Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto jun 20, 2017 7:02 pm

Ajzea je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:47 pm
Prvi sam branio Miru kada su ga mnogi slali na tribine. Rekao sam da nam je potreban, i jeste bio..

Miroslav Stevanovic je naplatio svaku marku a realno, posteno je i zaradio. U kakvom smo ku.rcu, dovoljno govori to sto se mnogi zaklinju u igraca jer jer zaradio platu.

Miroslav Stevanovic vise nije igrac Zeljeznicara. Zbog cega bih mu ja trebao biti zahvalan? Yebes mu mater, neka sutra propadne, apsolutno me ne interesuje.
Zeljeznicar je imao jednaku ulogu kao i sam Miroslav u vracanju Miroslava u zivot, kao i u vracanju u reprezentaciju. Da ode u Zrinjski, pozelio bih mu sve najgore.
Ko mu yebe mater. Oni navijacima Zelje trebaju biti zahvalni sto ih nisu podavili, a nije da nisu zasluzili.

Eto ja mu trebam biti zahvalan sto je uredno naplatio svaku marku i pokupio se prvom prilikom. Jasta cu.. Evo i obalit cemo mu ga.

Jos navijaci Zeljeznicara vrijedjaju druge navijace Zeljeznicara zbog nekog tamo Miroslava Stevanovica.
To je to, definitivno najveći profsionalac u najvećoj grupi bezobraznika koja imala priliku igrati za Želju, Miri hvala za godinu i po konstantnih 100% na terenu, više nije igrač Željezničara i kao što kažeš ne interesuje me hoće li karijeru nastaviti u Zanzibaru ili Juventusu, odradio ono za što je plaćen, tu nema ničeg više, da je imao bolju ponudu on bi igrao negdje drugo, isto kao što bi i sad prešao u lupam Zrinjski da mu ponude ono što je od nas tražio, ružna je riječ plaćenik jer igrači ko Miro nisu ništa dužni, kad se sve svede uradio korektno ono za šta je plaćen, samo mi nije jasno zašto od takvih likova mi pravimo neke legende, zbog čega sa takvim i sličnim pjevaju pjesmice, prave majice u fan shopu, i onda se na kraju kao začude svi kad ne produži neko takav, ili kad neko strgne sa sebe dres i psuje navijačima. Neću ni za jednim od ovih beskičmenjaka žaliti, generacija koja je imala sve ono što vjerovatno ni jedna nije imala, od plata, uslova, podrške, a za uzvrat smo dobili pregršt pljuvačina od većeg broja igrača a i mudo marjanovo na sportskom planu dvije godine u nizu.. A vi ih moljakajte po instagramu da ostanu, jer s njima uzimamo titulu, ili ustvari .. :?

Morzhy
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:03 pm

psihopata je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:48 pm
Morzhy je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:41 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:35 pm
Pojedinim u oko barni al Miru ne diraj.Ko da je cjeli zivot u Zelji i svojim igrama doprinjeo u osvajanju par titula,kupova a sa njim Zeljo mljeo protivnike a on rešetao protivnicke mreze ko nekad Nikic i Bahtic sa krila.A tek zaradjene pare od njegovog transfera svemu daju jednu još vecu tezinu i objašnjnje te krilatice:U oko mi diraj al u Miru ne.
Nemoj tako, on je trčao po Vilsu dok drugi nisu. On je to zbog Želje radio, a ne zato da se bolje utopi kao slobodan igrač
bezveze ti je ova konstatacija,tacnije pokazuje samo kakva smo mi mocvara puna baliluka i mahalastine...da su bog dao svi tako trcali i radili na sebi da se prodaju vani,mi bi bili prvi sa 10 bodova prednosti na kraju sezone.....
Rečenicu "da su Bog dao svi tako trčali i radili na sebi da se prodaju vani" si vezao u kontekstu Miroslava. Ako već vezeš onda si upravo rekao "dao Bog da svi potpišu jednogodišnji ugovor, da održe formu u najboljem bh klubu, malo rade na sebi i odu na kraju sezone bez ikakvog obeštećenja". Koliko su bitni bodovi bitna je i prodaja igrača. Ako ne vjeruješ da je to jako bitno, pitaj nekog iz kluba pa vidi šta će ti reći.

MrkiMedo
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:05 pm

psihopata je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:52 pm
Omar500 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:46 pm
psihopata je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:43 pm
mi ako ove sezone budemo igrali isto ko i prosle pod slavkinom palicom(dosadno,sporo,bezidejno),ionako mizerna posjeta ce se prepoloviti,to vam garantujem....a na slavki je da pokaze i dokaze da je zasluzio drugu sansu,nadam se da ce ga ove sezone igra na terenu itekako zanimati i da ce mu biti bitno kakvom smo igrom osvojili 3 boda,iako iskreno nisam optimista.....
avlami97 je napisao/la: ↑uto jun 20, 2017 2:50 pm
Ma da bi napravio pritisak na Grbavici mora se izaci dosta visocije. Igraci moraju biti brzi, narocito nasa srednja i zadnja linija. Bogi i Kerla ko puzevi u sredini Blagi, Darko i Zeba svi spori. Hebiga nama je u toj formaciji Blagi najbrzi igrac. Radi toga Slavko nije smio igrati kako smo mi zeljeli, jer svaka iole brza ekipa bi nas ubila na kontre i polukontre. Nije ni Slavko toliki levat. Svjestan je on svih trkackih sposobnosti ekipe koju vodi. U tome je fol i zatto sada dovodi mladje i brze igrace.
Evo sta je forumas @avlami napisao na jednoj drugoj temi, savrseno opisao najveci razlog zasto smo igrali tako proslu sezonu ;)
pa koji smo qurac onda dovodili sve same puzeve u zelju?sta se time htjelo postici,ne kontam?
Zec brz igrac, Ramovic takodjer brz i ima odlican dribling, Gotal isto brz igrac i ima dobar dribling

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:08 pm

Koga ces bolan prodati iz ove lige? O cemu pricas? Zivi bili pa vidjeli koliko cemo za Lendru uzeti.. Mozes li prodati ove sto su potpisali na duze vrijeme? Pare se samo mogu uzeti na djeci.. Ostalo nidje veze..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:09 pm

Lendric ako ode otici ce za 300-500 hiljada eura
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Plavi orkestar
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:10 pm

cikazubo je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:02 pm
Ajzea je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:47 pm
Prvi sam branio Miru kada su ga mnogi slali na tribine. Rekao sam da nam je potreban, i jeste bio..

Miroslav Stevanovic je naplatio svaku marku a realno, posteno je i zaradio. U kakvom smo ku.rcu, dovoljno govori to sto se mnogi zaklinju u igraca jer jer zaradio platu.

Miroslav Stevanovic vise nije igrac Zeljeznicara. Zbog cega bih mu ja trebao biti zahvalan? Yebes mu mater, neka sutra propadne, apsolutno me ne interesuje.
Zeljeznicar je imao jednaku ulogu kao i sam Miroslav u vracanju Miroslava u zivot, kao i u vracanju u reprezentaciju. Da ode u Zrinjski, pozelio bih mu sve najgore.
Ko mu yebe mater. Oni navijacima Zelje trebaju biti zahvalni sto ih nisu podavili, a nije da nisu zasluzili.

Eto ja mu trebam biti zahvalan sto je uredno naplatio svaku marku i pokupio se prvom prilikom. Jasta cu.. Evo i obalit cemo mu ga.

Jos navijaci Zeljeznicara vrijedjaju druge navijace Zeljeznicara zbog nekog tamo Miroslava Stevanovica.
To je to, definitivno najveći profsionalac u najvećoj grupi bezobraznika koja imala priliku igrati za Želju, Miri hvala za godinu i po konstantnih 100% na terenu, više nije igrač Željezničara i kao što kažeš ne interesuje me hoće li karijeru nastaviti u Zanzibaru ili Juventusu, odradio ono za što je plaćen, tu nema ničeg više, da je imao bolju ponudu on bi igrao negdje drugo, isto kao što bi i sad prešao u lupam Zrinjski da mu ponude ono što je od nas tražio, ružna je riječ plaćenik jer igrači ko Miro nisu ništa dužni, kad se sve svede uradio korektno ono za šta je plaćen, samo mi nije jasno zašto od takvih likova mi pravimo neke legende, zbog čega sa takvim i sličnim pjevaju pjesmice, prave majice u fan shopu, i onda se na kraju kao začude svi kad ne produži neko takav, ili kad neko strgne sa sebe dres i psuje navijačima. Neću ni za jednim od ovih beskičmenjaka žaliti, generacija koja je imala sve ono što vjerovatno ni jedna nije imala, od plata, uslova, podrške, a za uzvrat smo dobili pregršt pljuvačina od većeg broja igrača a i mudo marjanovo na sportskom planu dvije godine u nizu.. A vi ih moljakajte po instagramu da ostanu, jer s njima uzimamo titulu, ili ustvari .. :?
A Kurta niko ne spomene.Covjek radio na sebi,treniro,ni pio ni pušio,poštovo trenera,na svakoj tekmi 100% davo od sebe...Mislim da je i jedan go zabio i cak i precku pogodio...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:10 pm

Niko sretniji od mene ako tako bude al ne vidim da se nesto otimaju za njega..

