Zadnji post si napisao prije par dana prije potpisa juniora i ostalih i sad si se opet javio hahaha skontali smo. Nijedan pozitivan post nemaš nego samo pljuvanje ovaj ban zaslužuje i nije onaj fkz što vi mislite da jest.FKZ1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:28 pmDa! Izmišljamo neprijatelje.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:34 am@FKZ1921
Dobro te neko pitao. Izmisljamo li neprijatelje?
Ruku na srce, za takve bar znamo da su nam neprijatelji. Veci su nam neprijatelji ovi sto ko biva klub vole.
Grb ste izdali, za mene ste veci neprijatelji od onih deklarisanih ! Porodice vam yebemo !
Miske, ko Boga te molim, rastjeraj gamad govnjivom motikom !
Najnoviji izmišljeni neprijatelj kluba je Samir Bekric.
Znaci po ovome dosadasnjem Željo-Zeta ide!, Sve Ex-Yu...
Malmö - Vardar, Otkad je to Makedonija u Skandinaviji?teatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:41 pmZnaci po ovome dosadasnjem Željo-Zeta ide!, Sve Ex-Yu...
ma smiješno sad nam je i bekrić kriv, jedna legenda željeGoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:42 pmZnači Tuce je neprijatelj Želje najnoviji i htio je promašiti ali mu se omaklo i slučajno zabio gol u Krupi![]()
Kakve nebuloze lupate cijelo jutro, nevjerovatno jbt.
Daj nam ovaj Tre Penne da se ne sekiram![]()
Pa ocigledno si jedini koji ne vidi problem...iggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:59 amJa nevidim uopste sta je problem u Bekricevoj izjavi,covjek ima pravo da kaze, i ljudi sa tribina vide da nije stimalo na relaciji igraci-trener,pa neznam stvarno sta je problem.Ja sam prvi koji je bio za to da se na kraju sezone zavsi saradnja sa Slavkom,iz vise razloga.
Evo bekric je rekao, a ostalo je gro ekipe, znaci da i dalje atmosfera u ekipi nije dobra AKO JE OVO ISTINA sto je Bekric rekao.
Sta onda ocekivat narednu sezonu sa njim na celu SS???
Nema se igraču šta objašnjavat, hebe se meni ko je bio i šta je prije radio, klub se treba zaštititi sa klauzulama u ugovorima i internim pravilnikom.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:40 pmVrijeme je da nas klub nakon ovakvih izjava i izlaska "prljavog vesa" na vidjelo reaguje,te postavi stvari na svoje mjesto.Ne, nista radikalno,jer to sad svi ocekuju,vec polako i sa planom.
Prvo,odrzati sastanak sa igracima i JASNO poruciti da je trener iznad svakog od njih i da ce se prije tjerati neko od njih,a ne trener u slucaju losih rezultata.Cisto da vidimo kako ce to funkcionisati.
Drugo,KONACNO posvetiti paznju kakav igrac dolazi u klub,kakav je KARAKTER,sta njegovi bivsi treneri imaju reci o njemu i sl.!?To se sa balkanskim sljamom mora uraditi.
I trece,po dolasku u klub,svim OBJASNITI sta znaci biti profesionalac i kakvo se ponasanje ocekuje.
Uvijek sam se cudio kad neki igrac izjavi,taj i taj me naucio kako biti profesionalac.Procitavsi danasnju izjavu Bekrica vidim da njega niko nikada nije naucio tome.I nije jedini.Pitanje je da li odlaskom Mire uopste i imamo takvog igraca u rosteru??Igraci su nam sve osim profesionalci.Ponajvise mahalci,nazalost.To negdje mora prestati,pa makar im sankcija stajala iznad glave dok ne skontaju.Toliko.
Željo i Bekrić se pišu velikim slovima.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:44 pmma smiješno sad nam je i bekrić kriv, jedna legenda željeGoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:42 pmZnači Tuce je neprijatelj Želje najnoviji i htio je promašiti ali mu se omaklo i slučajno zabio gol u Krupi![]()
Cuj ovog lektora, jesi to ti Bogi knjizevnice???GoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:47 pmŽeljo i Bekrić se pišu velikim slovima.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:44 pmma smiješno sad nam je i bekrić kriv, jedna legenda željeGoodisonPark je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:42 pmZnači Tuce je neprijatelj Želje najnoviji i htio je promašiti ali mu se omaklo i slučajno zabio gol u Krupi![]()
Jok, Slavko je legenda![]()