Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirzoni1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 3:11 pm

nama sve nešto smeta. kad su cijene niske onda dođu psovači koji i ne znaju ko igra u Želji pa psuju od zagrijavanja do kraja utakmice i onda idu komentari da cijene ne smiju biti niske i bla bla bla. kad su cijene ovakve kakve su onda i to ne valja jer neće raja doći i bla bla bla. ljudi shvatite da je danas fudbal biznis i da nema tu emocija. ko može neka dođe, ko ne može ima na tv. svi bi željeli da plaćamo naekakva obeštećenja, da se tribine dižu......... e iz prazne ne puca

mirzza
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:14 pm

Samira Bekric trckara sa rekreativcima po Safetu Zajki.
Malo jaci rekreativac ce ga pretrcati 4 puta, ono je maneken a ne fudbaler

teteac8684
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:16 pm

mirzza je napisao/la:
On je trener...

LeBlue
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:20 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:05 pm
Ajzea je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:03 pm
Ne komentarisem radi sebe, komentarisem radi drugih ljudi.
Hoce otac da povede dvoje djece da vide europskog Zelju na Grbavici, i samo za ulaznice mu treba 45KM.
A radi na dnevnicu od 20 do 30 KM...
Trebao se napravit pripaz makar za aktivne članove.
Bolje imat tri covjeka po 10 KM nego jednog od 15, to je suština.
Zato su trebali napraviti neki logican sistem - jesi li clan ili nisi. Ako jesi kupi malo jeftinije, a plus dobijes povoljno karte za djecu. Ako nisi, onda plati skuplje. Ako vec ima nekih tezih socialnih slucajeva, to se na drugi nacin moze tretirati tako da i oni imaju priliku. Imam osjecaj da onaj ko nije clan, i kome smeta mu malo skuplja karta, uz to dolazi samo na vecim utakmicama, da je vise sklon krkanskom ponasaju sto fakticki igracima na terenu nista ne pomaze.

mirzza
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:20 pm

teteac8684 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:16 pm
mirzza je napisao/la:
On je trener...
Doduse...

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:22 pm

Dominic je napisao/la:
sri jun 21, 2017 2:44 pm
Hadzijalagic je napisao/la:
sri jun 21, 2017 2:19 pm
Malo mi bezveze da komentarisem cijene karti jer sam ja svoju obezbijedio, bar za narednih 10 godina.. Godisnja za istok po meni treba biti 120KM za one koji nisu clanovi a za clanove 80KM sto bi sa clanarinom skupa bilo 100KM.. Sjediste na toj tribini vrijedi 120 ali bih ja napravio veliki ustupak za clanove da bi ih sto vise privukli.. Isto bih stavio i za pojedinacne karte, posebno za evropu.. Veliki popust za clanove od nekih 30-40%.. Jedino sto istok jos nije natkriven pa je to odredjena mana kod formiranja cijene ali pogled vrijedi deset puta vise nego pogled sa sjevera..
Uprava ce garant paziti na cinjenicu da bar malo budu u prednosti oni koji su dali gotovinu za desetogodisnju. Ako sada das Istok za 100 KM za jednu godinu, dodje ti isto kao i ovi sto su pomogli kesom izgradnju tribine za 10 godina. Mislim da to ne bi bilo korektno prema onih 720 ljudi osim ako evropske utakmice ne bi ulazile u cijenu jedne godisnje.
Pa dobro sa destogodisnjom sjedis na najboljem dijelu tribine, vaze i za evropu i to je sasvim dovoljno da napravi tu razliku..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:22 pm

Jedino što se tiče cijene karti bi se trebalo uvesti (na svim utakmicama) da djeca do 12 godina mogu besplatno ući ili bar jeftiniju kartu im dati, naravno djeca čiji roditelji nemaju godišnju. Fakat kome se isplati familijarno otići jednom mjesečno na stadion ako za to mora dati 40 KM, posebno ako istu cijenu plaća i roditelj i dijete od, recimo, 10 godina...
S druge strane, to se može izbjeći ako se članstvo popularizira, pa da članovi imaju određene popuste, a ima li šta ljepše kad je cijela porodica učlanjena u Želju? :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

