Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 4:10 pm

Reha1921 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 4:00 pm
https://www.youtube.com/watch?v=938oAwfgZs8 HAHHAHAAH
HHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

zubanovic89
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:11 pm

Stevo Nikolic ima da zabije 20 golova ove sezone pocevi sa AIKom na Grbavici u 95toj minuti iz offside-a kojem je prehodio nepostojeci faul. Poslije toga nastaje delirijum ko kad smo ga zabili Ferncvarosu ljudi po vilsonovom skakali u miljacku od srece. Eto toliko. Grob vas **** negativni

azbaha
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:17 pm

zubanovic89 je napisao/la:
Stevo Nikolic ima da zabije 20 golova ove sezone pocevi sa AIKom na Grbavici u 95toj minuti iz offside-a kojem je prehodio nepostojeci faul. Poslije toga nastaje delirijum ko kad smo ga zabili Ferncvarosu ljudi po vilsonovom skakali u miljacku od srece. Eto toliko. Grob vas **** negativni
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Vrag

pet jul 07, 2017 4:19 pm

Neka Zec igra napadaca. Ako ce Projic moci igrati protiv AIK. Stanicu ionako bolje lezi desna strana

Amidza
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:20 pm

Gdje je uopste Projic vise? Kad dolazi?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Reha1921
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:22 pm

Amidza je napisao/la:
U Ponedeljak tako pise bar SS

djoxxx1921
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:24 pm

zubanovic89 je napisao/la:
BOG :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

Amidza
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:27 pm

Reha1921 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 4:22 pm
Amidza je napisao/la:
U Ponedeljak tako pise bar SS
Jbg, tesko ga je onda ocekivat od pocetka na Grbavici kontra AIK-a. Ne vjerujem da ce uskocit tako brzo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Jaozinho22

pet jul 07, 2017 4:28 pm

U nedjelju bi Projić trebao doći u ponedjeljak ljekarski i eventualni potpis.
Zadnja izmjena: Jaozinho22, dana/u pet jul 07, 2017 4:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:30 pm

Projić je već odradio dobar dio priprema sa Napredkom, igrao je i par pripremnih mečeva jedino ako se nije opustio ovih par dana, ne vjerujem da može propasti toliko :D

djoxxx1921
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:35 pm

Koga bi mogli dobiti u trecem slucajno ako prodjemo? :D

kikirikikospice
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:38 pm

Jao zamislite spice na punoj grbavici SP yebe GS

LARSSON
Kontakt:

djoxxx1921 je napisao/la:
Zenit, Bilbao, Galata, Fener, Sparta Prag, Milan, PSV, Braga, Gent, PAOK, Krasnodar, Bordo, Everton, Marseille, Dinamo, Maccabi, Freiburg, Astra, Austria Beč, Midtjylland, Panathinaikos, Maritimo, Sion, Hajduk, Dinamo Minsk, Lech, Apollon, HJK, Mlada Boleslav

Dr. Adzem
Kontakt:

Dinamo Zagreb
Cuva Bog Zelju svog!

Amidza
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:39 pm

LARS1921 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 4:30 pm
Projić je već odradio dobar dio priprema sa Napredkom, igrao je i par pripremnih mečeva jedino ako se nije opustio ovih par dana, ne vjerujem da može propasti toliko :D
To stoji i jeste plus, ali ipak ne znam da li je realno ocekivat da igra od prve kad tek dodje u novi ekipu i odradi jedva nekoliko treninga. Mada nam lijevi bek treba ko hljeb. Vidjecemo. Ako se on dobro pokaze na toj strani, to nam je samo po sebi veliko pojacanje, da ne moraju drugi krpit tu poziciju stalno.

Amidza
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:39 pm

LARS1921 je napisao/la:
Zenit, Bilbao, Galata, Fener, Sparta Prag, Milan, PSV, Braga, Gent, PAOK, Krasnodar, Bordo, Everton, Marseille, Dinamo, Maccabi, Freiburg, Astra, Austria Beč, Midtjylland, Panathinaikos, Maritimo, Sion, Hajduk, Dinamo Minsk, Lech, Apollon, HJK, Mlada Boleslav
:zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:42 pm

