Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 12:43 pm

LARS1921 je napisao/la:Nema ordagić mjesta kod nas, mozda da se rotira sa nekim
Ja bih juniora radije al moze ovaj za rotacije
Ko nas je kleo, nije dangubio.

MrkiMedo
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:44 pm

Cini mi se da je neko pisao da mu ugovor traje jos pola godine sto znaci da ne bi morali dati velike pare za njega. Ja bih radije vise volio Redzica i Vukotica, Redzica prije svega jer je Ordagic redovno pod nekom ozljedom. Mada, daj boze da nam i Ordagic dodje u najgorem slucaju :D

LARSSON
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:48 pm

Grbavica je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:43 pm
LARS1921 je napisao/la:Nema ordagić mjesta kod nas, mozda da se rotira sa nekim
Ja bih juniora radije al moze ovaj za rotacije
ili recimo u b ekipu

ponosannavas
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:49 pm

LARS1921 je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:20 pm
ponosannavas je napisao/la:
pon jun 05, 2017 10:04 am
@Lars hoćeš li biti u mogućnosti da nam sutra stream napraviš sa SK1 za ove naše omladince sa turnira u Bijeljini? Većina nije kući u tom periodu dana :)
Probat cu
TO majstore :)

Jaozinho22

pon jun 05, 2017 12:49 pm

Brkoo je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:34 pm
Kakvu referencu ima Ordagic da bi mogao igrati u Turskoj? Jedino ako ga Zubanovic na obraz da nekome. Hajmo realno, igra u Slobodi, ekipi koja godinama ne zna sta znaci kako izgleda kad prodas nekog igraca, o trofejima da ne pricam, pola utakmica propustio zbog hronicne povrede, ovo drugo pola odigrao dobro. Sta ima u svom CV-u, izborenu evropu prosle godine sa Slobodom. Ako dodje kod nas to ce mu biti najvece dostignuce trenutno u karijeri..
Zuban mu je najveća referenca..Realno bolje mu je i u zadnjem klubu Turske lige nego u prva tri kluba naše lige. Dalje priča da nije odigrao pola utakmica stoji u mahali, na papiru je to drugačije. Pazi ovo :
Jovan Blagojević. : 33 utakmice,1 gol,3 asistencije, ukupno minuta : 2.680
Darko Marković :28 utakmica,4 gola,3 asistencije, ukupno minuta : 2,510
Ubleha Radinović :26 utakmica, bez učinka, ukupno minuta :1,365

Amer Ordagić,29 utakmica,0 golova, 9 asistencija, ukupno minuta : 2,541
Primjera radi, samo naš najstandardniji veznjak Blagojević ima više utakmica od Ordagića, u ligi je odigrao dvije više utakmice od njega i u kupu dvije.
Evo još i statistika ''ponajboljeg'' veznjaka lige :
Tomislav Tomic, 35 utakmica, 5 golova,dvije asistencije, ukupno minuta :2,967
i
Ajdin Redzic : 29 utakmica,2 gola,bez asistencija,2,309 ukupno odigranih minuta...
Sve je to tu negdje...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Ch.Willa1986
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:50 pm

Kako je krenulo, na prozivku ce doci samo Petrovic i Karic :D :D :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:52 pm

ma frajer nije samo igrao prodate utakmice šta vam je :D
Željezničar ante portas !

ponosannavas
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 12:56 pm

FKZ1921 je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:18 pm
Morzhy je napisao/la:
pon jun 05, 2017 8:34 am
sultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR
Evo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantno

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
Prije desetak mjeseci sam ovdje "ratovao "sa bojovnicima zbog velikog neprijatelja naseg kluba,Hadisa Zubanovica. Nisam mogao sutiti na bljuvotina koje su ovdje napisane protiv njega.
I bio usamljen u tom ratu. I odustao.
Šta se promjeni?
Ko se promjeni?
Zuban sigurno nije...
Ja se ne sjećam da je iko Zubana pljuvao. Jest određen broj njih pričao kako nas je zavalio i da smo mogli AMira za više love prodati ali na tome se završila priča. NIkad se u drugom kontekstu nije spominjao Zuban, a da se loše pričalo. Sad to što su neki mislili da se milioni mogu uzeti to je drugo. Sad kad vrate film i kad se vidi da se nakon AMira iz ove naše lige nije niko ni prodao da valja i oni će reći da je Zuban odradio pravi posao.
Pošto kažeš da si bio usamljen ja evo nikad nisam ništa loše rekao čak pričam priču da on treba biti prvi menadžer koji će kupiti našu djecu iz omladisnkog pogona. I to već dugo pričam.
Nemoj mi zamjeriti ali ti si baš naljutio na nekoga i od tada ti je rpiča pravo negativna i isključiva. Nisi realan nikako od tada. Bilo je raje koja su se slagala i koja nisu sa tobom ali većino su te podržavali svi. I onda si se odjednom naljutio. TI moraš biti svjestan da ovdje piše i neka raja koja je možda iz loših namjera tu a koje ne znamo. Baš zbog takvih sam i ja počeo pisati i to iz razloga da bi ih ubio argumentima.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 05, 2017 12:58 pm

@ponosni

Jel u 13:45 sutra mi igramo?

fkz1921 haj se odjavi opet i nemoj doci par mjeseci, taman nas krenulo tad

Hurmasica
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:05 pm

Jeste :)

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Grbavica
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:06 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:34 pm
Kakvu referencu ima Ordagic da bi mogao igrati u Turskoj? Jedino ako ga Zubanovic na obraz da nekome. Hajmo realno, igra u Slobodi, ekipi koja godinama ne zna sta znaci kako izgleda kad prodas nekog igraca, o trofejima da ne pricam, pola utakmica propustio zbog hronicne povrede, ovo drugo pola odigrao dobro. Sta ima u svom CV-u, izborenu evropu prosle godine sa Slobodom. Ako dodje kod nas to ce mu biti najvece dostignuce trenutno u karijeri..
Zuban mu je najveća referenca..Realno bolje mu je i u zadnjem klubu Turske lige nego u prva tri kluba naše lige. Dalje priča da nije odigrao pola utakmica stoji u mahali, na papiru je to drugačije. Pazi ovo :
Jovan Blagojević. : 33 utakmice,1 gol,3 asistencije, ukupno minuta : 2.680
Darko Marković :28 utakmica,4 gola,3 asistencije, ukupno minuta : 2,510
Ubleha Radinović :26 utakmica, bez učinka, ukupno minuta :1,365

Amer Ordagić,29 utakmica,0 golova, 9 asistencija, ukupno minuta : 2,541
Primjera radi, samo naš najstandardniji veznjak Blagojević ima više utakmica od Ordagića, u ligi je odigrao dvije više utakmice od njega i u kupu dvije.
Evo još i statistika ''ponajboljeg'' veznjaka lige :
Tomislav Tomic, 35 utakmica, 5 golova,dvije asistencije, ukupno minuta :2,967
i
Ajdin Redzic : 29 utakmica,2 gola,bez asistencija,2,309 ukupno odigranih minuta...
Sve je to tu negdje...
To je to. Podvali se prica kako momak ima hromicne povrede, kako pola utakmica ne igra, a ima minutazu ko nasi "zdravi" veznjaci. Kakvu bi minutazu imo da nema tih "povreda" :D
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:07 pm

možda su naši hronično povrijeđeni a da mi ne znamo :D
gradi željo boli te *****

ublehas
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:11 pm

salemprolic je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:05 pm
exbabilon je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:58 am
Razumijem dio da je Turska najpozeljnija destinacija, ali zasto je blizi Sarajevu nego nama?
Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Koliko sam čuo, oni nisu dovodili pojačanja na polusezoni jer nisu imali para zbog visokih plata. Sada im ode Dulja, a možda i još koji od preplaćenih igrača, pa se otvara mogućnost da opet dadnu visoku platu nekom drugom igraču. Osim toga, ni oni ne prijavljuju komplet iznos plate za porez (za razliku od nas), tako da im je i to olakšavajuća okolnost.

