Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

hardwell
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 07, 2017 1:44 pm

Ma prvi sam kritikovao Slavka Petrovića, ali ono sinoć je bilo korektno, jako dobra utakmica i da igrači nisu bili nonšalantni onoliko rezultat bi bio 4:1.
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

sergejevic

pet jul 07, 2017 1:45 pm

Meni je to smijesno, ali eto. Bekric nije igrao cijelu sezonu i najvaznije tri utakmice od prve minute. Ono smijesno bas. Ko moze biti kriv ako se igraci ne zalazu na terenu? Svugdje je trener, a kod nas Buki i Baho.
Sta kad se opet to ponovi kad nam bude najvise znacilo ?

BabOsim
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:47 pm

Ovi bijeli dresovi izgledaju moćno na slikama u pm. Još da imamo generalnog kako bi to izgledalo au au

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sergejevic je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:45 pm
Meni je to smijesno, ali eto. Bekric nije igrao cijelu sezonu i najvaznije tri utakmice od prve minute. Ono smijesno bas. Ko moze biti kriv ako se igraci ne zalazu na terenu? Svugdje je trener, a kod nas Buki i Baho.
Sta kad se opet to ponovi kad nam bude najvise znacilo ?
Jebi ga drug i ti ode malo predaleko...malo je i do trenera ali sta moze Slavko ako imas par strucnjaka u ekipi koji trening odrade vrhunski ali na tekmi nece kile.

Haj da zavrsimo ovu raspravu kvarimo sebi dan bezveze.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

LARSSON
Kontakt:

Ako se igrači ne zalažu mogu samo oni biti krivi, ne trči trener za njih

sergejevic

pet jul 07, 2017 1:51 pm

LARS1921 je napisao/la:
Mogu se oni kurcu ne zalagat na zapadu.

flux
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:52 pm

Ovdje je nekad zaista nevjerovatno.. Kada se pobijedi Slavko majator, bog, njemacka skola, a kada se izgubi joj igraca, bojkotuju, veze nemaju, ne trce itd. Cudno

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:52 pm

sergejevic je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:51 pm
LARS1921 je napisao/la:
Mogu se oni kurcu ne zalagat na zapadu.
Pa zato ih Slavko sada izbacio skroz...neka se kurce negdje drugo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

sergejevic

pet jul 07, 2017 1:54 pm

Ako ih je izbacio onda super. Vidjecemo sada kako ce sve to izgledati bez truhlih jabuka.

boju dao si nebu...
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:55 pm

ponosannavas je napisao/la:
pet jul 07, 2017 11:52 am

@model vjeruj mi da i mediji i javno mijenje, kao i mišljenja pojedinca stvaraju mišljenje drugim. Nesvjesno, neko ko puno ne razmišlja i ko ne analizira (što sam nekoliko puta ovdje podcrtavao kako ljudi daju komantare bez analize detlajnije) stvara mišljenje na osnovu par informacija koje se vrte najčešće. Vjeruj mi u živoj raspravi vrlo često i na tribinama promijenim mišljenje pojedinaca koji su tu pored mene se zatekli igrom slučaja.

