http://www.laola1.tv/en-int/livestream/ ... rajevo-len
i oni ce odatle uzimati

Bekric, Jahic i dva mladja juniora od niih dvojice za BesirevicaMinjore je napisao/la:Lijepo zvuci. Poslati im 3 4 juniora na posudbu i dogovoriti nekih 30% od iduceg transfera za Dinu.. Obradovic je druga prica.
pa bio se i ovaj priključio, dvije godine prije u ta doba...al' eto nije valjao.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:24 pm
jok
https://fkzeljeznicar.ba/foto-besirevic ... tov/23835/
omaklo im seChWilla je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:25 pmpa bio se i ovaj priključio, dvije godine prije u ta doba...al' eto nije valjao.LARS1921 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:24 pm
jok
https://fkzeljeznicar.ba/foto-besirevic ... tov/23835/
kikirikikospice je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 12:36 amPoslao sam mail na tri adrese koje sam nasao na stranici FACETV-a. Međutim niti jedan nije prošao, ako neko može pokušati sa svog mail-a, više mi je dosta majmuna u javnom servisu.
Poštovani,
Može se reći da ne predstavljam nikakvu skupinu, da nisam na čelu nikakve organizacije, da ne zastupam interese kojekakvih grupa. Samo sam obični državljanin Bosne i Hercegovine, građanin Sarajeva. Niti meni, niti svim ostalim ljubiteljima sporta nije omogućeno da pratimo utakmicu našeg i vašeg Željezničara u Titogradu (Podgorici). Želio bih da izrazim razočarenje tim gestom domaćih javnih emitera, te apelujem na Vas ako ste u mogućnosti da nam obezbjedite prijenos. Da priča ne bi završila na tome kako privatna televizija nije imala sredstava, te smo unatoć Vašoj volji i želji ostali bez prijenosa, od Vas zahtijevam da jasno, glasno i izričito osudite javne emitere koji nam serviraju turske serije valjda želeći našu djecu i unuke podstaći da odaberu put janjičara u budućnosti, umjesto fudbalera, košarkaša, rukometaša,..itd. Simpatizere te drevne igre koja se prenosi putem TV ekrana vec nekoliko decenija ne zanimaju mehanizmi naplate RTV taxe, niti odnos unutar njihovih odbora. Zanima nas da vidimo nekolicinu ljudi s kojima osjecamo neku povezanost, iako nastupaju u dalekoj, egzoticnoj, nesigurnoj, nepristupacnoj, zaostaloj, neprijateljskoj, neuređenoj, plemenskoj državi naziva Crna Gora. Ili da čekamo autobus koji prevozi fudbalere negdje blizu granice, pa da nam kažu kako su odigrali. Neka je na sramotu onih koji nam ne daju da ih zaboravimo ni tih 90 minuta.
S poštovanjem.
zubanovic89 je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 10:34 amPa da li ste vi normalni cuj odavde neko dole da ide i radi TV prenosOvaj FACE-u salje mailove, ovom drugom krive turske serije. To je druga drzava, ne mozes tek tako poslat svoju ekipu da radi prenos sa tudjeg stadiona ljudi dragi sta vam je. Bice na sport1 textualni prenos nije nam prvi put da tako pratimo sta sad. Moglo je i gore, mogli smo bit Rangers i juce ispast od konobara iz Luksemburga i da se to prenosi na TV.
Ne čudi me toLeon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 3:23 pmBravo FACE.
Ja vec konto otic na Kosevo, gledat pitare.![]()
Svaka čast, njihov boss je još jednom potvrdio da voli fudbal - ko m.ndju!