Ajzea je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 6:47 pm
Prvi sam branio Miru kada su ga mnogi slali na tribine. Rekao sam da nam je potreban, i jeste bio..
Miroslav Stevanovic je naplatio svaku marku a realno, posteno je i zaradio. U kakvom smo ku.rcu, dovoljno govori to sto se mnogi zaklinju u igraca jer jer zaradio platu.
Miroslav Stevanovic vise nije igrac Zeljeznicara. Zbog cega bih mu ja trebao biti zahvalan? Yebes mu mater, neka sutra propadne, apsolutno me ne interesuje.
Zeljeznicar je imao jednaku ulogu kao i sam Miroslav u vracanju Miroslava u zivot, kao i u vracanju u reprezentaciju. Da ode u Zrinjski, pozelio bih mu sve najgore.
Ko mu yebe mater. Oni navijacima Zelje trebaju biti zahvalni sto ih nisu podavili, a nije da nisu zasluzili.
Eto ja mu trebam biti zahvalan sto je uredno naplatio svaku marku i pokupio se prvom prilikom. Jasta cu.. Evo i obalit cemo mu ga.
Jos navijaci Zeljeznicara vrijedjaju druge navijace Zeljeznicara zbog nekog tamo Miroslava Stevanovica.
To je to, definitivno najveći profsionalac u najvećoj grupi bezobraznika koja imala priliku igrati za Želju, Miri hvala za godinu i po konstantnih 100% na terenu, više nije igrač Željezničara i kao što kažeš ne interesuje me hoće li karijeru nastaviti u Zanzibaru ili Juventusu, odradio ono za što je plaćen, tu nema ničeg više, da je imao bolju ponudu on bi igrao negdje drugo, isto kao što bi i sad prešao u lupam Zrinjski da mu ponude ono što je od nas tražio, ružna je riječ plaćenik jer igrači ko Miro nisu ništa dužni, kad se sve svede uradio korektno ono za šta je plaćen, samo mi nije jasno zašto od takvih likova mi pravimo neke legende, zbog čega sa takvim i sličnim pjevaju pjesmice, prave majice u fan shopu, i onda se na kraju kao začude svi kad ne produži neko takav, ili kad neko strgne sa sebe dres i psuje navijačima. Neću ni za jednim od ovih beskičmenjaka žaliti, generacija koja je imala sve ono što vjerovatno ni jedna nije imala, od plata, uslova, podrške, a za uzvrat smo dobili pregršt pljuvačina od većeg broja igrača a i mudo marjanovo na sportskom planu dvije godine u nizu.. A vi ih moljakajte po instagramu da ostanu, jer s njima uzimamo titulu, ili ustvari ..