Izdaju u loptanju. Ovakvi bi ti u ratu u leđa pucali. Bekriću šljamu. Isto važi za sve one koji su uz tebe. Idali ste Instituciju staru skoro 100 godina.bianco blu je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:23 pmpuna podrška gospodinu Petroviću u borbi protiv domaćih izdajnika!
Da! Izmišljamo neprijatelje.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:34 am@FKZ1921
Dobro te neko pitao. Izmisljamo li neprijatelje?
Ruku na srce, za takve bar znamo da su nam neprijatelji. Veci su nam neprijatelji ovi sto ko biva klub vole.
Grb ste izdali, za mene ste veci neprijatelji od onih deklarisanih ! Porodice vam yebemo !
Miske, ko Boga te molim, rastjeraj gamad govnjivom motikom !
FKZ1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:28 pmDa! Izmišljamo neprijatelje.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:34 am@FKZ1921
Ruku na srce, za takve bar znamo da su nam neprijatelji. Veci su nam neprijatelji ovi sto ko biva klub vole.
Grb ste izdali, za mene ste veci neprijatelji od onih deklarisanih ! Porodice vam yebemo !
Najnoviji izmišljeni neprijatelj kluba je Samir Bekric.
Zamislite da se u EL sastanu Zvezda i Priština
Bravo. Direktno imenom i prezimenom recite ko su krivci!Plava Porodica je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:21 pmGdje je kazna za Ivana nakon silnih nemoralnih istupa na utakmicama, te u medijima?
Takvu istu kaznu ce i Bekric dobiti nazalost.
Gdje je logika da nam vicekapiten bude igrac koji je tuzio klub prije par mjeseci?
Daleko smo mi od organizovanog kluba, miljama daleko.
Kad ste vec pokrenuli novu pricu sa apsolutno retardiranom izjavom na zvanicnoj o Bekricu, onda iznesite sav prljavi ves i javno otjerajte sva govna, IMENOM I PREZIMENOM, i ne sumnjajte da cete dobiti podrsku, po ko zna koji put.
Ma gdje ce biti neprijatelj.. Samo birao i dogovarao utakmice u kojima ce igrati kako treba.. To su prijatelji kluba, hebo ove sto nam tribine prave.. I jahic je veliki prijatelj kluba, tu nema spora.. I njega smo samo izmislili.. Stidite se igranki koje orkestrirate..FKZ1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 12:28 pmDa! Izmišljamo neprijatelje.Ajzea je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:34 am@FKZ1921
Najnoviji izmišljeni neprijatelj kluba je Samir Bekric.
+1
Upravo to i jeste problem otice ovi kao Bekric a dolaze igrači koji i nešto mogu napraviti. Svjesni su oni toga...SIMA_SIMAU je napisao/la:Ovo je otislo u *****, neko iz kluba mora reagovati.
Ovo je ve naruceno, pitari da su doveli ovakve igrace kao mi ne bi mogli opstati od naslova.
Na sve se nacine ide da se klub omalovazava.
A tebi Bekricu ***** najmilije, pickurino jedna i ti i Jahic i Citac. Idite u penziju.