Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospicar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 4:26 pm

storm_raider je napisao/la:
sub jun 03, 2017 4:25 pm
Stana je od Sinise jedino bolji ofanzivno. Stana nema igre nazad. Koliko smo samo golova primili jer je njegov igrac pobjegao. Sinisa je ako ne najbolji desni bek u ligi, onda sigurno medju 2 najbolja. I na kraju krajeva ostaje, Slavki treba.

Tako je.
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

ChWilla
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:27 pm

tanak za nešto više, ali vala je tanka i konkurencija. teško je za nekoga baš ono mirne duše i bez dileme reći da je bolji. čak je u tom pogledu pozicija lijevog beka i jača, možeš opušteno reći da su dobri bar za subića, markovića i stojkića...
gradi željo boli te *****

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:29 pm

Stana je od Sinise jedino bolji ofanzivno. Stana nema igre nazad. Koliko smo samo golova primili jer je njegov igrac pobjegao. Sinisa je ako ne najbolji desni bek u ligi, onda sigurno medju 2 najbolja. I na kraju krajeva ostaje, Slavki treba.
Zamisli da je Sinisa na lijevoj strani i da nema Miru ispred sebe? Sta mislis koliko bi golova tako primili?
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

psihopata
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:30 pm

avlami97 je napisao/la:
Sinisa je defanzivno najbolji desni bek u ligi. ,@Brko, a sto si se okomio na Markovica. Momak jeste stranac i 1987. je godiste, ali ne znam koji je to igrac bolji i korisniji na toj poziciji u nasoj ekipi. Vec sam napisao da je po meni 4-5 najboljih ove sezone kod nas. Ko su ti bolji u nasem igrackom kadru?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
ugljesa je 10 puta bolji,ali ne trudi se na treninzima kako slavko kaze. :r

bolji je i blagojevic iako je i on katastrofa bio ove sezone.

tacnije markovic nije nista bolji od hasanovica,cak je hasanovic puno rastrcaniji i djeluje svjezije na terenu od markovica poznatijeg kao dodaj prvom do sebe ili vrati loptu stoperima.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Leon_Professional
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

sub jun 03, 2017 4:32 pm

pile87 je napisao/la:
sub jun 03, 2017 4:15 pm
Brkoo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
sub jun 03, 2017 4:01 pm

Bolji desni bek u našoj ligi je ?

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
Hodzic iz Sarajeva, Coric iz Sirokog, Galic iz Mladosti(uz pravilan rad bi bio jos bolji). To sto imamo prosjecnog igraca koji je uz to i stranac ne mozemo opravdavati time sto su i ostali desni bekovi u ligi losi ili "malo" bolji od njega..
Meni nije ni jedan od njih bolji Hodzic pogotovo. Coric izgubio mjesto u Širokom druga je stvar što mislite da je tudje bolje.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
:palacgore:

Kaze pobjegne mu igrac pa mora klizat, znate kad bi Stana stigao Todorovica i spasio one lopte. Nikad. Vidjeli smo par puta kad Stani ode igrac kako te akcije zavrse, Veca vadi loptu iz mreze. Upss, lazem, nekad i Veca mora istrcat i uklizat, dok ovaj hvata komarce i gleda na istok gledali ga hanuma.
Ma u biti ne treba se raspravljat s nekim ko misli da je Stana bolji igrac od Lepog.

Pominju mahom Galica a nisu pogledali 2 meca Mladosti i to 100% nisu primjetili lika, ali u zadnje vrijeme je aktuelan. Ne kazem da je losiji, bolji jer nisam dovvoljno upoznat s Galicem.

Da se razumijemo i ja bi boljeg desnog beka po mogucnosti. Da li mozemo dovest bas sad, da li mozemo toliko i igraca promjeniti?!
A ovim "pljuvacima", ne moze ih covjek drugacije ni nazvat, jer nista sad njima ne valja, post pozitivan nisu napisali odavno, porucujem da ih prestanu filovat pogresni ljudi.
Prepoznat ce se, nije se ovo na Brku odnosilo.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u sub jun 03, 2017 4:36 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:34 pm

kod markovića je upravo strašna razlika ove dvije utakmice koje smo pali i ostale. od lika kojeg je bilo svugdje na terenu postao je lik kojeg nema nigdje.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:35 pm

Amidza je napisao/la:
Zamisli da je Sinisa na lijevoj strani i da nema Miru ispred sebe? Sta mislis koliko bi golova tako primili?
Manje nego sa Stanom. Ali bismo i manje ucestvovali u napadu sa te npozicije.

Igrao je Sinisa i lijevo ove sezone i to veoma dobro.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:38 pm

Amidza je napisao/la:
Ne slazem se. Sinisa lijevom nogom ne zna u tramvaj uc. Mada, nebitno je to sve. Sta ja pokusavam da kazem je da, ako dovedemo kvalitetnog desnog beka, imas Stanica da mu pravi konkurenciju. Tu je Sinisa visak. To je moje misljenje, vidim da se ne slazes. Ako ne dovedemo, onda neka njih dvojice, i Sinise i Stane, na desnom beku. To je to.

Poenta, po meni, je: niposto nijednog ni drugog ne gurat lijevo. Zato nam je prioritet minimalno jedan lijevi bek.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

Bgm Sinisa je na lijevoj strani odigrao mozda i najbolju partiju ofanzivno, protiv Slobode cini mi se.

Naletite na svetu temu o skautiranju i bacite prijedlog za desnog beka. Slabo na trzistu ima "boljih" i "nasih" bekova.
Svi bi mi najradije nekog boljeg, ali ali..

