koji ima 33 godine i koji je bio na klupi Zrinjskog prosle sezone, najboljeg napadaca u ligi si prodao i na njegovo mjesto si doveo Kajkuta, bravo, vau, potez za pohvalu, bravo Cenane, nastavi da nas i dalje jebes. Fali nam i desni bek, centralni veznjak, u timu 2 krila imamo, treci je povrijednjen na duze vrijeme, u ekipi imamo samo 3 stopera, ali sve je super, ne talasaj samo, ako kritikujem i ukazujem na neke stvari koje se rade pogresno ,neprijatelj sam kluba..
Nije covjek mislio na nas dio foruma vec na medije opcenito.Amidza je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:29 pmSam si sebi dao odgovore na pitanja.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:27 pm
Zasto spinujes sa jebenim violinom, kakva kampanja, kakav negativan PR protiv Zelje? Svaka kritika se docekuje na takav nacin. Treba da sutimo jer vjerovatno dovodimo Kajkuta, lika koji ima 33 godine i koji je bio na klupi Zrinjskog prosle sezone, najboljeg napadaca u ligi si prodao i na njegovo mjesto si doveo Kajkuta, bravo, vau, potez za pohvalu, bravo Cenane, nastavi da nas i dalje jebes. Fali nam i desni bek, centralni veznjak, u timu 2 krila imamo, treci je povrijednjen na duze vrijeme, u ekipi imamo samo 3 stopera, ali sve je super, ne talasaj samo, ako kritikujem i ukazujem na neke stvari koje se rade pogresno ,neprijatelj sam kluba..
Ove sto su ovdje po zadatku treba banovat. Sta se ceka? Nije ovo PR sluzba FK Zeljeznicar nego internet forum njegovih navijaca.
Kod Sinana. Sinan prema svojim saznanjima zna da smo se dog. s njim.
A Sinan jutros napisa da Baja nece u Udine nego u Fener. Je li neko u to povjerovao? Nije.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:35 pmKod Sinana. Sinan prema svojim saznanjima zna da smo se dog. s njim.
Nadam se da grijesi. Nadam se.
Mada, ako Kajkut ne dodje vjerovatno nece niko drugi. E Boze, nek je na hajr.
Nisam pratio temu i ne znam šta želiš ovim reći.Model1964 je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:26 pmKo je to objasnio?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:24 pmOvdje je jedino objašnjene da mi nemamo banke u džepu..
Onaj lazov?
Prestani na vrijeme
I onda na zimu opet treba bager igraca, a tad ce bacat onu pricu zimi je tesko naci kvalitetnog igraca bez ugovorasergejevic je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:40 pmNadam se da je istina za Kajkuta. Bolje bilo kakav napadac nego izmisljanje pozicija. Sasa je pravi igrac i moze napraviti razliku u nekim utakmicama. Sigurno neko ima statistiku u nasoj ligi, dao je dosta golova i uvijek igrao dobro.
Nikolic, Kajkut, Beganovic i Zajmovic vise nego dobre opcije u napadu.
Sada naci jos zadnjeg veznog i mozda krilo neko jer nema Crnova.
Jedno je misliti jedno kenjat
Mujagic nije zelio produziti, nije imao vremena za cuclanje kabla po citav dan.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:37 pmAko ništa vratite Mujagica nesposobnjakovici.
Sada si sve objasnio bez tvrdnji. Iznjeo si svoje misljenje. U prijasnjem postu si tvrdio da je neko objasnio da nema para.Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:40 pmNisam pratio temu i ne znam šta želiš ovim reći.Model1964 je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:26 pmKo je to objasnio?Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:24 pmOvdje je jedino objašnjene da mi nemamo banke u džepu..
Onaj lazov?
Prestani na vrijeme
Meni jedino to pada na pamet, dali smo maksimum sebe u infrastrukturu, dok kadar trpi.
Sutra 1.august a jedino ime koje se spominje nakon Krstanovića i Gotala je Kajkut. Ili ne znamo za boljeg ili jednostavno traže onoliko koliko mi ne možemo dati.
Pa svi tako rade. Nadji koliko igraca dovedu Zrinjski i pitari. Sve je to u pet deka.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:44 pmI onda na zimu opet treba bager igraca, a tad ce bacat onu pricu zimi je tesko naci kvalitetnog igraca bez ugovorasergejevic je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:40 pmNadam se da je istina za Kajkuta. Bolje bilo kakav napadac nego izmisljanje pozicija. Sasa je pravi igrac i moze napraviti razliku u nekim utakmicama. Sigurno neko ima statistiku u nasoj ligi, dao je dosta golova i uvijek igrao dobro.
Odmah mi kroz glavu prolazi ono pravdanje transfera na skupštini gdje se prikazivalo koliko su igraca doveli Zrinjski, Sarajevo, Siroki pa onda kao ispadne eto nismo nista gori od njih. Sta su to oni napravili zadnjih 5 godina pa da se ravnamo prema njima? I Svabo kaze ljudi u regionu su skontali kako se treba radit', a mi eto necemo ni da prepisemo.sergejevic je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:48 pmPa svi tako rade. Nadji koliko igraca dovedu Zrinjski i pitari. Sve je to u pet deka.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:44 pmI onda na zimu opet treba bager igraca, a tad ce bacat onu pricu zimi je tesko naci kvalitetnog igraca bez ugovorasergejevic je napisao/la: ↑pon jul 31, 2017 3:40 pmNadam se da je istina za Kajkuta. Bolje bilo kakav napadac nego izmisljanje pozicija. Sasa je pravi igrac i moze napraviti razliku u nekim utakmicama. Sigurno neko ima statistiku u nasoj ligi, dao je dosta golova i uvijek igrao dobro.
Svaki trener ima neke svoje zelje i moras mu ispunjavati. Ukoliko Adzem zeli Kajkuta do njega je. On ce odgovarati za rezultate.
Ne valja Petrovic brani se, kada pokusas novom treneru dovesti igraca ne valja ni to.
Sta onda valja?