Sta je sada izjavio?
Sta je sada izjavio?
Ma kao eto za par dana ce "sve ispricat", "sve ce otkrit" i to. Nadam se da misli da ce otkrit kako smo mu reanimirali karijeru i kako je javno srao po treneru kluba za koji igra i sl., te kako zasluzuje da snosi posljedice radi svojih gluposti. Bilde nas javno pljuje i ocito da namjerava da nastavi. Ne znam zasto niko nista ne radi da se tome stane u kraj. Imamo li mi neki pravilnik, nesto? Kako je moguce da se ovakvim javnim istupima toliko krsi klupska disciplina? Pa na zapadu igrac mora pazit sta ce stavit na instagram, da ne govorim dalje. Stvarno mi je bio drag momak Lendra i hvala mu za sve golove, ali samo se srozava ovakvim glupostima. Vise mi ne zvuci suludo ona teorija da ide na raskid ugovora i to, ali ja mu ga ne bi dao, makar godinu na zapadu presjedio.
Ironično sam to napisao, vidiš da sam stavio da nema preko 30 pa da zbog toga ne odgovara našoj filozofiji.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 4:45 pmOvo podebljano je to to. Ne treba nam Stranac sjediti na klupi.Amidza je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 4:38 pmNe slazem se. Sinisa lijevom nogom ne zna u tramvaj uc. Mada, nebitno je to sve. Sta ja pokusavam da kazem je da, ako dovedemo kvalitetnog desnog beka, imas Stanica da mu pravi konkurenciju. Tu je Sinisa visak. To je moje misljenje, vidim da se ne slazes. Ako ne dovedemo, onda neka njih dvojice, i Sinise i Stane, na desnom beku. To je to.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 4:35 pm
Manje nego sa Stanom. Ali bismo i manje ucestvovali u napadu sa te npozicije.
Poenta, po meni, je: niposto nijednog ni drugog ne gurat lijevo. Zato nam je prioritet minimalno jedan lijevi bek.
Mozda i dovesti stranca na beka, ali kako se Sinise rijesiti.
Slavko je rekao ( sad koliko to relevantno ) da ce sada graditi sampionsku ekipu, a na zimskom prelaznom ce samo popuniti tamo gdje bude tokom jeseni skripalo. Sinisi istice ugovor na zimu, pa ce se mozda tada i dovodite neka strana opcija na beka.
@Cikazubo, jesam ti oplakao kad si napisao da Petraka dovest kao zamjenu Markovicu.![]()
![]()
![]()
Nemoj pogresno shvatiti, ali Petrak bi bio nas najbolji veznjak kad bi dosao. Doduse jedino da se Blagoje dozove.![]()
Ja prije svega zelim da se zahvalim svima koji su ucestvovali, u nadi da ce u sljedecoj sezoni to sve biti jos masivnije. Ukupno je bilo preko 2000 glasova, oko 52 glasa po utakmici. Sigurno je da moze bolje, ali za prvu sezonu je veoma dobro. Posebno bih se zahvalio kolegama u moderaciji i na njihovom nesebicnom radu na ovome svemu. Mnogi nisu ni svjesni kakvo se blago krije izmedju vas i kakva sloga. Pazljivo ste svi odabrani i uklapate se u jedan jako lijep mozaik koji predstavlja ovaj forum. Ispred moderacije, mogu obecati da cemo u sljedecim mjesecima, godinama raditi jos jace i da cete svi biti jos ponosniji na nas. Ovaj forum je najveci otvoreni forum navijaca Zeljeznicara i iskljucivo zbog rada ovog foruma, ovaj je portal dobio medijsko partnerstvo. Iskljucivo zbog rada par entuzijasta ovdje, koje imam cast da predvodim i vas svih ovdje koji ucestvujete u raspravama, anketama, izborima igraca, podforumu Historija, podforumu Snimci, itd., prije pocetka svake utakmice na Stadionu Grbavica ovaj portal se procita kao jedan od medijskih partnera. Sve sto radimo, radimo volonterski i niko nije ostvario nikakvu dobit, niti je trazio (niti bi trazio!). Radimo to samo zbog Zelje. Istina je da pogrijesimo nekada, radimo na tome da se to svede na minimum, a vama hvala na razumjevanju i podrsci.Hurmasica je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:22 pmNavijači FK Željezničar na forumu Sport1.ba odabrali najboljeg igrača sezone
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/navi ... zone/84415
Hvala svima koji su učestvovali u glasanju
Inače smo puno golova dali u sezoni pa je baš čudno što bek ima jednu asistenciju.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:30 pmStana je nase najbolje lijevo krilo. Defanzivno je propuh od tri utakmice jednu je dobar nazad. A jedini u ekipi ima dribling i ulazi u sredinu. A vi kako hocete.
