Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hadzijalagic
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 10:43 am

Pa koji je tvoj atgument za opravdavanje dovodjenja takvog igraca? Samo nemoj vise trolati tita ti..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

dok je bio standardan bili su bolji na tabeli, otkad je na klupi pretekla ih je mladost lučani :kafa:
gradi željo boli te *****

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:45 am

Ma mora se probat zakrpiti lijeva strana. Opet kao na derbiju lopta ide izmedju stopera i stanica i kolosalna sansa za zetu bi.. Da li ce ovaj biti rijesenje ili nece, to cemo vidjeti. Slavko ga je doveo on ce i odgovarati.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:46 am

ChWilla je napisao/la:
dok je bio standardan bili su bolji na tabeli, otkad je na klupi pretekla ih je mladost lučani :kafa:
eto ga već jedan :kafa:

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jul 01, 2017 10:50 am

Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Ako ti sta nije jasnije,pogledaj opet parolu iz zadnjeg kola.
Ovo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.
Bliže mi je kao takvo pljuvanju nego kritici, kritika ima neke temelje na čemu se bazira, a igraca niko nije vidio u našem dresu.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:53 am

vi kažete krpljenje. jeste, tako je. sad nisam ironičan kao za vodu. situacija je takva, mi se još ni po čemu značajno nismo izdigli iz nje. istovremeno se radi na boljim igračima, ali mi njima nismo jedina opcija, rok traje, i najozbiljnije ekipe će igrače dovoditi još dva mjeseca. a dobrom igraču je danas tržište pola svijeta. i taj dobar igrač ako potpiše danas, on ne ostavlja samo druge ponude koje ima danas na stolu, nego ostavlja i mogućnost da mu u ta dva mjeseca dođe nešto još bolje.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:54 am

Pa jedan mirko radovanovic je isto tako dosao pa ostavi fin trag u sampionskoj sezoni..

cikazubo
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:54 am

Šta ćemo s bošnjacima ?
Ili nek bude Prohić na dresu :D :kafa:

Okolele
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:55 am

Ma i ne znate kako je frajer igrao,ni kako ce odigrati..Pola vas je svrsavalo na Gotala a nikad frajera niste pogledali..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

salemprolic
Kontakt:

sub jul 01, 2017 10:57 am

A dobro mogu ljudi biti nezadovoljni dolaskom nekog igraca. Ja sam recimo bio prezadovoljan dolaskom Graovca, Zeca i Ramovica. Zajmovic mi je upitnik, ali svakako nije dosao kao prva opcija pa sta god da napravi dobro i jest. Dok evo ovim Projicem nisam zadovoljan. Mozda ispadne da on bude najbolje pojacanje a Graovac, Zec i Ramovic budu fule, niko ne zna. Vidjecemo na terenu. Ali generalno bolja mi je opcija dovodjenja mladjih momaka koji imaju dobre sezone iza sebe, koji mogu napredovati nego ovakve ko Projic. Plus covjek je stranac i sad ih vec imamo cetiri.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Okolele
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:00 am

A mozda ga i ne dovedeom..Pa Gotal vedc bio gotova stvar i odjednom frajko ode u Rumuniju..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:01 am

Nije toliko problem u Projiću koliko u tome da smo se par puta zaredom opekli na njegovoj poziciji. Sad nakon toga očekujemo "kapitalca", nekog ko će nam donijeti mir i uvjerenje da je adekvatan igrač za tu poziciju. Po dosadašnjim performansama Projić nije kapitalac. To ne znači da on neće i ne može ostaviti dobar utisak. kod jednog forumaša ide potpis "ko se jednom o mlijeko opeče, taj i u jogurt duva". Nisam siguran o kome je riječ, ali bitna je poenta. Zbog loših iskustava u prošlosti pojedinci teže shvataju ovo što @ChWilla govori, da ti famozni kapitalci čekaju prvo inostrani angažman, pa tek onda na kraju mi dolazimo u obzir.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

pile87
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:02 am

salemprolic je napisao/la:A dobro mogu ljudi biti nezadovoljni dolaskom nekog igraca. Ja sam recimo bio prezadovoljan dolaskom Graovca, Zeca i Ramovica. Zajmovic mi je upitnik, ali svakako nije dosao kao prva opcija pa sta god da napravi dobro i jest. Dok evo ovim Projicem nisam zadovoljan. Mozda ispadne da on bude najbolje pojacanje a Graovac, Zec i Ramovic budu fule, niko ne zna. Vidjecemo na terenu. Ali generalno bolja mi je opcija dovodjenja mladjih momaka koji imaju dobre sezone iza sebe, koji mogu napredovati nego ovakve ko Projic. Plus covjek je stranac i sad ih vec imamo cetiri.
Ja sam i sad nezadovoljan Zecom i sad mislim da je los izbor da ne kažem šta gore. Ali nisam nikoga ubjedjivao da sam ja u pravu.

