Naravno da može raditi. Ali to podrazumijeva dobar trošak (od tv prava, preko goriva, do dnevnica ekipi), a nisu sigurni hoće li im se to vratiti kroz marketing. Odnosno, vjerovatno hoće, ali im je, izgleda, isplativije pustiti neku seriju s 10 minuta marketinga u epizodi. Ako imaju sigurnu i dobru zaradu na utakmici, sigurno će raditi, bilo ko...Izlija je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 1:53 amSvaka tv kuća koja ima kakva takva reportažna kola može raditi prenos samo je pitanje koliko su domaćini tražili love za tv prava, sada svi gledaju da popune budžete što više i samo je tu caka. Ja još uvijek vjerujem da će se nešto prelomiti i da će biti neki prenos tekme a i ako ne bude tih 90 min. ću da tiho u sebi navijam i nervozno se šetkam unaokolo prateći svaku informaciju.
Svaka čast manijacima na bakljadi protiv Slobode, prelijepo je izgledalo i obislo je region. Međutim za mene lično je ovo puno draža i veća stvar. Kulturom možemo daleko stici! Bravo manijaci, bravo Željo!storm_raider je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 12:43 am"Prvo, oduševljen sam kako su navijači Želja bodrili svoju ekipu. Deset hiljada ljudi je bilo na stadionu. To treba da bude primjer, ne nama, nego ligama u okruženju kako na jedan sportski način podržati svoj klub i navijati. Tu jednog papirića ili petarde nije bilo. Čak smo bili očekivali, znate šta se dešavalo u našoj velikoj državi, da bude neko nacionalno vrijeđanje ili nešto tako. Međutim, od toga ništa nije bilo i ja pravo da vam kažem bih želio da svi ti ljudi koji su bili tamo, tih deset hiljada, dođu u Podgoricu, pa neka navijaju za Želju, neka oni imaju veću podršku, samo da ljudi naši, simpatizeri vide kako se bodri i navija za svoj klub“, poručuje Vlaisavljević.
Ponosan!
ostalo im je jos samo da se slikajuSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jul 05, 2017 9:25 amUz sliku sa treninga, na svom Facebook profilu Jahić je napisao: “Forma je prolazna, a klasa je vječna”.
Jahića se odrekao Petrović još u toku prošle sezone i prebacio ga da trenira sa juniorima, dok je na kraju sezone objavljeno da je postignut dogovor sa Bekrićem da ode na posudbu zbog “zategnutih odnosa” sa trenerom Plavih.
Bravo @modelModel1964 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 9:18 pmKada je onomad načetnik pravio probleme oko istoka ja sam bio za izlazak na ulicu. Sada nisam.Grb1 je napisao/la: ↑uto jul 04, 2017 8:56 pmJa mislim da je krajnije vrijeme jebati mater savezu, treba otic pred njihovu zgradu. Ovu situaciju sa povlacenjem kazne sirokom ne trebamo gledati kao zajebanciju, ovo je udar na fudbaal, na drzavu i na zivot opcenito u ovoj napacenoj zemlji. Ako njima povuku kaznu, i ostali se nece vise bojati nicega( bice odma, skinuli kaznu sirokom skinite i nama...). Mene, covjeka koji voli ovu drzavu ovo je strasno pogodilo.
HAJDE ZELJOOOO
Mi u ovakvoj konstalaciji snaga nismo u stanju sami se boriti protiv trnutno jaceg protivnika/saveza.Svaki klub gleda svoju gujicu i nikoga ne zanimaju zajednicko dobro i napredak. Na zalost.
Probali smo se pobuniti onda kada su se vukle one famozne cize pa smo prosli kako smo prosli. Ako zelimo pomoc saveza oko terena, ako zelimo uzeti lovu za tekme repke onda moramo mudrije odigrati. Misimovic je pametan i ne sjedi on sa Begicem zato sto ga voli vec za dobro Zelje.
Savez je jos u poziciji da radi sta mu je volja
Ako se mi jos malo nabildamo onda ce sadasnje kabadahije traziti nasu pomoc.