1921.ba
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:26 pm

puno dat 15km, al se zato islo u zagreb da se gleda bayern, juve, real... bosnjacka patetika
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Hadzijalagic
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:27 pm

Moja cijela porodica je uclanjena al hoce zena glavu zbog toga da mi otkine :D Ja sparam na svemu da bi mogao ispratiti sve klupske akcije.. Hebiga, nije bolest sve sto boli..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

1921.ba je napisao/la:puno dat 15km, al se zato islo u zagreb da se gleda bayern, juve, real... bosnjacka patetika
Baš tako. Uostalom ima SK...

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk

Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

dell21
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:29 pm

Posjeta će pokazati kakve su cijene.
Ono što nam treba je pun stadion neće biti nimalo lahko sa deticima.

nookey
Kontakt:

1921.ba je napisao/la:
sri jun 21, 2017 3:26 pm
puno dat 15km, al se zato islo u zagreb da se gleda bayern, juve, real... bosnjacka patetika
nemoj mi Juve dirati platiću 15 KM :)

Amidza
Kontakt:

- Nekoliko sedmica za redom nema nikakvih utakmica, dakle nema troska oko karata i sl. i za one koji redovno idu
- Regularna cijena 10 KM, sada 15, dakle 5 KM vise
- Europska utakmica
- Par dana nakon Bajrama (ako ne ostane ovoj mladjoj raji koja slave 15 KM od Bajram banke onda jbg, a sjetite se da pocastite i raju sto ne slavi kartama, ako im se ide)
- Na Europskim utakmicama vecinu ionako cine tzv. "derbi" navijaci, da se ne lazemo, koji pare za karte potrose 5-6 puta godisnje max
- Dijaspora je pocela stizat isto, bice i njih na tekmi, a oni za 7 eura ne mogu kutiju cigara uzet vani

Kako je puno? Cijene su sasvim ok. Da se diglo duplo tj. da su 20 KM istok i sjever o ovome bi se moglo raspravljati, ali 5 KM vise je taman. Koliko se na jedan prosjecan izlazak potrosi? Kutija cigara, dopuna, pice, kafa, nargila, rezervoar, dzoja, kladionica, sta ko voli - koliko je to para?

Nize ne moze, jos petaka vise ne valja. Taman po mjeri 15 KM za ove dvije tribine. Oko popusta za clanove, djecu, zene...o tome bi se dalo raspravljati i moze se nesto uraditi i potom pitanju, ali i ovo je normala. Budite realni. Znam dobro da je tezak vakat i zao mi je svakoga ko bi htio da dodje, a ne moze priustiti. Stvarno jeste, ali ovih 15 KM je, po meni, neki realni minimum, jer onima koji stvarno nemaju je i 10 KM, pa i 5 puno.
Zadnja izmjena: Amidza, dana/u sri jun 21, 2017 3:37 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:32 pm

Model1964 je napisao/la:
sri jun 21, 2017 2:51 pm
ponosannavas je napisao/la:
sri jun 21, 2017 2:48 pm
Ja sam glasao za 100 KM za cijenu istoka jer nisam imao drugu varijantu ali ja bih stavio ovako 80 KM sa člaskom a 110 bez članske. Zaboravljate da su ovim desetogodišnjacima džaba i Evropske tekme, a u cijenu članske ne ulazi Evropa nego samo domaće prvnestvo.
:ganja:
Kako kaže, hoceli biti šta od Muse :rofl: ?
Sačekaj polako. Može i u 30-oj proigrati. Taman meni još dvije godine karta ostane hahahahahhahaah

Amidza
Kontakt:

Sandro Gotal se, po svemu sudeći, neće priključiti Željezničaru u pripremnoj bazi na Kupresu. Zbog određenih problema lične prirode Gotal je obavijestio čelnike Željezničara da u Sarajevo ne može doputovati danas, kako je ranije planirano, već da dolazi u petak. Istog dana Gotal će proći ljekarske preglede, nakon kojih će, ukoliko sve bude u redu, potpisati ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom.

