Ma samo grešku napravit kad ih prijavimo u savezu, kao Sloboda sa Ziljkićem, tako i mi dobijemo Jusufa Prohića i Danijala Grahovca.
Svakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.storm_raider je napisao/la:Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Tad je bio 6-7 mjeseci mlađiKapiten je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:21 amZimus kad se spominjao Projic svima je bio dobar, pojacanje ... a sad drvlje i kamenje po momku.
----
Plava Porodica
26 dec 2016, 15:01
Bobic nepotreban. Kao rezerva nepotreban. Fejzic je sasvim dobar golman za klupice. Ako Veca ide, onda nam treba jaci golman od Bobe. Ako Fejzic ide onda kao druga opcija ok. Nismo nista ni dobili ni izgubili.
Sto se tice lijevog beka, ako vec ne moze Volkov, svidja mi se bas ovaj Josip. Neka bude kao prethodni Josip , pa kad dotraje trazit cemo novog Josipa
Husic i jeste po svim parametrima i trebao biti upgrade, ali ko je mogao znati...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:19 amSvakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.storm_raider je napisao/la:Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Za Husica se znalo da je onakav kav je bio ali smo hladno izignorisali te informacije.. Niko sretniji od mene ako ovaj bude zadovoljio ocekivanja ali mi je doqrcilo svaki put iznova oslanjati se na nafaku a supljirati o sampionskim ambicijama..storm_raider je napisao/la:Husic i jeste po svim parametrima i trebao biti upgrade, ali ko je mogao znati...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:19 amSvakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.storm_raider je napisao/la:Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Bicemo zadovoljni Josipom, veoma je to skolovan igrac i ima dobro iskustvo. Takodjer je jako brz i izraziti ljevak.
@rodrigo, nismo doveli do sada, ne znaci da necemo. Mnogi igraci su tek od danas slobodni. Tj,. najbolji su tek od danas slobodni.
Nije se znalo. Nemojte pricati napamet. Nista nije ukazivalo.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:42 amZa Husica se znalo da je onakav kav je bio ali smo hladno izignorisali te informacije.. Niko sretniji od mene ako ovaj bude zadovoljio ocekivanja ali mi je doqrcilo svaki put iznova oslanjati se na nafaku..storm_raider je napisao/la:Husic i jeste po svim parametrima i trebao biti upgrade, ali ko je mogao znati...Hadzijalagic je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:19 am
Svakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.
Bicemo zadovoljni Josipom, veoma je to skolovan igrac i ima dobro iskustvo. Takodjer je jako brz i izraziti ljevak.
@rodrigo, nismo doveli do sada, ne znaci da necemo. Mnogi igraci su tek od danas slobodni. Tj,. najbolji su tek od danas slobodni.
Aferim. Stojanovic je bio opcija u tom trenutku. Aferim.Kapiten je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:21 amZimus kad se spominjao Projic svima je bio dobar, pojacanje ... a sad drvlje i kamenje po momku.
----
Plava Porodica
26 dec 2016, 15:01
Bobic nepotreban. Kao rezerva nepotreban. Fejzic je sasvim dobar golman za klupice. Ako Veca ide, onda nam treba jaci golman od Bobe. Ako Fejzic ide onda kao druga opcija ok. Nismo nista ni dobili ni izgubili.
Sto se tice lijevog beka, ako vec ne moze Volkov, svidja mi se bas ovaj Josip. Neka bude kao prethodni Josip , pa kad dotraje trazit cemo novog Josipa