HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAReha1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:00 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=938oAwfgZs8 HAHHAHAAH

HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAReha1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:00 pmhttps://www.youtube.com/watch?v=938oAwfgZs8 HAHHAHAAH
zubanovic89 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:11 pmStevo Nikolic ima da zabije 20 golova ove sezone pocevi sa AIKom na Grbavici u 95toj minuti iz offside-a kojem je prehodio nepostojeci faul. Poslije toga nastaje delirijum ko kad smo ga zabili Ferncvarosu ljudi po vilsonovom skakali u miljacku od srece. Eto toliko. Grob vas **** negativni
BOGzubanovic89 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:11 pmStevo Nikolic ima da zabije 20 golova ove sezone pocevi sa AIKom na Grbavici u 95toj minuti iz offside-a kojem je prehodio nepostojeci faul. Poslije toga nastaje delirijum ko kad smo ga zabili Ferncvarosu ljudi po vilsonovom skakali u miljacku od srece. Eto toliko. Grob vas **** negativni
Jbg, tesko ga je onda ocekivat od pocetka na Grbavici kontra AIK-a. Ne vjerujem da ce uskocit tako brzo.
Zenit, Bilbao, Galata, Fener, Sparta Prag, Milan, PSV, Braga, Gent, PAOK, Krasnodar, Bordo, Everton, Marseille, Dinamo, Maccabi, Freiburg, Astra, Austria Beč, Midtjylland, Panathinaikos, Maritimo, Sion, Hajduk, Dinamo Minsk, Lech, Apollon, HJK, Mlada Boleslavdjoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:35 pmKoga bi mogli dobiti u trecem slucajno ako prodjemo?![]()
Dinamo Zagrebdjoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:35 pmKoga bi mogli dobiti u trecem slucajno ako prodjemo?![]()
To stoji i jeste plus, ali ipak ne znam da li je realno ocekivat da igra od prve kad tek dodje u novi ekipu i odradi jedva nekoliko treninga. Mada nam lijevi bek treba ko hljeb. Vidjecemo. Ako se on dobro pokaze na toj strani, to nam je samo po sebi veliko pojacanje, da ne moraju drugi krpit tu poziciju stalno.
LARS1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:38 pmZenit, Bilbao, Galata, Fener, Sparta Prag, Milan, PSV, Braga, Gent, PAOK, Krasnodar, Bordo, Everton, Marseille, Dinamo, Maccabi, Freiburg, Astra, Austria Beč, Midtjylland, Panathinaikos, Maritimo, Sion, Hajduk, Dinamo Minsk, Lech, Apollon, HJK, Mlada Boleslavdjoxxx1921 je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 4:35 pmKoga bi mogli dobiti u trecem slucajno ako prodjemo?![]()
I ova a i prethodna analiza, kapa dole. Bravo majstore.vrbanjusa je napisao/la:ponosannavas je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 3:12 pmHvala drug. Evo ja još čekam da mi neko od ovih što kažu ne valja igra objasne šta to ne valja argumentovano. Ne znaju razliku između igre i taktike. Taktika ti određuje hoće li igra na oko izgledati lijepa ili neće. Ti taktikom pokušavaš istaći svoje vrline i sakriti nedostatke, te iskoristiti protivnikove mane i onesposobiti mu vrline. SInoć npr slušam Jusufbegovića kad kaže da su igrači Sarajeva pravili glupe faulove i davali protivniku šansu da dadne gol na jedini način na koji su mogli tj iz prekida. ZNači Sarajevo opucalo 36 puta po golu što znači da je igralo lijepo jel tako? Ali taktika zakazala. Taktička priprema igrača. BUki je recimo u pravu kada kaže da smo stajali daleko od igrača, ali možda je to svjesno bilo. Možda Slavko misli da fizički jači i bržim igračima Zeba ne može igrati blizu i visiti im nad glavom. Siniša je to npr radio on je uvijek bio na lopti. Što to ne istaknu vrli taktičar. Slavko je rekao isto tako na presu poslije tekme ovdje da je tražio da se igra više po zemlji, ali mogu li to igrači sprovesti? Znači taktika je da si sa loptom toliko koliko ti je dovoljno da sakriješ mane i istakneš vrline.boju dao si nebu... je napisao/la: ↑pet jul 07, 2017 1:55 pmTvoje postove i analize citam sa uzivanjem![]()
DOk ima rezultata čovjek je tu i treba da ima podršku svih Željovca. I ja mislim da je Amar bolji trener, ali ljudi dragi sad je tu Slavko i treba da ima podršku svih. Kad ne bude rezultata čovjek će vjerovatno i sam dati stavku jer mi djeluje kao neko ko je odgovoran. AKo ne dadne on dat će mu uprava. Šta znači igrati lijepo? Mi smo sinoć igrali tekmu za pola milioina maraka, kakva ba ljepota i kurci palci. I to u lošoj atmosferi koja nas već mjesec prati.
LJudi naštrebaju knjigu za ispit, sve znaju i dođu na ispit i zbog grča kehnu, a ovdje bi neki gurnuli Žeru od starta prvi put u tekmi za pola miliona. Nemojte me zajebavat.
I kažu ne smije Slavko Zebu ostaviti na klupi a evo već ga pet tekmi zaredom izbacuje u 70-oj minuti u prosjeku. I još nešto. Možda je Slavko sa njim jaran, ali taj Zeba nikad nije igrao sa više želje. Amar mu je ko biva bio autoritet, ali je zato Zeba hodao po terenu i jebavao ga malo malo kad je mogao i htio. Jest pošalje ga Amar na klupu, ali evo i Slavko je Bekriju poslao. Posalo ih prije toga još koliko hoćete i Jahić ašupka i Uglješu pa se evo Ugi probudi. Skontao frajer. Psihologija je čudo.![]()
![]()
Svaka čast na viđenom i napisanom. Iako će većina "stručnjaka" tvoj post preskočiti i truniti dalje o "nikakvoj igri" (a niko nije rekao da blistamo, čak šta više).
Ponavljati post na svakoj stranici...
Iskreno mislim da moze...