Elegant
Kontakt:

A da uklonite ovu anketu jer nema smisla nije ni pocela nova sezona mi vec neke stavove u slucaju neuspjeha treba da iznosimo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

djoxxx1921
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:41 pm

Amidza je napisao/la:
Jel odigrao 4-5 utakmica prije pauze na toj strani i bio ponajbolji igrac u ekipi? Brzo zaboravljamo

ChWilla
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:41 pm

ponajbolji je malo teška riječ.

storm_raider
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:42 pm

Amidza je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Ne slazem se. Sinisa lijevom nogom ne zna u tramvaj uc. Mada, nebitno je to sve. Sta ja pokusavam da kazem je da, ako dovedemo kvalitetnog desnog beka, imas Stanica da mu pravi konkurenciju. Tu je Sinisa visak. To je moje misljenje, vidim da se ne slazes. Ako ne dovedemo, onda neka njih dvojice, i Sinise i Stane, na desnom beku. To je to.

Poenta, po meni, je: niposto nijednog ni drugog ne gurat lijevo. Zato nam je prioritet minimalno jedan lijevi bek.
To je tvoje puno pravo. :) Sinisa jeste imao Miru na toj strani, ali je defanzivno odlican bek. Stana je neodgovoran na poziciji beka a i ima u hronicu povredu. On je mnogo upotrebljiviji na protivnickoj polovini.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Brkoo
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:44 pm

avlami97 je napisao/la:
Sinisa je defanzivno najbolji desni bek u ligi. ,@Brko, a sto si se okomio na Markovica. Momak jeste stranac i 1987. je godiste, ali ne znam koji je to igrac bolji i korisniji na toj poziciji u nasoj ekipi. Vec sam napisao da je po meni 4-5 najboljih ove sezone kod nas. Ko su ti bolji u nasem igrackom kadru?

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
Markovic je ko duh, potpuno nevidljiv na terenu, vrati loptu stoperima i sakrije se izmedju protivnickih igraca. Istina je da je zabio par vaznih golova ali mu je igra u polju kriminalna, to sto je medju 4-5 najboljih kod nas je porazavajuce za nas prvenstveno i jedan od razloga zbog kojih nismo osvojili titulu u nikad slabijoj konkurenciji. Stranac mora biti kvalitet, prevaga na terenu, a ne neko ko ce se uklopiti u prosjek. Kad citam ovo hvaljenje Sinise i ostalih pomislim odmah zasto smo se onda rijesili Stojanovica i ostalih, ako svi imaju kvalitet, imamo najbolje igrace, svaki ima kvalitet za Zelju, ma milina sve, u prvoj utakmici u evropi krenuti sa ovom ekipom, sa Sinisom na desnom beku, u vezi Markovic- Zeba- Bekric u napadu Dzenis i ima da udjemo u grupnu fazu, jurisss..

Sto prije shvatimo da 90% ove trenutne ekipe nema kvalitet za Zelju bice nam lakse, u 2-3 transfer roka ukljucujuci i ovaj moramo se rijesiti ovih polovnjaka i domacih i stranih. Par godina samo gomilamo polovnjake i dovodimo svaki put nekog novog, to treba prekinuti jednom za sva vremena..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:45 pm

Amidza je napisao/la:
Amidza je napisao/la:

Ovo podebljano je to to. Ne treba nam Stranac sjediti na klupi.
Mozda i dovesti stranca na beka, ali kako se Sinise rijesiti.
Slavko je rekao ( sad koliko to relevantno ) da ce sada graditi sampionsku ekipu, a na zimskom prelaznom ce samo popuniti tamo gdje bude tokom jeseni skripalo. Sinisi istice ugovor na zimu, pa ce se mozda tada i dovodite neka strana opcija na beka.

@Cikazubo, jesam ti oplakao kad si napisao da Petraka dovest kao zamjenu Markovicu. :rofl: :rofl: :rofl:
Nemoj pogresno shvatiti, ali Petrak bi bio nas najbolji veznjak kad bi dosao. Doduse jedino da se Blagoje dozove. :D

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:48 pm

Stoji i to @Leone. Dajte da lijevom beka rijesimo, desni ne skripi toliko. Samo nam fali par lijevih bekova, par veznjaka, napadac i 2-3 stopera. :D

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:50 pm

Pravog lijevog beka od Kvese nismo imali. Koliko prodje prelaznih od tad i mi nikako da ubodemo.
Ne znam kakvo je to prokletstvo s tim bekom, daj da ga napravimo ako nista :ganja:

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 4:53 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sub jun 03, 2017 4:50 pm
Pravog lijevog beka od Kvese nismo imali. Koliko prodje prelaznih od tad i mi nikako da ubodemo.
Ne znam kakvo je to prokletstvo s tim bekom, daj da ga napravimo ako nista :ganja:
A jest to fakat. Tu je mali Besirevic i drago mi je sto je prikljucen prvoj ekipi, ali ne mogu ga zamislit kao prvu opciju lijevo ove godine. Kao drugu, trecu - da. Prije svega radi konstitucije, nekako mi se cini jos uvijek krhak za PLBiH i seniorski fudbal, mada nije da smo ga dovoljno puta vidjeli.

Pinkii
Kontakt:

sub jun 03, 2017 5:08 pm

SARAJEVSKI PLAVI :zeljeznicar1:

Amidza
Kontakt:

sub jun 03, 2017 5:11 pm

Ovaj Lendric nikako da zacepi usta. Sve mi se vise i vise gadi. Da ga je samo uvalit nekome brzo. Obavezno po dzepu opalit za ove izjave i pizdarije i to dobro.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava