Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 11:13 am

Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:13 am

storm_raider je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:06 am
Opet ce nam faliti Bosnjaka...
Ma samo grešku napravit kad ih prijavimo u savezu, kao Sloboda sa Ziljkićem, tako i mi dobijemo Jusufa Prohića i Danijala Grahovca.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:14 am

Samo pišite šta vam odgovara

a pojedini ste prizivali bekove koji su stariji više godina od Projića, ali oni su "imena"

igla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:16 am

Ko god da dođe, treba ga vidjeti na terenu, pa ocijeniti. Može neko reći da mu se ne sviđa filozofija dovođenja igrača od 29 godina, već sam i ja govorio da sam protiv, ali ne možete reći da li je igrač krampa jer ga 90 posto nije nikad gledalo.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 11:19 am

storm_raider je napisao/la:Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Svakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Kapiten
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:21 am

Zimus kad se spominjao Projic svima je bio dobar, pojacanje ... a sad drvlje i kamenje po momku.
----
Plava Porodica
26 dec 2016, 15:01

Bobic nepotreban. Kao rezerva nepotreban. Fejzic je sasvim dobar golman za klupice. Ako Veca ide, onda nam treba jaci golman od Bobe. Ako Fejzic ide onda kao druga opcija ok. Nismo nista ni dobili ni izgubili.

Sto se tice lijevog beka, ako vec ne moze Volkov :D , svidja mi se bas ovaj Josip. Neka bude kao prethodni Josip , pa kad dotraje trazit cemo novog Josipa
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

hardwell
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:24 am

Kapiten je napisao/la:
Zimus kad se spominjao Projic svima je bio dobar, pojacanje ... a sad drvlje i kamenje po momku.
----
Plava Porodica

Bobic nepotreban. Kao rezerva nepotreban. Fejzic je sasvim dobar golman za klupice. Ako Veca ide, onda nam treba jaci golman od Bobe. Ako Fejzic ide onda kao druga opcija ok. Nismo nista ni dobili ni izgubili.

Sto se tice lijevog beka, ako vec ne moze Volkov :D , svidja mi se bas ovaj Josip. Neka bude kao prethodni Josip , pa kad dotraje trazit cemo novog Josipa
Tad je bio 6-7 mjeseci mlađi
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:24 am

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

rodrigo87
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:31 am

Ako nismo uspjeli dovesti Subica, da li su svi ostali losi?

Hurmasica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:32 am

Teško da iko od nas može reći da li je Projić pojačanje ili ne dok ne odigra nekoliko utakmica u Željinom dresu. Ono što ulijeva optimizam jesu komentari navijača Napretka koji imaju samo riječi hvale za njega. Definitivno im je žao što ide iz Kruševca. Vidjećemo, svakako želim mu dobrodošlicu i što više odigranih utakmica u našem dresu.

PS. Ako je igrač koji ima 29 godina star, e onda yebiga..
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Hadzijalagic je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Vjerovatno jeste prolazan igrac, ali veoma lako moze biti kotacic koji ce biiti krucijalan u borbi za titulu. Gledao sam ga proslih sezona, upgrade je na sve bekove poslije Kvese.
Svakog smo mi beka hvalili i mislili da je upgrade. Kramaric bio "skolovan", Mladenovic pouzdan, Husic kvalitetan kao i Bevab, Stojanovic iskusan. Ovaj moze biti dobar a moze biti i flop u rangu prethodnika i u tome i jeste problem, sto svaki put iznova rizikujemo i molimo boga da se igrac pokaze. Haj valjda bude sesta sreca.
Husic i jeste po svim parametrima i trebao biti upgrade, ali ko je mogao znati...

Bicemo zadovoljni Josipom, veoma je to skolovan igrac i ima dobro iskustvo. Takodjer je jako brz i izraziti ljevak.

@rodrigo, nismo doveli do sada, ne znaci da necemo. Mnogi igraci su tek od danas slobodni. Tj,. najbolji su tek od danas slobodni.

chile
Kontakt:

Prelazni rok jos nije gotov, ovaj je dobar za sad jedino sto smo potpisali 9 juniora. Od ovih 5 dovedena igraca jedino se za Graovca moze reci da je pojacanje dok su ostali prinove i tu su da popune roster. I opet smo u tim doveli fin broj novih igraca sto je samo po sebi lose, a uz to vjerovatno ulazimo dosta slabiji u novu sezonu. Na svim pozicijama smo ili na istom ili losiji osim na stoperu.
Jedina nada nam je da neko od tih juniora pukne i priogra, ali nada je u promilima uz strahovitog na klupi koji ne daje sansu toj omladini.
Zadnja izmjena: chile, dana/u sub jul 01, 2017 11:32 am, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Okolele
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:33 am

Niko od njega ne trazi da bude igracina,nego da kvalitetno odradi ono za sta je placen..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kvalitet
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:35 am

Ma zavisi i od njegove plaće. Ako ima prosječnu Željinu plaću, onda je ok. Ako ima više, to mi ne bi bilo ok. Školovan igrač koji će, siguran sam, na terenu izgledati "normalno". Falio nam je lijevi bek, a ja na tržištu ne vidim puno boljih. Opet, sve zavisi kako će se pokazati. Ako odigra pristojno, dobro je.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 11:42 am

Husic i jeste po svim parametrima i trebao biti upgrade, ali ko je mogao znati...

Bicemo zadovoljni Josipom, veoma je to skolovan igrac i ima dobro iskustvo. Takodjer je jako brz i izraziti ljevak.

@rodrigo, nismo doveli do sada, ne znaci da necemo. Mnogi igraci su tek od danas slobodni. Tj,. najbolji su tek od danas slobodni.
Za Husica se znalo da je onakav kav je bio ali smo hladno izignorisali te informacije.. Niko sretniji od mene ako ovaj bude zadovoljio ocekivanja ali mi je doqrcilo svaki put iznova oslanjati se na nafaku a supljirati o sampionskim ambicijama..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jul 01, 2017 11:42 am, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 11:44 am

sub jul 01, 2017 11:42 am

Za Husica se znalo da je onakav kav je bio ali smo hladno izignorisali te informacije.. Niko sretniji od mene ako ovaj bude zadovoljio ocekivanja ali mi je doqrcilo svaki put iznova oslanjati se na nafaku..
Nije se znalo. Nemojte pricati napamet. Nista nije ukazivalo.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:47 am

Kapiten je napisao/la:
----
Plava Porodica

Aferim. Stojanovic je bio opcija u tom trenutku. Aferim.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:47 am

Naravno da se znalo.. Informacije koje sam ja imao su bile da se radi o solidnom beku ali i budali svoje vrste koju je Musemic odyebo nakon pola sata razgovora sa njim..

heisenberg
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:49 am

Mislim da nasi nisu odustali od Subica.. Ne bi on tu bio visak, jer imamo dosta igraca koji igraju na 2+ pozicije.. Stanic moze na obje strane, Subic na beku i na krilu, Zakaric i desno i lijevo , Zec takodjer, Sinisa je desno, Crnov je tu lijevo.... Imali bi potrebnu sirinu i dosta mogucnosti

avlami97
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:49 am

Ako dodje Projic, to je samo zato sto trenutno imamo samo jednog klasicnog beka - Sinisa. Sutra neka se neko povrijedi, mi ne bi znali koga bi stavili lijevo. Morali bi izmisljati kao sa Enisom i mislim da nam se zbog toga toliko zurilo.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava