Imas pogresno misljenje...
Jeli Bekric ono što smo očekivali?SarajlijaTM je napisao/la:Za dosta ovoga sto Bekrija prica znam da je tacno.
Ne pljujte bezveze po covjeku, Bekrija voli Želju kao i svi mi
Slavko je dobio drugu sansu,a da nije ono sto smo ocekivali,nije. Vidjet ćemo sta ce biti i kako Ce se snaći
Poslano sa mog ALE-L21 koristeći Tapatalk
1. Dovoljno da se uzme titula da nisu bojkotovali uz cinjenicu da je Zrinjski zavrsio sudiju u Bijeljiniiggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:22 amKoliko je igraca izguralo 20 kola- oni koji su igrali?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:17 am1. Nijeiggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:10 am
Je li Slavko slomio i polomio 11 istih igraca?
Je li slavko postavljao taktiku?
Sta je bilo u Krupi, prvo poluvrjeme napadaj, drugo povuci se?
Sta je bilo 20 i kusur kola nase igre?
Jesi li na svakoj utakmici kuci dao gol pa se povukao i primio?
Zasto ti je Kerla igrao bez treninga?
Ako hoces dalje samo reci...
2. Jeste, doveo nas u poziciju da se borimo za titulu
3. U Krupi je bila bruka koju su nam priredili klosari koji nose nas dres. Ili im je Slavko rekao da dva pasa ne sastavljaju
4. Pogledas statistiku i omjer i bice ti jasno sta je bilo u dvadeset kola prije Krupe i Sarajeva
5. Nisam i nisu
6. Jer je doveden da igra. Greska u procjeni sviju koji su ucestvovali u njegovom dovodjenju
Haj, dalje..
Koliko su kikseva imali konkurenti?
Puno i previse trenera je bilo, nazalost.LARS1921 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:59 amteatrale36 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 10:56 am
Ti si bar ozbiljan covjek i postujem tvoj rad, ali ko je od ovih igrao prije 2 godine?
Meni je samo Željo vazan, a ovi igrači, trener i ostali su svakako prolazni
Koliko trenera od sezone 2015/16 i 2016/17 nas je vodilo ?
U njima je problem. Slobodno reci otvoreno, a ne "joj pa ne znam". Reci Slavko ublehasu ko te ebe, bekricu institucijo
@evo i iggya ko ti je od igrača haver?
ok misli sta hoces kao sto i Lars NABADA da sam ovakav ili onakav ,neisplati se raspravljati..vrijeme ce pokazat..toliko pozdravHadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:26 am1. Dovoljno da se uzme titula da nisu bojkotovali uz cinjenicu da je Zrinjski zavrsio sudiju u Bijeljiniiggy2377 je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:22 amKoliko je igraca izguralo 20 kola- oni koji su igrali?Hadzijalagic je napisao/la: ↑pon jun 19, 2017 11:17 am
1. Nije
2. Jeste, doveo nas u poziciju da se borimo za titulu
3. U Krupi je bila bruka koju su nam priredili klosari koji nose nas dres. Ili im je Slavko rekao da dva pasa ne sastavljaju
4. Pogledas statistiku i omjer i bice ti jasno sta je bilo u dvadeset kola prije Krupe i Sarajeva
5. Nisam i nisu
6. Jer je doveden da igra. Greska u procjeni sviju koji su ucestvovali u njegovom dovodjenju
Haj, dalje..
Koliko su kikseva imali konkurenti?
2. Konkurenti me ne interesuju, kakve veze ima nas skor sa njima..
Jasne i ofirne su tvoje namjere.. To ti moze proci kod raje na ss.. Ovdje se takvi lahko procitaju.. Cuj ne vidis nikakav problem u Samirovoj izjavi hahahahha.. Providan si..
ja nikad NEMISLIM vec sam uvijek 100% SIGURAN