vrbanjusa je napisao/la:
ponosannavas je napisao/la:
pet jul 07, 2017 3:12 pm
boju dao si nebu... je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:55 pm
Tvoje postove i analize citam sa uzivanjem :palacgore:
Hvala drug. Evo ja još čekam da mi neko od ovih što kažu ne valja igra objasne šta to ne valja argumentovano. Ne znaju razliku između igre i taktike. Taktika ti određuje hoće li igra na oko izgledati lijepa ili neće. Ti taktikom pokušavaš istaći svoje vrline i sakriti nedostatke, te iskoristiti protivnikove mane i onesposobiti mu vrline. SInoć npr slušam Jusufbegovića kad kaže da su igrači Sarajeva pravili glupe faulove i davali protivniku šansu da dadne gol na jedini način na koji su mogli tj iz prekida. ZNači Sarajevo opucalo 36 puta po golu što znači da je igralo lijepo jel tako? Ali taktika zakazala. Taktička priprema igrača. BUki je recimo u pravu kada kaže da smo stajali daleko od igrača, ali možda je to svjesno bilo. Možda Slavko misli da fizički jači i bržim igračima Zeba ne može igrati blizu i visiti im nad glavom. Siniša je to npr radio on je uvijek bio na lopti. Što to ne istaknu vrli taktičar. Slavko je rekao isto tako na presu poslije tekme ovdje da je tražio da se igra više po zemlji, ali mogu li to igrači sprovesti? Znači taktika je da si sa loptom toliko koliko ti je dovoljno da sakriješ mane i istakneš vrline.

DOk ima rezultata čovjek je tu i treba da ima podršku svih Željovca. I ja mislim da je Amar bolji trener, ali ljudi dragi sad je tu Slavko i treba da ima podršku svih. Kad ne bude rezultata čovjek će vjerovatno i sam dati stavku jer mi djeluje kao neko ko je odgovoran. AKo ne dadne on dat će mu uprava. Šta znači igrati lijepo? Mi smo sinoć igrali tekmu za pola milioina maraka, kakva ba ljepota i kurci palci. I to u lošoj atmosferi koja nas već mjesec prati.
LJudi naštrebaju knjigu za ispit, sve znaju i dođu na ispit i zbog grča kehnu, a ovdje bi neki gurnuli Žeru od starta prvi put u tekmi za pola miliona. Nemojte me zajebavat.

I kažu ne smije Slavko Zebu ostaviti na klupi a evo već ga pet tekmi zaredom izbacuje u 70-oj minuti u prosjeku. I još nešto. Možda je Slavko sa njim jaran, ali taj Zeba nikad nije igrao sa više želje. Amar mu je ko biva bio autoritet, ali je zato Zeba hodao po terenu i jebavao ga malo malo kad je mogao i htio. Jest pošalje ga Amar na klupu, ali evo i Slavko je Bekriju poslao. Posalo ih prije toga još koliko hoćete i Jahić ašupka i Uglješu pa se evo Ugi probudi. Skontao frajer. Psihologija je čudo.
:klanjase2: :klanjase2:
Svaka čast na viđenom i napisanom. Iako će većina "stručnjaka" tvoj post preskočiti i truniti dalje o "nikakvoj igri" (a niko nije rekao da blistamo, čak šta više).
Ponavljati post na svakoj stranici...
I ova a i prethodna analiza, kapa dole. Bravo majstore.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Elegant
Kontakt:

pet jul 07, 2017 4:57 pm

Malo sam gledao po netu po ptianju navijaca AIK-a nisu bas cvjecke kao drzava im. :D

Ne ocekujem neko jako gostovanje nasih ka npr. u mađarskoj jer je poskupo za nase standarde.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

djoxxx1921
Kontakt:

pet jul 07, 2017 5:03 pm

Ou Boga mi bilo bi zestoko.. Mi kakvi smo baksuzi dobili bi Krasnodara, Maccabi ili Lech

kb80
Kontakt:

pet jul 07, 2017 5:05 pm

Brkoo je napisao/la:
pet jul 07, 2017 3:53 pm
kb80 je napisao/la:
pet jul 07, 2017 3:49 pm
Stevo napadac br.1, a Zajmovic, odnosno Zec br.2 ...
Ne bih nikoga dovodio vise u napadu ...
Stvarno mislis da se bez dolaska nekog napadaca koji ima priblizan kvalitet kao Lendric moze osvojiti titula?
Iskreno mislim da moze...
imas brzog ali ne tako pametnog Zeca na krilu koji moze mjenjati Stevu poslije 70-te, imas Zakarica koji nije tako brz kao Zec, ali cini mi se pametniji, a Stevo je kvalitetan igrac koji zna, kojem bi trebalo dati nekoliko vezanih utakmica, pa onda da se javljamo ...
Slazem se da je Ivan u ovom trenutku brzi igrac i zbog toga malo bolji, ali samo to
Jbg to je moje misljenje i volio bih da ti nisi u pravu i da sa Stevom osvojimo ovu ligu, jer se moze malo prilagoditi igra (svejedno mi je na kraju ko ce biti u napadu :)) , ali da je osvojimo :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava