Zato su trebali napraviti neki logican sistem - jesi li clan ili nisi. Ako jesi kupi malo jeftinije, a plus dobijes povoljno karte za djecu. Ako nisi, onda plati skuplje. Ako vec ima nekih tezih socialnih slucajeva, to se na drugi nacin moze tretirati tako da i oni imaju priliku. Imam osjecaj da onaj ko nije clan, i kome smeta mu malo skuplja karta, uz to dolazi samo na vecim utakmicama, da je vise sklon krkanskom ponasaju sto fakticki igracima na terenu nista ne pomaze.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 3:05 pmA radi na dnevnicu od 20 do 30 KM...
Trebao se napravit pripaz makar za aktivne članove.
Bolje imat tri covjeka po 10 KM nego jednog od 15, to je suština.
Doduse...
Pa dobro sa destogodisnjom sjedis na najboljem dijelu tribine, vaze i za evropu i to je sasvim dovoljno da napravi tu razliku..Dominic je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:44 pmUprava ce garant paziti na cinjenicu da bar malo budu u prednosti oni koji su dali gotovinu za desetogodisnju. Ako sada das Istok za 100 KM za jednu godinu, dodje ti isto kao i ovi sto su pomogli kesom izgradnju tribine za 10 godina. Mislim da to ne bi bilo korektno prema onih 720 ljudi osim ako evropske utakmice ne bi ulazile u cijenu jedne godisnje.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:19 pmMalo mi bezveze da komentarisem cijene karti jer sam ja svoju obezbijedio, bar za narednih 10 godina.. Godisnja za istok po meni treba biti 120KM za one koji nisu clanovi a za clanove 80KM sto bi sa clanarinom skupa bilo 100KM.. Sjediste na toj tribini vrijedi 120 ali bih ja napravio veliki ustupak za clanove da bi ih sto vise privukli.. Isto bih stavio i za pojedinacne karte, posebno za evropu.. Veliki popust za clanove od nekih 30-40%.. Jedino sto istok jos nije natkriven pa je to odredjena mana kod formiranja cijene ali pogled vrijedi deset puta vise nego pogled sa sjevera..
Baš tako. Uostalom ima SK...1921.ba je napisao/la:puno dat 15km, al se zato islo u zagreb da se gleda bayern, juve, real... bosnjacka patetika
Sačekaj polako. Može i u 30-oj proigrati. Taman meni još dvije godine karta ostane hahahahahhahaahModel1964 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:51 pmponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:48 pmJa sam glasao za 100 KM za cijenu istoka jer nisam imao drugu varijantu ali ja bih stavio ovako 80 KM sa člaskom a 110 bez članske. Zaboravljate da su ovim desetogodišnjacima džaba i Evropske tekme, a u cijenu članske ne ulazi Evropa nego samo domaće prvnestvo.![]()
Kako kaže, hoceli biti šta od Muse?
Sandro Gotal se, po svemu sudeći, neće priključiti Željezničaru u pripremnoj bazi na Kupresu. Zbog određenih problema lične prirode Gotal je obavijestio čelnike Željezničara da u Sarajevo ne može doputovati danas, kako je ranije planirano, već da dolazi u petak. Istog dana Gotal će proći ljekarske preglede, nakon kojih će, ukoliko sve bude u redu, potpisati ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom.
To je ovaj 25-godišnji napadač potvrdio i u kratkoj izjavi za karinakarina.ba. "U petak sam na medicinskim pregledima. Tad i ekipa dolazi sa Kupresa, tako da ću se u Sarajevu priključiti novim saigračima, kazao nam je Gotal, koji je na naše pitanje da li je slučajno 'u igri' još neki klub, kroz smijeh odgovorio: "Ne, ne... Ne treba niko brinuti. Dolazim sigurno u petak." Gotal bi sa Željezničarom trebao potpisati ugovor na dvije godine, a prema nezvaničnim pripast će mu i "desetka" koja postaje slobodna odlaskom Samira Bekrića.
Ja koliko sam pročitao, a pročitao sam većinu postova niko se prejterano ne žali nego ljudi govore da se trebala napraviti kategorizacija. Ja to govorim zbog članstva, a preko članstva samo i možeš napraviti kategorizaciju. ELem neise, slažem se da je 15 kermaša, ali mislim da se trebalo članstvo gledati pa makar bilo za članove 15 a za ostale 20
Sta kazu, on je cvaka druge prirode, izgleda otisao na BahameAmidza je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 3:32 pmSandro Gotal se, po svemu sudeći, neće priključiti Željezničaru u pripremnoj bazi na Kupresu. Zbog određenih problema lične prirode Gotal je obavijestio čelnike Željezničara da u Sarajevo ne može doputovati danas, kako je ranije planirano, već da dolazi u petak. Istog dana Gotal će proći ljekarske preglede, nakon kojih će, ukoliko sve bude u redu, potpisati ugovor sa najtrofejnijim bh. klubom.
To je ovaj 25-godišnji napadač potvrdio i u kratkoj izjavi za karinakarina.ba. "U petak sam na medicinskim pregledima. Tad i ekipa dolazi sa Kupresa, tako da ću se u Sarajevu priključiti novim saigračima, kazao nam je Gotal, koji je na naše pitanje da li je slučajno 'u igri' još neki klub, kroz smijeh odgovorio: "Ne, ne... Ne treba niko brinuti. Dolazim sigurno u petak." Gotal bi sa Željezničarom trebao potpisati ugovor na dvije godine, a prema nezvaničnim pripast će mu i "desetka" koja postaje slobodna odlaskom Samira Bekrića.