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:03 am

s tim da u međuvremenu nije potpisao ni u rumuniji... :rofl:

izbjegosmo budalu a sve smo bili dogovorili...

Bosnia

sub jul 01, 2017 11:05 am

pile87 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Ovo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.
Bliže mi je kao takvo pljuvanju nego kritici, kritika ima neke temelje na čemu se bazira, a igraca niko nije vidio u našem dresu.

Poprilicno je lako zakljuciti o kakvom se igracu radi ako mu pogledas dosadasnju karijeru. Cijeli zivot igra u srbiji, otisao u grcku i madjarsku gdje je odigrao 7 odnosno 1 ligasku utakmicu.

Dovoljno govori da je u najboljem slucaju jedan prosjecan igrac. Doveden je iskljucivo radi krize u nasoj ekipi tj. sto nam hronicno fale bekovi. Ocekivati od njega da bude neki igrac je nerealno. Ima 29 godina, vrhunac karijere mu je Zeljeznicar... Niko ne pljuje nego se iznosi stav da je prosjek i da popunjava rupu u ekipi.

Prolazan igrac za kojeg ne ocekujem da ce se dugo zadrzati u Zelju, niti mozes od njega sta zaraditi

cikazubo
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:06 am

pile87 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:02 am
salemprolic je napisao/la:A dobro mogu ljudi biti nezadovoljni dolaskom nekog igraca. Ja sam recimo bio prezadovoljan dolaskom Graovca, Zeca i Ramovica. Zajmovic mi je upitnik, ali svakako nije dosao kao prva opcija pa sta god da napravi dobro i jest. Dok evo ovim Projicem nisam zadovoljan. Mozda ispadne da on bude najbolje pojacanje a Graovac, Zec i Ramovic budu fule, niko ne zna. Vidjecemo na terenu. Ali generalno bolja mi je opcija dovodjenja mladjih momaka koji imaju dobre sezone iza sebe, koji mogu napredovati nego ovakve ko Projic. Plus covjek je stranac i sad ih vec imamo cetiri.
Ja sam i sad nezadovoljan Zecom i sad mislim da je los izbor da ne kažem šta gore. Ali nisam nikoga ubjedjivao da sam ja u pravu.

:palacgore:
Kad je već o njemu riječ, tip koji priprema i njega i Ermina kaže da je Asim bolji fudbaler od Ermina, ali kao Ermin je bio fokusiran samo na fudbal dok je Asim odlaskom u Greuter Furth poletio i tu se izgubio, još je mlad došao je u pravo vrijeme u pravi klub da preokene stvari, do njega je sad..
Zadnja izmjena: cikazubo, dana/u sub jul 01, 2017 11:08 am, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:06 am

Opet ce nam faliti Bosnjaka...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:08 am

asim je sa solidnom statistikom iz prošle sezone mogao čekati bar neku aziju i sad. ali nije nego je bez zavlačenja i kalkulisanja odmah u junu potpisao za nas. vjerovatno on ima pravu ideju i želi da radi i napreduje. ne znači naravno da će mu uspjeti...ali mislim da je ovako.

LARSSON
Kontakt:

sub jul 01, 2017 11:09 am

Bosnia je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Poprilicno je lako zakljuciti o kakvom se igracu radi ako mu pogledas dosadasnju karijeru. Cijeli zivot igra u srbiji, otisao u grcku i madjarsku gdje je odigrao 7 odnosno 1 ligasku utakmicu.

Dovoljno govori da je u najboljem slucaju jedan prosjecan igrac. Doveden je iskljucivo radi krize u nasoj ekipi tj. sto nam hronicno fale bekovi. Ocekivati od njega da bude neki igrac je nerealno. Ima 29 godina, vrhunac karijere mu je Zeljeznicar... Niko ne pljuje nego se iznosi stav da je prosjek i da popunjava rupu u ekipi.

Prolazan igrac za kojeg ne ocekujem da ce se dugo zadrzati u Zelju, niti mozes od njega sta zaraditi
Bojan Ostojic, karijeru proveo po prosječnim srpskim ekipama, iz srbije nije otišao, 32 godine imao i došao u Partizan, na kraju sezone svi molili boga da produži ugovor

primjera je milion, al ne, bolje ga popljuvat, a ako bude dobar, ušutit ćemo se

Bosnia

sub jul 01, 2017 11:12 am

LARS1921 je napisao/la:
sub jul 01, 2017 11:09 am
Bosnia je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Bojan Ostojic, karijeru proveo po prosječnim srpskim ekipama, iz srbije nije otišao, 32 godine imao i došao u Partizan, na kraju sezone svi molili boga da produži ugovor

primjera je milion, al ne, bolje ga popljuvat, a ako bude dobar, ušutit ćemo se
Ja ne pljujem, samo kazem da je nerealno ocekivati da ce biti igracina, a to sto ti navodis je izuzetak i nikako pravilo.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

Prijava