Sinisa nije bek za nas i kraj price. Sve ok, nema u ligi boljih, zato i jesmo kar.ina od lige i bojimo se i prvog pretkola da nam ne dodju komsije pa da se obrukamo, a o drugom pretkolu niko i ne razmislja da cemo proci.
Gdje na svijetu postoji klub u kojem jedan bek odigra gotovo sve utakmice i ima jednu asistenciju? A furamo se na neke evropske metode rada i fudbala.
A nije cudno sto krilo ima 18 asistencija?Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:39 pmInače smo puno golova dali u sezoni pa je baš čudno što bek ima jednu asistenciju.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:30 pmStana je nase najbolje lijevo krilo. Defanzivno je propuh od tri utakmice jednu je dobar nazad. A jedini u ekipi ima dribling i ulazi u sredinu. A vi kako hocete.
Sinisa nije bek za nas i kraj price. Sve ok, nema u ligi boljih, zato i jesmo kar.ina od lige i bojimo se i prvog pretkola da nam ne dodju komsije pa da se obrukamo, a o drugom pretkolu niko i ne razmislja da cemo proci.
Gdje na svijetu postoji klub u kojem jedan bek odigra gotovo sve utakmice i ima jednu asistenciju? A furamo se na neke evropske metode rada i fudbala.![]()
Ja ozbiljno o janjetu I ražnjuDolina je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:58 pmA što se ti nadje prozvanimstruja je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:56 pmJanje uhvaćeno, poslije bajrama je na ražnjuDolina je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 2:54 pm@mirzza, drug ne znam gdje si bio zadnjih 15 dana ali smo se ubili na forumu o svim tim pitanjima, krvi i banova do koljena, noćima se nije spavalo, žene i porodice se zapostavljale, chatalo se iz kafana, pojedinci sami sebe banovali a janjad bježala sa ražnja... i brate mogao si pitanja razvući na nekoliko postova![]()
E po meni je krilo trebalo dati više golova, ako ćemo pravo. Npr. kad u Krupi krenu po sredini 1 na 1 i ode negdje na stranu da "zavrne"Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:41 pmA nije cudno sto krilo ima 18 asistencija?Morzhy je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:39 pmInače smo puno golova dali u sezoni pa je baš čudno što bek ima jednu asistenciju.Plava Porodica je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:30 pmStana je nase najbolje lijevo krilo. Defanzivno je propuh od tri utakmice jednu je dobar nazad. A jedini u ekipi ima dribling i ulazi u sredinu. A vi kako hocete.
Gdje na svijetu postoji klub u kojem jedan bek odigra gotovo sve utakmice i ima jednu asistenciju? A furamo se na neke evropske metode rada i fudbala.![]()
Svaka cast!Hurmasica je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:22 pmNavijači FK Željezničar na forumu Sport1.ba odabrali najboljeg igrača sezone
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/navi ... zone/84415
Hvala svima koji su učestvovali u glasanju
Apsolutno se slazem. Krila trebaju vise da zabijaju nego da namjestaju, a bekovima je zadatak da namjeste bar 5.po sezoni. Nama je sve to poremecenoMorzhy je napisao/la: ↑sub jun 03, 2017 5:47 pmE po meni je krilo trebalo dati više golova, ako ćemo pravo. Npr. kad u Krupi krenu po sredini 1 na 1 i ode negdje na stranu da "zavrne"