Jaozinho22

uto jun 20, 2017 7:12 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:09 pm
Lendric ako ode otici ce za 300-500 hiljada eura
Hoće al na FM-u možda.
200 hiljada eura maximum.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

chile
Kontakt:

Pojedini ovdije stavove i misljenja cesce mjenjaju nego carape. To najbolje oslikava stav i odnos prema Mici i Ivanu.
Bilo bi interesantno kada bi Mico potpisao novi ugovor isto tako ako Ivan ode za dobru cifru. A realno je najveca i najbolja riba u nasem izlogu, pri tome bi ga neki otjerali tek tako.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Dolina
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:13 pm

mušterija uvijek ima ali za koje pare, u ove četiri utakmice ako zavuće par golova cijena mu samo može skočiti
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

damirfile
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:13 pm

Nek' odigra ovo prvo kolo u Evropi pa nek' ide dok ne budu papiru gotovi za napadača.

ponosannavas
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:14 pm

Fali nam kulture dijaloga. O kome god se pise koristr se pregrube i preblage rijeci. Nigdje sredine. Ovo sto je napisao Miro je interna zezancija i nigdje ne ismijava nista. Da li jr hinja bio sto nije potpisao mi ne znamo jer ne znamo ni sta su mu nudiki ni sta je trazio. Miro je svoj osnos prema dresu pokazao na terenu. Trcao je kad niko nije. Mogao se stekati u mnogim situacijama i to niko nebi primjetio ali nije. Mogao je noge cuvati zadnjih pola godind ali nije. Da bi bilo sve idealno samo je trebao potpisati i prodati se za neku simbolicnu cifru jer vise nismo mogli uzeti, ali kad vidim kako se nasa djeca i neki koje nazivate legendama ponasaju prema klubu Miro je ispao i prekorektan. Hvala mu za sve i sretno mu u karijeri. Ako zeli dobrodosao je uvijek. Sve ostalo je pretjerivanje. Hajde molim vas malo kulturnije pisite i ne shvatajte sve preozbiljno. Ne treba nikoga ni moliti, ali nemojte ni traziti dlaku u jajetu. Na kraju krajeva kad vidim ovog Bekrica ne znam ni ja bi li potpisao za Zelju a volim ga ko mater i oca

psihopata
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:15 pm

MrkiMedo je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:05 pm
psihopata je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:52 pm
Omar500 je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:46 pm

Evo sta je forumas @avlami napisao na jednoj drugoj temi, savrseno opisao najveci razlog zasto smo igrali tako proslu sezonu ;)
pa koji smo qurac onda dovodili sve same puzeve u zelju?sta se time htjelo postici,ne kontam?
Zec brz igrac, Ramovic takodjer brz i ima odlican dribling, Gotal isto brz igrac i ima dobar dribling
dobro,vidjecemo sve kad pocne sezona,nadam se da ste u pravu i da cemo igrati ljepse i brze....iako to nije bio odgovor na moje pitanje....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:16 pm

Ma **** Zetu sta treba bojati se njih. Idemo po prolaz nema dalje sta pricati. Sve osim prolaza je kiks ogroman.

Trebamo preuzeti ulogu favorita koliko god to nasi negirali.

A za Miru nesto nisam previse potresen sto se mene tice on jeste ginuo ali bezopasan je za gol takodjer mislim da ce Zakaric u ovoj sezoni biti nas najbolji igrac.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Leon_Professional
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:18 pm

ponosannavas je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:14 pm
Fali nam kulture dijaloga. O kome god se pise koristr se pregrube i preblage rijeci. Nigdje sredine. Ovo sto je napisao Miro je interna zezancija i nigdje ne ismijava nista. Da li jr hinja bio sto nije potpisao mi ne znamo jer ne znamo ni sta su mu nudiki ni sta je trazio. Miro je svoj osnos prema dresu pokazao na terenu. Trcao je kad niko nije. Mogao se stekati u mnogim situacijama i to niko nebi primjetio ali nije. Mogao je noge cuvati zadnjih pola godind ali nije. Da bi bilo sve idealno samo je trebao potpisati i prodati se za neku simbolicnu cifru jer vise nismo mogli uzeti, ali kad vidim kako se nasa djeca i neki koje nazivate legendama ponasaju prema klubu Miro je ispao i prekorektan. Hvala mu za sve i sretno mu u karijeri. Ako zeli dobrodosao je uvijek. Sve ostalo je pretjerivanje. Hajde molim vas malo kulturnije pisite i ne shvatajte sve preozbiljno. Ne treba nikoga ni moliti, ali nemojte ni traziti dlaku u jajetu. Na kraju krajeva kad vidim ovog Bekrica ne znam ni ja bi li potpisao za Zelju a volim ga ko mater i oca
:klanjase2: :klanjase2: :palacgore: :palacgore:

:palacgore:
chile je napisao/la:
Pojedini ovdije stavove i misljenja cesce mjenjaju nego carape. To najbolje oslikava stav i odnos prema Mici i Ivanu.
Bilo bi interesantno kada bi Mico potpisao novi ugovor isto tako ako Ivan ode za dobru cifru. A realno je najveca i najbolja riba u nasem izlogu, pri tome bi ga neki otjerali tek tako.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:19 pm

Bezopasan za gol sa 16 asistencija i to je zanimljiva logika..

psihopata
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:20 pm

Morzhy je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:03 pm
psihopata je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:48 pm
Morzhy je napisao/la:
uto jun 20, 2017 6:41 pm

Nemoj tako, on je trčao po Vilsu dok drugi nisu. On je to zbog Želje radio, a ne zato da se bolje utopi kao slobodan igrač
bezveze ti je ova konstatacija,tacnije pokazuje samo kakva smo mi mocvara puna baliluka i mahalastine...da su bog dao svi tako trcali i radili na sebi da se prodaju vani,mi bi bili prvi sa 10 bodova prednosti na kraju sezone.....
Rečenicu "da su Bog dao svi tako trčali i radili na sebi da se prodaju vani" si vezao u kontekstu Miroslava. Ako već vezeš onda si upravo rekao "dao Bog da svi potpišu jednogodišnji ugovor, da održe formu u najboljem bh klubu, malo rade na sebi i odu na kraju sezone bez ikakvog obeštećenja". Koliko su bitni bodovi bitna je i prodaja igrača. Ako ne vjeruješ da je to jako bitno, pitaj nekog iz kluba pa vidi šta će ti reći.
bas tako,evo ti primjer,da na terenu imas 5 igraca koji su profesionalci kao stevanovic, svaku utakmicu daju sve od sebe,rade na sebi i zive sportski zivot,njima na teren prikljucis juniore i ostalu talentovanu djecu,em bi gazio sve redom,em bi se djeca imala na koga ugledati,a ne na ove nargilase i alkose bez ikakve fudbalske perspektive,i tako imas i dobru ekipu a i nesto u izlogu....

da se razumijemo,mislim da je stevanovic kvalitetom precjenjen igrac svakako,ali da je sportista od glave do pete i profesionalac na terenu,to mu niko ne moze osporiti....
Zadnja izmjena: psihopata, dana/u uto jun 20, 2017 7:22 pm, ukupno mijenjano 1 put.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Morzhy
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:21 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
uto jun 20, 2017 7:08 pm
Koga ces bolan prodati iz ove lige? O cemu pricas? Zivi bili pa vidjeli koliko cemo za Lendru uzeti.. Mozes li prodati ove sto su potpisali na duze vrijeme? Pare se samo mogu uzeti na djeci.. Ostalo nidje veze..
Za igrača pod ugovorom ima neke šanse za prodaju, dok za slobodnog nema apsolutno nikakve, nije tvoj i ne treba uopšte u tom smislu izjednačavati eventualnu (ne)prodaju Lendrića sa Mirinim odlaskom za dž. Lendrić je dobitak za klub u svakom slučaju, ili imaš keš za njega, ili imaš 20 golova u sezoni

ponosannavas
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:22 pm

Isto je i za Lendrice. Misljenje vam varira od najgoreg do najboljeg. Relano je da ode za nekih 300.000 eura. Trziste je cudno. Ali kod nas ce neki ako od za 400.000 reci malo je ovo ono. Ovi nasi veze nemaji i sl. A drugi ce opet ako ode za 50.000 reci dobro je da smo bilo sta uzeli za budalu. Ali mozda bude i vise a i manje. I on je davao sve od sebe i malo je udaren u glavu ali je davao sve od sebe. Izletio je par puta aki vjerujem da se i izvinuo svima. Takav je lik. Jebat ce ti svr a za par minuta ce te poljubiti i izvinuti se. Kad postanemo objektivni i relano sagledno stvati mozemo se nadati napretku.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

uto jun 20, 2017 7:24 pm

Nego ljudi jel sutra Gotal na Grbavici?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.

Prijava