Evo da počnem ja sa argumentacijom. čini mi se da je @shzna tražio to. Jako je bitna psihologija. Ja mislim da je Slavko veliki mangup (ako je to svjesno radio što ne znamo) a evo i zašto. Kad pogledamo atmosfeu oko kluba u zadnjih godinu i količinu šupka tipa Bukija sinoć moramo priznati da je od starta imao SLavko jako puno opstrukcija. Prebroio je i Jahića, navukao Bekrija da pokaže da je glupson i da mu namjere nisu čiste. Žeru malog natjerao da radi ozbiljno (nadam se), a istovremno postigao rezultat koji je tražen od njega. To su činjenice. U tako lošoj atmosferi dočekao je evropske tekme i vi mislite da je loša taktika krenuti oprezno. Mislite da bi prošli da smo nagrnuli. Pa na igračima se cijelo vrijeme vidi grč. Tek smo kod 2:1 počeli igrati od noge do noge. MOralo se dobiti na samopouzdanju. Druga stvar mi jednostavno nemamo ekipu koja može napasti proti viole brže i jače (mislim fizički ekipe), a i Zeta je ta. Što ne možemo? Imamo jaku sporu vezu prije svega Zebu koji se ne može na vrijeme vratiti niti zadržati loptu kad ga ganjaju brži igrači. Ovima iz Zete je pravio s vremena na vrijeme problem zbog iskustva ali opet ne može da to privede kraju što ispalnira u glavi jer je spor. Prestao se igrati taj fudbal gdje on bud eglavni igrač. TO nam treba još samo u našoj ligi protiv 3-4 ekipe i protiv još toliko zadnjih 30 min kad on svjež uđe. Kad uzmemo da je jedini brži igrač Radinović malo lud bio da je imao problem sa njim u prvenstvu i da Blagoja upada u psihičke rupe dobijemo rezultat da nikako drugačije nego oprezno ne možemo igrati. Tranzicije dobre nemamo priej svega opet zbog Zebe, ali i zbog Lendre. Nijedan ne može zadržati loptu. Baja je recimo znao zadržati loptu toliko dugo da je čak i Kokot mogao stići u polukontru. Mora biti neko ko će je zadržati par sekundi da pristignu ostali koji su u defanzivi tj krila i još jedan veznjak. Zbog opreznosti koja je uslovljena gore navedenim stvarima (prije svega atmosferom i sporinom) Slavko mislim da neda puno tim veznjacima ni da idu naprijed nego igra sigurnije, jer bi jedna greška mogla napraviti još goru atmosferu. Nama realno ljudi nisu prišli golu sem kad su naši igrači katastrofalno pogriješili. Proolasko u drugo pretkolo taj će se grč smanjiti. Vidjeli smo i kad NIkolić uđe da igramo ljepše, jer čovjek zadrži loptu. Mislim da u prvenstvu lakše tekme trebamo igrati 4-1-4-1 amalo teže u istoj ovoj formaciji. Tek kad se struktura igrača promijeni, a već to ide u lijepom pravcu, moći ćemo reći kakva je Slavkina ifanzivna taktika. i zna li postaviti lijepu igru koju vi zagovarate. Sa ovi igračima izvalači rezultate i ciljeve na ovaj način, a i to je taktika zar ne?
Nije taktika samo lijepa igra. Taktika je i kad igraš bez posjeda, ako ti je to cilj. Pa mi protiv Ferenca gore se nismo sastavili sa loptom. Isto i protiv Standarda provo poluvijrme pa svi pričaju o Odinoj velikoj taktici a on je i imao igrače da drže duže loptu, ali i teže protivnike i brže samim tim, pa je morao opet malo defanzivnije postaviti igru. Ali imao je atmosferu koja je bila odlična. Niko mu nebi zamjerio i da je ispao od Ferenca sa tri razlike. Eto toliko od mene.
Tvoje postove i analize citam sa uzivanjem :palacgore:
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

psihopata
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:56 pm

onda slavko treba da kaze javno ko su zabusanti od igraca koji su prodali titulu i garantujem da bi se ti igraci sami ispalili iz kluba i raskinuli ugovore na svoju stetu prije nego sto bi mirno gradom hodali,posto je sutio mozda je i on njihov saucesnik u prljavim rabotama protiv kluba i uprave?ovako je to sve nesta"ja znam sta je bilo....nije za foruma.....sve se zna....vrijeme ce pokazati...bla bala bla" uz obavezan " ;) " ovaj mudri i tajnoviti smajli koji valjda cini neku forumsku virtuelnu intelektualnu nadmoc....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Amar927
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:57 pm

Veca
Siniša Graovac Bogi Projic

Uglješa Blagojević

Zec Zeba Zakaric

Nikolić

Ovo očekujem u slučaju odlaska Lendrica a dolaska Projica

tm8782
Kontakt:

pet jul 07, 2017 1:59 pm

psihopata je napisao/la:
onda slavko treba da kaze javno ko su zabusanti od igraca koji su prodali titulu i garantujem da bi se ti igraci sami ispalili iz kluba i raskinuli ugovore na svoju stetu prije nego sto bi mirno gradom hodali,posto je sutio mozda je i on njihov saucesnik u prljavim rabotama protiv kluba i uprave?ovako je to sve nesta"ja znam sta je bilo....nije za foruma.....sve se zna....vrijeme ce pokazati...bla bala bla" uz obavezan " ;) " ovaj mudri i tajnoviti smajli koji valjda cini neku forumsku virtuelnu intelektualnu nadmoc....
Baš tako kolega, u srž si sve pogodio ;)
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

LARSSON
Kontakt:

phpBB [video]

Dr. Adzem
Kontakt:

pet jul 07, 2017 2:00 pm

Sta ovi tuzlaci vazda neka prava ganjaju samo neznam kakva prava. Nema kome ne duguju cak i meni 100 km a oni neke neragularnosti ukazuju. Ko je kriv sto su amaterski klub yebo ih punac nek ociste isred svoje avlije prvo
Cuva Bog Zelju svog!

ublehas
Kontakt:

pet jul 07, 2017 2:01 pm

Slavko je prosječan trener, ali i kao takav nažalost jedan od najboljih kod nas.
Fakat ne znam šta očekujete.
Stevanović i Dulja su bili najbolji igrači lige, pa džaba ne mogu nigdje otići.
Tomić, Benko, Brkić top igrači lige, odoše džaba u Olimpiju koja ispadne od nekih rekreativaca.
Mešanović, džaba u nikad slabiji Maribor.
Trećeplasirana ekipa prvenstva ispadne od poluamatera iz Moldavije (usput jedini tim iz Moldavije koji je prošao, a igrali su i sa luksemburžanima)...

I sad mi kao očekujemo da gazimo sve pred sobom i nezadovoljni igrom i nedostatkom dobrih i atraktivnih akcija.

ellaxaz
Kontakt:

pet jul 07, 2017 2:02 pm

Smrt amaterizmu, sloboda Zecu.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u pet jul 07, 2017 2:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MATORI
Kontakt:

pet jul 07, 2017 2:04 pm

kikirikikospice je napisao/la:
pet jul 07, 2017 1:48 am
Amidza je napisao/la:Na stranu klosarski govor Bukija i inace katastrofalno odradjen prenos od obojice, ali Buki me ispizdio sa par hinjskih komentara. Nepotrebno totalno.

Hvala FACE TV-u na prijenosu, nadam se da su zaradili i oni. Komentarisanje je bilo zaista amaterski, nekome kome nisu bitni akteri koji komentarisu, ko je samo ljubitelj fudbala iz recimo susjedne države, ne bi preostalo nista drugo do da okarakterise kao blamazu. Ali lijepo 10 nas sastavi pismene mail-ove i izbjegnes to ubuduce.
Odlična ideja, svaka čast.
Onakvog papanluka nisam odavno čuo.
Sastavio i poslao e-mail na dvije adrese Face-a.
Nastavite burazeri...

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 07, 2017 2:05 pm

1921.ba je napisao/la:
pet jul 07, 2017 12:30 pm
selam, jel bilo veselo sinoc? :D
Kad ce izvjestaj, valjda ste se najeli kod Brajlovica :kafa:

psihopata
Kontakt:

pet jul 07, 2017 2:08 pm

tm8782 je napisao/la:
psihopata je napisao/la:
Baš tako kolega, u srž si sve pogodio ;)
nego imas li retrovizore na ramenima kad hodas da se ne moras okretati da vidis prati li te neko....ubice te paranoja....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava