Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Amidza
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jul 05, 2017 12:28 am

Kontam da bi on i Zera trebali imat finu minutazu. Nadam se isto i Kemo.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:30 am

Hrvanovic odlicno radi na treninzima, decko se bas daje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:35 am

A ima i fine fizicke predispozicije.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

kikirikikospice
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:36 am

Poslao sam mail na tri adrese koje sam nasao na stranici FACETV-a. Međutim niti jedan nije prošao, ako neko može pokušati sa svog mail-a, više mi je dosta majmuna u javnom servisu.

Poštovani,

Može se reći da ne predstavljam nikakvu skupinu, da nisam na čelu nikakve organizacije, da ne zastupam interese kojekakvih grupa. Samo sam obični državljanin Bosne i Hercegovine, građanin Sarajeva. Niti meni, niti svim ostalim ljubiteljima sporta nije omogućeno da pratimo utakmicu našeg i vašeg Željezničara u Titogradu (Podgorici). Želio bih da izrazim razočarenje tim gestom domaćih javnih emitera, te apelujem na Vas ako ste u mogućnosti da nam obezbjedite prijenos. Da priča ne bi završila na tome kako privatna televizija nije imala sredstava, te smo unatoć Vašoj volji i želji ostali bez prijenosa, od Vas zahtijevam da jasno, glasno i izričito osudite javne emitere koji nam serviraju turske serije valjda želeći našu djecu i unuke podstaći da odaberu put janjičara u budućnosti, umjesto fudbalera, košarkaša, rukometaša,..itd. Simpatizere te drevne igre koja se prenosi putem TV ekrana vec nekoliko decenija ne zanimaju mehanizmi naplate RTV taxe, niti odnos unutar njihovih odbora. Zanima nas da vidimo nekolicinu ljudi s kojima osjecamo neku povezanost, iako nastupaju u dalekoj, egzoticnoj, nesigurnoj, nepristupacnoj, zaostaloj, neprijateljskoj, neuređenoj, plemenskoj državi naziva Crna Gora. Ili da čekamo autobus koji prevozi fudbalere negdje blizu granice, pa da nam kažu kako su odigrali. Neka je na sramotu onih koji nam ne daju da ih zaboravimo ni tih 90 minuta.

S poštovanjem.

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:38 am

To je jedino sto se i moze uraditi.

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:43 am

"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.

Ponosan!

kikirikikospice
Kontakt:

FK Željezničar

sri jul 05, 2017 12:51 am

Toliko svi zajedno ulazemo, borimo se, energiju, emocije poklanjamo, izdvajmo do zadnjeg dinara, i da se niko ne udostoji da nam obezbjedi prijenos. Ova sva govna domaca treba bojkotovati, nikome prilaza na teren. Domaci mediji toliko malo pruzaju a toliko mnogo imaju benefita kada je konkretno Zeljo u pitanju. Ima li neki strucnjak da napravimo taj 1921.tv u sklopu telemacaha, nek ide sve do vraga..
Zadnja izmjena: kikirikikospice, dana/u sri jul 05, 2017 12:51 am, ukupno mijenjano 1 put.

rodrigo87
Kontakt:

sri jul 05, 2017 12:52 am

Hahahahaha joj portala, yebo vas bordo klub u usta

ellaxaz
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:04 am

36 sati. :kafa:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

storm_raider
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:16 am

kvalitet
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:46 am

Da bi neko od domaćih televizijskih kuća prenosio utakmicu, neko je mora u Crnoj Gori raditi. Niti jedna naša televizijska kuća nema resurse da šalje ekipu i tehniku u Podgoricu. Jedina mogućnost je da neko radi, a da naši kupe TV prava, što se uvijek i dešava kad su utakmice naših timova u pitanju. Dakle, ne tražite krivca u FACE-u, Hayatu, BHT-u...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jul 05, 2017 1:53 am

Svaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.
イビチャ・オシム

kvalitet
Kontakt:

sri jul 05, 2017 2:01 am

Izlija je napisao/la:
sri jul 05, 2017 1:53 am
Svaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.
Naravno da može raditi. Ali to podrazumijeva dobar trošak (od tv prava, preko goriva, do dnevnica ekipi), a nisu sigurni hoće li im se to vratiti kroz marketing. Odnosno, vjerovatno hoće, ali im je, izgleda, isplativije pustiti neku seriju s 10 minuta marketinga u epizodi. Ako imaju sigurnu i dobru zaradu na utakmici, sigurno će raditi, bilo ko...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Edis Mulalic 1921

sri jul 05, 2017 3:20 am

Ja vjerujem da je Hrvanovic otputovao jer nemamo nijedno krilo na.klupi.On ako odigra pet minuta u prevenstvu to ce biti presedan :D ne zato sto je los,nego znamo da Zeric je trenutno peti vezni,a kamoli on.Nadati se da ce se to promjeniti ove sezone...
Modus vivendi !

Plava Porodica
Kontakt:

sri jul 05, 2017 5:21 am

Dobro jutro.
Bet365 majka i dejndzrs ataki :kafa:

Sad se pojedoh duplo jer nema prenosa majke im se nayebem
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri jul 05, 2017 8:07 am

storm_raider je napisao/la:
sri jul 05, 2017 12:43 am
"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.

Ponosan!
Svaka čast manijacima na bakljadi protiv Slobode, prelijepo je izgledalo i obislo je region. Međutim za mene lično je ovo puno draža i veća stvar. Kulturom možemo daleko stici! Bravo manijaci, bravo Željo!
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Benjoza
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:12 am

Ako ima neko zainteresovan da ide u PG autom iz SA na tekmu nek se javi na pp. Imaju dva mjesta.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:25 am

Uz sliku sa treninga, na svom Facebook profilu Jahić je napisao: “Forma je prolazna, a klasa je vječna”.

Jahića se odrekao Petrović još u toku prošle sezone i prebacio ga da trenira sa juniorima, dok je na kraju sezone objavljeno da je postignut dogovor sa Bekrićem da ode na posudbu zbog “zategnutih odnosa” sa trenerom Plavih.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

mirzoni1921
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:27 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:
sri jul 05, 2017 9:25 am
Uz sliku sa treninga, na svom Facebook profilu Jahić je napisao: “Forma je prolazna, a klasa je vječna”.

Jahića se odrekao Petrović još u toku prošle sezone i prebacio ga da trenira sa juniorima, dok je na kraju sezone objavljeno da je postignut dogovor sa Bekrićem da ode na posudbu zbog “zategnutih odnosa” sa trenerom Plavih.
ostalo im je jos samo da se slikaju :lol: :lol: :lol:

ponosannavas
Kontakt:

sri jul 05, 2017 9:28 am

Model1964 je napisao/la:
uto jul 04, 2017 9:18 pm
Grb1 je napisao/la:
uto jul 04, 2017 8:56 pm
    Ja mislim da je krajnije vrijeme jebati mater savezu, treba otic pred njihovu zgradu. Ovu situaciju sa povlacenjem kazne sirokom ne trebamo gledati kao zajebanciju, ovo je udar na fudbaal, na drzavu i na zivot opcenito u ovoj napacenoj zemlji. Ako njima povuku kaznu, i ostali se nece vise bojati nicega( bice odma, skinuli kaznu sirokom skinite i nama...). Mene, covjeka koji voli ovu drzavu ovo je strasno pogodilo.
    HAJDE ZELJOOOO
    Kada je onomad načetnik pravio probleme oko istoka ja sam bio za izlazak na ulicu. Sada nisam.
    Mi u ovakvoj konstalaciji snaga nismo u stanju sami se boriti protiv trnutno jaceg protivnika/saveza.Svaki klub gleda svoju gujicu i nikoga ne zanimaju zajednicko dobro i napredak. Na zalost.
    Probali smo se pobuniti onda kada su se vukle one famozne cize pa smo prosli kako smo prosli. Ako zelimo pomoc saveza oko terena, ako zelimo uzeti lovu za tekme repke onda moramo mudrije odigrati. Misimovic je pametan i ne sjedi on sa Begicem zato sto ga voli vec za dobro Zelje.
    Savez je jos u poziciji da radi sta mu je volja
    Ako se mi jos malo nabildamo onda ce sadasnje kabadahije traziti nasu pomoc.
    Bravo @model :) Slažem se. Iskustvo je to.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava