Pa koji je tvoj atgument za opravdavanje dovodjenja takvog igraca? Samo nemoj vise trolati tita ti..
Ovo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Ako ti sta nije jasnije,pogledaj opet parolu iz zadnjeg kola.
Ja sam i sad nezadovoljan Zecom i sad mislim da je los izbor da ne kažem šta gore. Ali nisam nikoga ubjedjivao da sam ja u pravu.salemprolic je napisao/la:A dobro mogu ljudi biti nezadovoljni dolaskom nekog igraca. Ja sam recimo bio prezadovoljan dolaskom Graovca, Zeca i Ramovica. Zajmovic mi je upitnik, ali svakako nije dosao kao prva opcija pa sta god da napravi dobro i jest. Dok evo ovim Projicem nisam zadovoljan. Mozda ispadne da on bude najbolje pojacanje a Graovac, Zec i Ramovic budu fule, niko ne zna. Vidjecemo na terenu. Ali generalno bolja mi je opcija dovodjenja mladjih momaka koji imaju dobre sezone iza sebe, koji mogu napredovati nego ovakve ko Projic. Plus covjek je stranac i sad ih vec imamo cetiri.
Poprilicno je lako zakljuciti o kakvom se igracu radi ako mu pogledas dosadasnju karijeru. Cijeli zivot igra u srbiji, otisao u grcku i madjarsku gdje je odigrao 7 odnosno 1 ligasku utakmicu.pile87 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 10:50 amOvo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Bliže mi je kao takvo pljuvanju nego kritici, kritika ima neke temelje na čemu se bazira, a igraca niko nije vidio u našem dresu.
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
pile87 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:02 amJa sam i sad nezadovoljan Zecom i sad mislim da je los izbor da ne kažem šta gore. Ali nisam nikoga ubjedjivao da sam ja u pravu.salemprolic je napisao/la:A dobro mogu ljudi biti nezadovoljni dolaskom nekog igraca. Ja sam recimo bio prezadovoljan dolaskom Graovca, Zeca i Ramovica. Zajmovic mi je upitnik, ali svakako nije dosao kao prva opcija pa sta god da napravi dobro i jest. Dok evo ovim Projicem nisam zadovoljan. Mozda ispadne da on bude najbolje pojacanje a Graovac, Zec i Ramovic budu fule, niko ne zna. Vidjecemo na terenu. Ali generalno bolja mi je opcija dovodjenja mladjih momaka koji imaju dobre sezone iza sebe, koji mogu napredovati nego ovakve ko Projic. Plus covjek je stranac i sad ih vec imamo cetiri.
Bojan Ostojic, karijeru proveo po prosječnim srpskim ekipama, iz srbije nije otišao, 32 godine imao i došao u Partizan, na kraju sezone svi molili boga da produži ugovorBosnia je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:05 amPoprilicno je lako zakljuciti o kakvom se igracu radi ako mu pogledas dosadasnju karijeru. Cijeli zivot igra u srbiji, otisao u grcku i madjarsku gdje je odigrao 7 odnosno 1 ligasku utakmicu.pile87 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 10:50 amOvo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.Plava Porodica je napisao/la:Niko ne pljuje. Kritikujemo. Dok kritikujemo nece se ponavljati iste greske dvije godine zaredom. Dok se klima glavom ko i prije, necemo na bolje.
Bliže mi je kao takvo pljuvanju nego kritici, kritika ima neke temelje na čemu se bazira, a igraca niko nije vidio u našem dresu.
Dovoljno govori da je u najboljem slucaju jedan prosjecan igrac. Doveden je iskljucivo radi krize u nasoj ekipi tj. sto nam hronicno fale bekovi. Ocekivati od njega da bude neki igrac je nerealno. Ima 29 godina, vrhunac karijere mu je Zeljeznicar... Niko ne pljuje nego se iznosi stav da je prosjek i da popunjava rupu u ekipi.
Prolazan igrac za kojeg ne ocekujem da ce se dugo zadrzati u Zelju, niti mozes od njega sta zaraditi
Ja ne pljujem, samo kazem da je nerealno ocekivati da ce biti igracina, a to sto ti navodis je izuzetak i nikako pravilo.LARS1921 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:09 amBojan Ostojic, karijeru proveo po prosječnim srpskim ekipama, iz srbije nije otišao, 32 godine imao i došao u Partizan, na kraju sezone svi molili boga da produži ugovorBosnia je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 11:05 amPoprilicno je lako zakljuciti o kakvom se igracu radi ako mu pogledas dosadasnju karijeru. Cijeli zivot igra u srbiji, otisao u grcku i madjarsku gdje je odigrao 7 odnosno 1 ligasku utakmicu.pile87 je napisao/la: ↑sub jul 01, 2017 10:50 am
Ovo se zove donošenje zaključka unaprijed bez i jednog parametra koji bi ukazao da je bolji ili losi.
Dovoljno govori da je u najboljem slucaju jedan prosjecan igrac. Doveden je iskljucivo radi krize u nasoj ekipi tj. sto nam hronicno fale bekovi. Ocekivati od njega da bude neki igrac je nerealno. Ima 29 godina, vrhunac karijere mu je Zeljeznicar... Niko ne pljuje nego se iznosi stav da je prosjek i da popunjava rupu u ekipi.
Prolazan igrac za kojeg ne ocekujem da ce se dugo zadrzati u Zelju, niti mozes od njega sta zaraditi
primjera je milion, al ne, bolje ga popljuvat, a ako bude dobar, ušutit ćemo se