gavran je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 7:21 amKad se sjetim ..... ko nije bio zayebo seMorzhy je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 7:02 amhttps://youtu.be/NQ3dahARaD8
Sretan Zubandan plava nacijo

Danas nam je Zubandan!
gavran je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 7:21 amKad se sjetim ..... ko nije bio zayebo seMorzhy je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 7:02 amhttps://youtu.be/NQ3dahARaD8
Sretan Zubandan plava nacijo
ne znam je li mogao baš do juventusa, ali mogao je mnogo više...po meni čistim talentom najjači izdanak željine škole poslije rata.
Evo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantnosultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR
On je sebe sjebo sa onim prelaskom iz Lecha u Karpaty..
Ljudi često zaborave da je bio suspendovan kod nas, da nije htio igrati na strani samo kući jer je čuvao noge, da nije htio produžiti ugovor. Da se nije pojavio osamnaestogodisnjak koji je bio dominantni u ligi nije ali kada se na go doda ogromna lijenost ne mogu se oteti utisku da je mogao sa karijerom mnogo više.ChWilla je napisao/la:nedostatak ambicije i rada. a imao je puno više onoga što se ne uči od nekih koji su napravili bolje karijere.
Pisao sam ,ko je,čitajte bolje majka mu staraModel1964 je napisao/la: ↑ned jun 04, 2017 11:01 pmPošto sam nepismenmalo gluh i tup
hajhe glasno i jasno recite ime.
Vako ko Ševala Nuri uz kafu.... a ništa
Morzhy je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 8:34 amEvo gledam nešto ove sastave i kontam kako je moguće da ovdje postoje ljudi koji se predstavljaju kao navijači Želje, a slomiše se kako bi Ćenana predstavili kao sveca dok Zubana pljuju...baš interesantnosultanfatih je napisao/la:05.06.1998 godine
ZELJEZNICAR - Sarajevo 1-0
Stadion:Kosevo
Gledalaca:30.000
Sudija:Frolih(Njemacka)
ZELJEZNICAR:
Guso, Huric, Burek(Pehlivanovic), Kunic, Biscevic, Mulaosmanovic(Buljubasic), Fatic, S.Zeric(Sopovic), Gredic, Vazda i Zubanovic
Sarajevo:
Dedic, Beganovic, Hosic, Hadzispahic, Smijecanin, Selimovic, Valentic(Cenan), Ihtijarevic(Zahirovic), Gogalic, Avdic i Granov(Begic)
Strijelci:
ZUBANOVIC 90 min za ZELJEZNICAR
Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk
i meni tekama protiv zrinjskog nekako u vecem sjecanjubistrikboy je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 9:21 amCudno je oko Zubandana da je ona pobjeda protiv Zrinjskom meni ostala jace u sjecanje urezana,ne znam zasto,bio sam jos djete od 10 godina pa valjda mi to bilo nesto u tom momentu jace,ludje. Od Zubandana se samo sjecam kako je stari vrisnuo "Zubaneeeee" kad je ovaj zaobisao Dedica i svaki put na Zubandan pomislim na taj vrisak i najezim se.Nece nikada biti draze pobjede to je sigurno.![]()
![]()
Redžić, Beširović i takve tipove mladih igrača. Ordagić ako dođe biće pompa, najbolji igrač lige, a kad odigra kako je odigrao dobar dio utakmica ove sezone biće Slavko zihešar ne zna ga koristiti, Ćenan se ugrađuje itd itd.Rambo_Amadeus je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 2:32 amEhh.. koga bi ti molim tecikazubo je napisao/la: ↑pon jun 05, 2017 1:02 amNe znam jel se zezate, vjerovatno bi vi bili svi sretni, ali ja od tog igrača apsolutno ništa ne očekujem u slučaju da stvarno dođe, prvo je još jedan u nizu ovih profila bezm* kojih već imamo dovoljno, drugo hronična povreda, treće lik bira utakmice.![]()