Jaozinho22

pon jun 05, 2017 1:18 pm

Otisao im je vec Balić, taj je jedan od najplaćenijih u ligi bio. :lol:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

FKZ1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 1:19 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:56 pm
FKZ1921 je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:18 pm
Morzhy je napisao/la:

Evo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantno

Prije desetak mjeseci sam ovdje "ratovao "sa bojovnicima zbog velikog neprijatelja naseg kluba,Hadisa Zubanovica. Nisam mogao sutiti na bljuvotina koje su ovdje napisane protiv njega.
I bio usamljen u tom ratu. I odustao.
Šta se promjeni?
Ko se promjeni?
Zuban sigurno nije...
Ja se ne sjećam da je iko Zubana pljuvao. Jest određen broj njih pričao kako nas je zavalio i da smo mogli AMira za više love prodati ali na tome se završila priča. NIkad se u drugom kontekstu nije spominjao Zuban, a da se loše pričalo. Sad to što su neki mislili da se milioni mogu uzeti to je drugo. Sad kad vrate film i kad se vidi da se nakon AMira iz ove naše lige nije niko ni prodao da valja i oni će reći da je Zuban odradio pravi posao.
Pošto kažeš da si bio usamljen ja evo nikad nisam ništa loše rekao čak pričam priču da on treba biti prvi menadžer koji će kupiti našu djecu iz omladisnkog pogona. I to već dugo pričam.
Nemoj mi zamjeriti ali ti si baš naljutio na nekoga i od tada ti je rpiča pravo negativna i isključiva. Nisi realan nikako od tada. Bilo je raje koja su se slagala i koja nisu sa tobom ali većino su te podržavali svi. I onda si se odjednom naljutio. TI moraš biti svjestan da ovdje piše i neka raja koja je možda iz loših namjera tu a koje ne znamo. Baš zbog takvih sam i ja počeo pisati i to iz razloga da bi ih ubio argumentima.
Bogami se pljuvao itekako...danima,orkestrirano,
kako mi to inace znamo.

shzna
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:25 pm

Hadise Zubanovicu na tebe je red!
1987

psihopata
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:26 pm

ma ja sad se nije ni pljuvalo po zubanu,vec iznosile konstuktivne kritike :r inace neke od konstruktivnih kritika su da je najveci neprijatelj kluba i da mu se treba zabraniti da dolazi na grbavicu.....
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Morzhy
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

pon jun 05, 2017 1:27 pm

teatrale36 je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR

Placenici sa jedne strane ili prate Zelju od 2015 pa misle da od tada sve pocinje, a da su bili te noci 5.6.na Kosevu ne bi tako pricali.Ta radost i veselje tesko da se mogu ponoviti!
Jeb'o prvi sex kakva je ono radost bila...što kaže @gavran zajeb'o se ko nije bio

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:29 pm

Hajde Zubane, zabij opet na peti sesti
Željezničar ante portas !

teatrale36
Kontakt:

pon jun 05, 2017 1:29 pm

ublehas je napisao/la:
pon jun 05, 2017 1:11 pm
salemprolic je napisao/la:
pon jun 05, 2017 12:05 pm
exbabilon je napisao/la:
pon jun 05, 2017 11:58 am
Razumijem dio da je Turska najpozeljnija destinacija, ali zasto je blizi Sarajevu nego nama?
Puno vece plate nego kod nas. Barem do ove godine. Hoce li oni rezat budzet za iducu ne znam ali ako budu placali kao do sad nemamo nikakve sanse. A Ordagica kao i svakog fudbalera zanimaju pare, logicno.
Koliko sam čuo, oni nisu dovodili pojačanja na polusezoni jer nisu imali para zbog visokih plata. Sada im ode Dulja, a možda i još koji od preplaćenih igrača, pa se otvara mogućnost da opet dadnu visoku platu nekom drugom igraču. Osim toga, ni oni ne prijavljuju komplet iznos plate za porez (za razliku od nas), tako da im je i to olakšavajuća okolnost.
Izgleda da su ovi nasi jedine "budale" pa rade sve po zakonu, a drugi nista ne postuju a osvajaju titule,kupove, dovode igrace.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava