Zvezda je igrala sa rezervnim timom, omladincima. Ali svakako treba nam maximalno ozbiljnost, dobro ih skautirari i uz punu Grbavicu aBd do povoljnog rezultata pred revans.
Ti pesimista pravo
Uprava ce garant paziti na cinjenicu da bar malo budu u prednosti oni koji su dali gotovinu za desetogodisnju. Ako sada das Istok za 100 KM za jednu godinu, dodje ti isto kao i ovi sto su pomogli kesom izgradnju tribine za 10 godina. Mislim da to ne bi bilo korektno prema onih 720 ljudi osim ako evropske utakmice ne bi ulazile u cijenu jedne godisnje.Hadzijalagic je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:19 pmMalo mi bezveze da komentarisem cijene karti jer sam ja svoju obezbijedio, bar za narednih 10 godina.. Godisnja za istok po meni treba biti 120KM za one koji nisu clanovi a za clanove 80KM sto bi sa clanarinom skupa bilo 100KM.. Sjediste na toj tribini vrijedi 120 ali bih ja napravio veliki ustupak za clanove da bi ih sto vise privukli.. Isto bih stavio i za pojedinacne karte, posebno za evropu.. Veliki popust za clanove od nekih 30-40%.. Jedino sto istok jos nije natkriven pa je to odredjena mana kod formiranja cijene ali pogled vrijedi deset puta vise nego pogled sa sjevera..
Reći će Vlado veličanstveni da smo im to MI napakovaliLARS1921 je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 1:44 pmnije naša tema ali
http://faktor.ba/vijest/faktor-saznaje- ... la-licencu[/b]-253720
još čelika i viteza izbacit
Ma vala slago je da je ostvario ciljeve.mula je napisao/la:Edis Mulalic je ljudina od covjeka.
ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 21, 2017 2:48 pmJa sam glasao za 100 KM za cijenu istoka jer nisam imao drugu varijantu ali ja bih stavio ovako 80 KM sa člaskom a 110 bez članske. Zaboravljate da su ovim desetogodišnjacima džaba i Evropske tekme, a u cijenu članske ne ulazi Evropa nego samo domaće prvnestvo.
Pa vidis li kolko se zale na cijene a svaki dan minimalno po sisu ispuse, uz to kafa, to je 7 KM. Da ne pricamo o cigarama i sta vec, a nidje niko ne radi, lezihljebovici.
A radi na dnevnicu od 20 do 30 KM...
To ce uvijek biti veliki problem u citavoj nasoj drzavi pa makar dolazio Real. Tesko je danas izdvojiti 30-50 KM za utakmicu, kao student znam sta to znaci. Proslo ljeto clanska i godisnja za jug pa onda zadnjih 7-8 dana u mjesecu gladan