To je ovaj 25-godišnji napadač potvrdio i u kratkoj izjavi za karinakarina.ba. "U petak sam na medicinskim pregledima. Tad i ekipa dolazi sa Kupresa, tako da ću se u Sarajevu priključiti novim saigračima, kazao nam je Gotal, koji je na naše pitanje da li je slučajno 'u igri' još neki klub, kroz smijeh odgovorio: "Ne, ne... Ne treba niko brinuti. Dolazim sigurno u petak." Gotal bi sa Željezničarom trebao potpisati ugovor na dvije godine, a prema nezvaničnim pripast će mu i "desetka" koja postaje slobodna odlaskom Samira Bekrića.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Ajzea
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:37 pm

Javili mu nasi da je internet slab.

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 21, 2017 3:38 pm

tm8782 je napisao/la:
1921.ba je napisao/la:puno dat 15km, al se zato islo u zagreb da se gleda bayern, juve, real... bosnjacka patetika
Baš tako. Uostalom ima SK...

Poslano sa mog UniverseTap koristeći Tapatalk
Ja koliko sam pročitao, a pročitao sam većinu postova niko se prejterano ne žali nego ljudi govore da se trebala napraviti kategorizacija. Ja to govorim zbog članstva, a preko članstva samo i možeš napraviti kategorizaciju. ELem neise, slažem se da je 15 kermaša, ali mislim da se trebalo članstvo gledati pa makar bilo za članove 15 a za ostale 20

Plavanacija
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:38 pm

Jug 5KM, zapad 25KM, sjever 10KM, istok 15KM. Nikakvog popusta na clansku. Jer clansku kupujem da direktno pomognem klub, ne da bih se sepurio sa clanskom.

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:39 pm

Amidza je napisao/la:
Sandro Gotal se, po svemu sudeći, neće priključiti Željezničaru u pripremnoj bazi na Kupresu. Zbog određenih problema lične prirode Gotal je obavijestio čelnike Željezničara da u Sarajevo ne može doputovati danas, kako je ranije planirano, već da dolazi u petak. Istog dana Gotal će proći ljekarske preglede, nakon kojih će, ukoliko sve bude u redu, potpisati ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom.

To je ovaj 25-godišnji napadač potvrdio i u kratkoj izjavi za karinakarina.ba. "U petak sam na medicinskim pregledima. Tad i ekipa dolazi sa Kupresa, tako da ću se u Sarajevu priključiti novim saigračima, kazao nam je Gotal, koji je na naše pitanje da li je slučajno 'u igri' još neki klub, kroz smijeh odgovorio: "Ne, ne... Ne treba niko brinuti. Dolazim sigurno u petak." Gotal bi sa Željezničarom trebao potpisati ugovor na dvije godine, a prema nezvaničnim pripast će mu i "desetka" koja postaje slobodna odlaskom Samira Bekrića.
Sta kazu, on je cvaka druge prirode, izgleda otisao na Bahame :rofl:
Ne brinem se za europu jer je tu Lendric, ali valjalo bi da sto prije dodje jer je ipak prvo rjesenje za ligu :palacgore:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

1921.ba
Kontakt:

sri jun 21, 2017 3:41 pm

i ja se slazem za clanstvo, pa je trebalo jug 8, clanovi 5, sjever 10 clanovi 8, istok 20, clanovi 15, i zapad kako jeste... ali najbitnije je da mi podrzimo ekipu a ovo je veliki ispit za upravu kako ce organizirati ovu utakmicu, apelirajte i vi na kojoj god tribini budete da ljudi ne bude na stepenicama
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.

Prijava