A i Gacan i Galic bili kod nas u juniorima, posluzili bi sigurno.
Mada ako ce se forsirati Kemo i Dzindo na stoperu, te neko od ove trojice desnih bekova iz juniora sto su potpisali, onda okej, ali opet ovi bi posluzili jer i Sinisi i Bogicevicu istice ugovor na zimu, taman ih zamijenis s ova dva igraca. Stanica bi ja ostavio kao back up za dosta pozicija, jer iako mahala, ne vjerujem da je tolika steta kao sindikalac, Bekric i ko sve ne. Stvarno na terenu on izgara i da sve od sebe, to mu se ne moze poreci. Za back up vise pozicija na terenu sasvim okej solucija i za dalje.
Mada stvarno do sada sam zadovoljan sa transfer rokom. Neki odlicni, mladi centralni veznjak te lijevi bek su nam potrebni. Za Kataneca ne znam, stvarno je dobar stoper, ali je stranac i onda izbacuje Kemu koji po meni obecava, te Dzindu koji je ekstra talenat. U tu pricu se savrseno uklapao Gacan kao taj treci/cetvrti stoper, jer Bogi ode hvala Allahu dragom na zimu.

Nema puno raskida, pojacavamo se ciljano, sa solidnim, talentovanim, mladim igracima. Opet kada se pogleda prvi sastav, promjena nije bilo previse. Jos uvijek se nadam Subicu, bio bi prevaga na toj lijevoj strani, bez obzira sto bi bilo propuha prema nazad, uvijek sam vise cijenio ofanzivne bekove, te jednom klasnom centralnom veznom - a ako takvom ne mozemo dovesti - guraj onda Hajdarevica te Sabanadzovica na zadnjem veznom. Momci su sigurno ekstra, a glupo je da im neki polovnjak uzima mjesto.

@1921.ba